• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Merhabalar🌸 Ben 25 aralıkta 120 beta hcg ile öğrenmiştim bugün hcg bakılmadı sadece ultrasonla baktı keseyi gördük haftaya cuma da kalp atışını duyacağım inşallah 🤲🏻 5+5 dedi bugün ama benim hesaplarıma göre daha 4 olması lazım sizinde öyle mi yumurtlama takibi yapıyordum çünkü

Merhabalar🌸 Ben 25 aralıkta 120 beta hcg ile öğrenmiştim bugün hcg bakılmadı sadece ultrasonla baktı keseyi gördük haftaya cuma da kalp atışını duyacağım inşallah 🤲🏻 5+5 dedi bugün ama benim hesaplarıma göre daha 4 olması lazım sizinde öyle mi yumurtlama takibi yapıyordum çünkü
Maşallah son adete göre mi öyle söyledi ölçüme göre mi canım kese görününce genelde ölçüye göre söylüyorlar

Doktor ölçüyü söyledi hemşireye hemşirede aynı anda bana son adet tarihini soruyordu anlamadım yani hangisine göre oldu 😂

Kizlar selamm hepinize saglikli gebelikler diliyorum sag salim alin insallah bebislerinizi kucağınıza 🙏🌸
Ben henuz kan tahlili vermedim ama bu testler ile sanirim araniza katılmaya hak kazandim 💃🏼🌸 Yarin acilde kan vermeye gidicem sonucumu yazarim tekrar 🙏
Testlerim awox . Predictor early . Laboquick

Eklentiler

• 90A9B094-B260-42E8-AEE6-BA12CE7E4054.webp
    90A9B094-B260-42E8-AEE6-BA12CE7E4054.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 44
  • DCFC1E3B-315B-460E-A908-38A8F8BC5C6B.webp
    DCFC1E3B-315B-460E-A908-38A8F8BC5C6B.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 7FAE7EA3-DB4A-4E05-95B2-2CE9EC8F6960.webp
    7FAE7EA3-DB4A-4E05-95B2-2CE9EC8F6960.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar sonucum çıkmış 1613 çıkmış 3 günde 5 katı artmış sata göre 4+5 yarın doktordan rica edeceğim bakması için
Merhaba, kan tahlilini özelde mi verdiniz devlet hastanesinde mi? Devlet hastanesi olunca 1000 ve üzerini >=1000 olarak gösteriyor diye biliyorum sonuç görüntülerken, geçen sene böyleydi acaba değişti mi sistem onu merak ettim. Yani 3000 - 5000 bile çıksa 1000 değerini baz alarak gösteriyordu en son hatırladığım.

Merhaba, kan tahlilini özelde mi verdiniz devlet hastanesinde mi? Devlet hastanesi olunca 1000 ve üzerini >=1000 olarak gösteriyor diye biliyorum sonuç görüntülerken, geçen sene böyleydi acaba değişti mi sistem onu merak ettim. Yani 3000 - 5000 bile çıksa 1000 değerini baz alarak gösteriyordu en son hatırladığım.
Merhaba sağlık ocağında verdim evet devlet hastanesinde dediğiniz gibi oluyor özelde direkt çıkan sayı yazıyor ama sağlık ocağında vermeme rağmen sayı yazıyor önceki hamileliğimde çalıştığım devlet hastanesinde verdim dediğiniz yazıyordu

Kizlar selamm hepinize saglikli gebelikler diliyorum sag salim alin insallah bebislerinizi kucağınıza 🙏🌸
Ben henuz kan tahlili vermedim ama bu testler ile sanirim araniza katılmaya hak kazandim 💃🏼🌸 Yarin acilde kan vermeye gidicem sonucumu yazarim tekrar 🙏
Testlerim awox . Predictor early . Laboquick
İnşallah vardır sizinde kan daha kesin oluyo 🥰

Merhaba sağlık ocağında verdim evet devlet hastanesinde dediğiniz gibi oluyor özelde direkt çıkan sayı yazıyor ama sağlık ocağında vermeme rağmen sayı yazıyor önceki hamileliğimde çalıştığım devlet hastanesinde verdim dediğiniz yazıyordu
Ben de haftaya perşembe endokrinoloji bölümüne gideceğim tüm kan değerlerime baktırıp beta hcg ye de yine baktırayım gitmişken diye düşündüm, değer detaylı çıkarsa çok iyi olur baktırdığıma değsin 🤭 1000 değeri baz alarak çıkarmazlar inşallah 😃

Selam kızlar benimde bugün bat günümdü. Kan verdim beta 695 çıktı. İyi bir değer mi. 2 gün sonra tekrar vereceğim. Umarım herkesin gebelik süreci sağlıklı ilerler❤️

Selam kızlar benimde bugün bat günümdü. Kan verdim beta 695 çıktı. İyi bir değer mi. 2 gün sonra tekrar vereceğim. Umarım herkesin gebelik süreci sağlıklı ilerler❤️
Gayet güzel çıkmış sağlıkla yükselir inşallah

Canım benim daha önceden kimyasal gebelik öyküm oldugu için ben 3 kere takip ettim ,senin için gerekli olmayabilir.Ama doktora gitmene daha uzun sure varsa daha rahat beklemek adına verebilirsin.
İlk gebeliğimden önce iki kimyasalım var benimde ama çocuklar 9 yaşında artık bir de o kimyasallar hemen reglle atılıp gitmişti bunda reglim geçti baya hiç te regl olacak gib değilim sanki o süreci atlatmış gibi hissediyorum o yüzden

Back
X