• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Kızlar merhaba. 25 günlük döngüde yumurtlama 7 ya da 8.nci gün olur mu? İhtimal var mıdır acaba? Ve adet biter bitmez başlayan kabızlık, şişkinlik arada da olsa gaz sancısı. Adete 6 gün kala geçmeye başlaması bunların, yine de gebelik belirtisi olabilir mi?
İnşallah hamilesinizdir ama neden tahlil yaptırmıyorsunuz ya da test

Kizlar ciktii. Son adet tarihim 9 aralik. Dpo 12.
Bat 8 ocak.
Normal mi bu deger ne diyorsunuz???
Ben 34 ken öğrenmiştim değerini gayet iyi inşallah sağlıkla büyür doğar

İdrar testi yapmış mıydınız

evet aşırı silik çıkmıştı hatta doktorlardan biri net şekilde negatif ama yine de kan değerinize bakalım dedi. Gölge gibi de olsa çıkıyor idrarda

evet aşırı silik çıkmıştı hatta doktorlardan biri net şekilde negatif ama yine de kan değerinize bakalım dedi. Gölge gibi de olsa çıkıyor idrarda
Kaç gün kala yaptınn ve belirtilerin nelerdi rica etsem anlatabilir misin? 💁‍♀️

Kaç gün kala yaptınn ve belirtilerin nelerdi rica etsem anlatabilir misin? 💁‍♀️
Ben 4 gün geçince yaptım çünkü adet olacak gibiydi farklı değildi hiç hassasiyet ve karın ağrısı. Siz de isterseniz belirtiler başlıklarına bakın

Ben 4 gün geçince yaptım çünkü adet olacak gibiydi farklı değildi hiç hassasiyet ve karın ağrısı. Siz de isterseniz belirtiler başlıklarına bakın
Ben de negatif görmekten çekiniyorum biraz ne yalan söyleyeyim yarın yapmamak için direniyorum. En mantıklı perşembe günü gibi geliyor. Pazar adet günü

Kızlar merhaba gebeliğini yeni öğrenen anneler eylül ayında inşallah kucağımıza alıyoruz bebişlerimizi sağlıcakla

Kızlar merhaba gebeliğini yeni öğrenen anneler eylül ayında inşallah kucağımıza alıyoruz bebişlerimizi sağlıcakla
Eylül anneleri takip çizelgesi

Kullanıcı adıSATson betacinsiyetisim
@aralikeda:KK200:22.11.20252753
Kızlar bu bilgilerş söylerseniz eklerim sizi de benim paylaşımı yorumlayarak

Kızlar özeldeki doktoruma bende 15 ocağa randevu aldım keseyi daha net görmek için belki kalp atışını da duyarım diye düşündüm

Betanızın sayıları aklınızda mı acaba nasıl ilerledi

Back
X