• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Kese görünür canım ama kalp atışı için erken 10 gün sonra gel diyebilir
Keseyi görelim de hayırlısıyla. Sürekli bir level atlıyormuşum gibi geliyor 🫢😄 kasık ağrılarım baya azaldı benim geçen haftaya kıyasla sizde durumlar nasıl?

Kizlar ben ilk 3 ocakta silik cizgi gordum 4-5 ocak biraz daha koyulasti. Bugun sabah yine yaptim yine silik cizgi adet günüm 8 ocak. Normal mi bu sekilde silik cikmasi siz idrar takibi yapmismiydiniz nasildi koyulasma. Ben hemen kipkirmizi cizgi bekliyorum kendi kendime galiba. Ogleden sonra kan vericem ama yorumunuzu merak ediyorum.
Hamilesindir Allahın izniyle. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin sağlıkla.😊🌸 ama arkadaşların da dediği gibi hemen koyu olmayabilir idrar testi. Kan testi daha iyi oluyor öğrenmek için yine de.

Keseyi görelim de hayırlısıyla. Sürekli bir level atlıyormuşum gibi geliyor 🫢😄 kasık ağrılarım baya azaldı benim geçen haftaya kıyasla sizde durumlar nasıl?
Evet sonrada cinsiyet ne diye düşüncez testler olacak en güzel dönem 20.haftayı geçtikten sonra 😅 benim sağ kaşığımda Ağrı oluyor göğüs hassasiyetim var birde hala emziriyorum artık kesmem lazım onun dışında şuan bi sıkıntım yok

Evet sonrada cinsiyet ne diye düşüncez testler olacak en güzel dönem 20.haftayı geçtikten sonra 😅 benim sağ kaşığımda Ağrı oluyor göğüs hassasiyetim var birde hala emziriyorum artık kesmem lazım onun dışında şuan bi sıkıntım yok
Oy masallah bebeğiniz kaç aylık?

Oy masallah bebeğiniz kaç aylık?
2 şubatta 2 yaşında olacak ama hala bırakamıyor memeyi 🥲 akşamları emerek uyuyor dün akşam vermek istemedim kıyameti kopardı mecburen verdim

Hamilesindir Allahın izniyle. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin sağlıkla.😊🌸 ama arkadaşların da dediği gibi hemen koyu olmayabilir idrar testi. Kan testi daha iyi oluyor öğrenmek için yine de.
İnsallah canim 🌸🌸🙏 kan verdim sonucu bekliyorum heyecanla 🙏

Kizlar ciktii. Son adet tarihim 9 aralik. Dpo 12.
Bat 8 ocak.
Normal mi bu deger ne diyorsunuz???

Eklentiler

• 82C8744E-36A1-40B2-BC61-B9641B092065.webp
    82C8744E-36A1-40B2-BC61-B9641B092065.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 69
Bat 8 ocak.
Canım döngün uzun mu normalde benim sat 6 Aralık bat 28 ile 31 Aralık arasıydı gebelik var gözüküyor şuan

Bat 8 ocak.
Yani inşaAllah normaldir. Ki bence normaldir. 40 lı olupta artanları gördüm burda. Rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin. ☺️🌸

Yani inşaAllah normaldir. Ki bence normaldir. 40 lı olupta artanları gördüm burda. Rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin. ☺️🌸
Ay insallah canim yaa napcam simdi bilemedim iki gun sonra tekrar mi versem 14 une randevu var onu mu beklesem

Ay insallah canim yaa napcam simdi bilemedim iki gun sonra tekrar mi versem 14 une randevu var onu mu beklesem
Benim de 14 ünde randevum var ona da gidersiniz ama bence kan verin iki gün sonra ben dün verdim en son 305 çıktı bende tekrar versem mi diye düşünüyorum

Benim de 14 ünde randevum var ona da gidersiniz ama bence kan verin iki gün sonra ben dün verdim en son 305 çıktı bende tekrar versem mi diye düşünüyorum
Bence sende tekrar kan verebilirsin

Back
X