- Emoji Skoru
- 41
- Puanlar
- 13
Bir hata olabilir mi tarihteSat 12.11.2025 beta hcg 120
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hata olabilir mi tarihteSat 12.11.2025 beta hcg 120
Biz de yazdırırız inşAllah listeye adımızıBende öbür gruplarda görünce bizim neyimiz eksik dedim![]()
İnsallah canim benim cok teşekkür ederimGit belli bir süre takip edilsin. Ve burda her yazılana da takılma lütfen. Herkesin süreci farklı devam ediyor çünkü. Sen bebeğine odaklan ve sağlıkla kucağına al inşaAllah![]()
İnsallah canim cok teşekkür ederimBen 34 ken öğrenmiştim değerini gayet iyi inşallah sağlıkla büyür doğar
Yarina bosluk buldum kadin dogumda aldim randevu. Buyuk ihtimal sonraki güne ister kan diye düşünüyorum bakalim. İnsallah saglikla artar ikimizindeBenim de 14 ünde randevum var ona da gidersiniz ama bence kan verin iki gün sonra ben dün verdim en son 305 çıktı bende tekrar versem mi diye düşünüyorum
Kızlar özeldeki doktoruma bende 15 ocağa randevu aldım keseyi daha net görmek için belki kalp atışını da duyarım diye düşün
Benim de öyle ara ara adet olacak gibi karnım ağrıyor ve göğüslerimde hassasiyet var. Mide bulantısı gibi hiçbir şey yokBenim hiçbir belirtim hala yok bu normal mi sizce?
Benim onlarda yokBenim de öyle ara ara adet olacak gibi karnım ağrıyor ve göğüslerimde hassasiyet var. Mide bulantısı gibi hiçbir şey yok
Adet bitti biteli geçmeyen kabızlık, şişkinlik vs var. Araştırmalara göre adete 3 4 kala progesteronun düşüşüyle kabızlığın da geçmesi lazım ama yokk. Düşmedi herhalde bu da gebelikten kaynaklı olabilirmiş. 4 5 gün önce de burnuma iki farklı günde demir kokusu geldi alakasız nir şekilde. Biri battaniyeden biri de kestanelerdenSizde herhangi bir belirti var mı kızlar?
Daha çoğu belirtilerin çıkması için erken genelde 7. Haftadan itibaren herkesin hamileliği de farklı her kadının adet dönemi de farklı oluyor kimisi çok ağrı çekiyor kimisi hiç çekmiyor normalde doğumdan yapmadan önce benim hiç ağrım olmazdı hiçbir şey hissetmezdim ama doğumdan sonra çok ağrım olmaya başladı hamilelikte herkesin farklı geçebilirBenim hiçbir belirtim hala yok bu normal mi sizce?
İnşallah canım en yakın zamandaBiz de yazdırırız inşAllah listeye adımızı![]()
Canım sen en son ne zaman kan vermiştin devamlı unutuyorum gün içinde yaşananlardan dolayıBenim onlarda yok
Aminnnİnşallah canım en yakın zamanda
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahBeni de aranıza alınn. 2 gün önce reglime 1 gün varken çift çizgi ve beta 747'yle öğrendim
Teşekkür ederim hepimiz güzel bir süreç geçiririz umarımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Ya aslında sadece herkes kendini çok dinliyor. Daha önce de olan şeyleri gebelik beliritisi olarak söylüyor dinlemeye başladığı için kendini. Ama bazılarının gerçekten ciddi belirtileri olabiliyor. Aslında öyle bir belirtim olsun isterdim. Kendimi de çok dinlemiyorum bu yüzden heveslenmim diye. Ama olan ciddi bir kaç şey dikkatimi çekiyor benim de. Kabızlık mesela. Adet bitti biteli kabızlık var ve geçmiyor. Adetten bir gün sonra yumurtlama olmuş olabilir dedik ya, kabızlıkta o zaman başladı. Ve hala devam. Progesteron düşmemesi bir belirti mi sence de?Daha çoğu belirtilerin çıkması için erken genelde 7. Haftadan itibaren herkesin hamileliği de farklı her kadının adet dönemi de farklı oluyor kimisi çok ağrı çekiyor kimisi hiç çekmiyor normalde doğumdan yapmadan önce benim hiç ağrım olmazdı hiçbir şey hissetmezdim ama doğumdan sonra çok ağrım olmaya başladı hamilelikte herkesin farklı geçebilir
MaşAllahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn. Betan çok iyiymiş.Beni de aranıza alınn. 2 gün önce reglime 1 gün varken çift çizgi ve beta 747'yle öğrendim
Teşekkür ederim. Bugün de 1494 olmuş iki gün sonra kese için gideceğim. Sanırım adet biter bitmez yumurtladım. 3 ay gebe kalamayınca her şeyi silip takibi bırakmıştım sadece tahmin ediyorumMaşAllahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn. Betan çok iyiymiş.![]()