Betanın maşAllah böyle çıkması neyden kaynaklı. Daha doğrusu adetten önce mi betan buydu canım?Beni de aranıza alınn. 2 gün önce reglime 1 gün varken çift çizgi ve beta 747'yle öğrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Betanın maşAllah böyle çıkması neyden kaynaklı. Daha doğrusu adetten önce mi betan buydu canım?Beni de aranıza alınn. 2 gün önce reglime 1 gün varken çift çizgi ve beta 747'yle öğrendim
Tam ben de bunun sorusunu yazıyordum merak ettiğim içinTeşekkür ederim. Bugün de 1494 olmuş iki gün sonra kese için gideceğim. Sanırım adet biter bitmez yumurtladım. 3 ay gebe kalamayınca her şeyi silip takibi bırakmıştım sadece tahmin ediyorum
MaşAllahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn. Betan
Betanın adet öncesi yüksek çıkmasının nedeni o bence. Zaten beklenenden 4-5 gün bile önce olsa beta uçup gidiyorTam ben de bunun sorusunu yazıyordum merak ettiğim içinben de erken mi yumurtladım bu ay acaba diyorum
@Sedddddddddddddd benim de durum böyle. Bat pazar günü. 25 günlük döngü. Ve bir de adetten bir gün sonra ilişkiden 40 dk sonra taze kan gelmesi. Yumurtlama mı oldu diye düşündürdü bana. Testi de perşembe yapayım diyorum. Erken olmasın çokta negatif görmek istemiyorum sanırımAdet bitti biteli geçmeyen kabızlık, şişkinlik vs var. Araştırmalara göre adete 3 4 kala progesteronun düşüşüyle kabızlığın da geçmesi lazım ama yokk. Düşmedi herhalde bu da gebelikten kaynaklı olabilirmiş. 4 5 gün önce de burnuma iki farklı günde demir kokusu geldi alakasız nir şekilde. Biri battaniyeden biri de kestanelerdensaçma gibi yani ama bu da belirti olabilirmiş doğru mu? Ve üşüme oldu sabah bir saat geçmedi dedim grip falan olcam ama çok iyiyim çok şükür. Acaba mı dedirtiyor.
Buraya da yazayım o zaman:) hiçbir fikrim yok doktorlarla böyle detaylar konuşulmuyor malum ben de soramadım. Adetim 6 aralıktı. Adet bitiminde (6 gün sürdü) 13-14 aralık gibi ben direkt vajina ıslaklığı yaşamaya başladım olmuşsa o zaman olmuştur yumurtlama. Başka bir şey aklıma gelmiyorBetanın maşAllah böyle çıkması neyden kaynaklı. Daha doğrusu adetten önce mi betan buydu canım?
Çok şükür güzel sonuçlanmış ama. Önemli olan bu. Darısı bana ve burda isteyen herkese inşaAllahBuraya da yazayım o zaman:) hiçbir fikrim yok doktorlarla böyle detaylar konuşulmuyor malum ben de soramadım. Adetim 6 aralıktı. Adet bitiminde (6 gün sürdü) 13-14 aralık gibi ben direkt vajina ıslaklığı yaşamaya başladım olmuşsa o zaman olmuştur yumurtlama. Başka bir şey aklıma gelmiyor
Ya bende de açıkçası çok enteresan bir belirti dışında her şey sıradandı. Hayatım boyunca adetten 10 gün önce göğüs acıması başlar. Uçları da dokunulmaz şekilde acır. Bu ay sadece kenarı acıdı uçlarında sıfır acı vardı. Bir de son 3-4 gün aşırı idrara çıkma başladı onu da tam anlamadım. Karda durmuştum üşüttüm sandım ama ağrı sızı yanma koku vs yoktu. Kabızlık dersen, evet bende de oldu. Ama bende hep olur@Sedddddddddddddd benim de durum böyle. Bat pazar günü. 25 günlük döngü. Ve bir de adetten bir gün sonra ilişkiden 40 dk sonra taze kan gelmesi. Yumurtlama mı oldu diye düşündürdü bana. Testi de perşembe yapayım diyorum. Erken olmasın çokta negatif görmek istemiyorum sanırım![]()
Herkesin binlerce kez söylediği şeyi söyleyeyim o zaman: lütfen takibi bırak ve "vücudum hamileliğe hazırlanıyor üç beş ay içinde olur" diye düşün. Uygulamaları sil, canımıza okuyan şey o uygulama. Hiçbir zaman da doğru takip edemiyorlar valla benceÇok şükür güzel sonuçlanmış ama. Önemli olan bu. Darısı bana ve burda isteyen herkese inşaAllah![]()
Bende bu kadar uzun süre ilk defa oldu ve hala geçmedi. Progesteron düşmüyor diye düşünüp umutlanıyorumYa bende de açıkçası çok enteresan bir belirti dışında her şey sıradandı. Hayatım boyunca adetten 10 gün önce göğüs acıması başlar. Uçları da dokunulmaz şekilde acır. Bu ay sadece kenarı acıdı uçlarında sıfır acı vardı. Bir de son 3-4 gün aşırı idrara çıkma başladı onu da tam anlamadım. Karda durmuştum üşüttüm sandım ama ağrı sızı yanma koku vs yoktu. Kabızlık dersen, evet bende de oldu. Ama bende hep olur![]()
Evet kendini dinledikçe ve aslında internette de okuyunca kendinde varmış gibi hissediliyor ama her gebelik farklı tabiki progesteron yükseldikçe kabızlık şişkinlik olur normalde adetten önce düşmesi gerekirken gebelikte yükselmeye devam ediyor buda bir belirtidir yani am asıl önemli olan betanın değeridirYa aslında sadece herkes kendini çok dinliyor. Daha önce de olan şeyleri gebelik beliritisi olarak söylüyor dinlemeye başladığı için kendini. Ama bazılarının gerçekten ciddi belirtileri olabiliyor. Aslında öyle bir belirtim olsun isterdim. Kendimi de çok dinlemiyorum bu yüzden heveslenmim diye. Ama olan ciddi bir kaç şey dikkatimi çekiyor benim de. Kabızlık mesela. Adet bitti biteli kabızlık var ve geçmiyor. Adetten bir gün sonra yumurtlama olmuş olabilir dedik ya, kabızlıkta o zaman başladı. Ve hala devam. Progesteron düşmemesi bir belirti mi sence de?![]()
Ben uygulama falan takip etmiyorum. Oluruna bırakmışım aslında ama yine de böyle şeyler dikkatimi çekince araştırma yapıyorum. Buraya da gebelik düşünmeye başladıktan sonra üye oldumHerkesin binlerce kez söylediği şeyi söyleyeyim o zaman: lütfen takibi bırak ve "vücudum hamileliğe hazırlanıyor üç beş ay içinde olur" diye düşün. Uygulamaları sil, canımıza okuyan şey o uygulama. Hiçbir zaman da doğru takip edemiyorlar valla bence
Kesinlikle. Perşembe olsun da bi sabah ilk işim test yapmakEvet kendini dinledikçe ve aslında internette de okuyunca kendinde varmış gibi hissediliyor ama her gebelik farklı tabiki progesteron yükseldikçe kabızlık şişkinlik olur normalde adetten önce düşmesi gerekirken gebelikte yükselmeye devam ediyor buda bir belirtidir yani am asıl önemli olan betanın değeridir
Normalden farklıysa bence bu o ay olmasa bile vücudun hazır olmaya başladığını gösterir. Geçen ay inanılmaz meme yanması vardı kesin hamileyim dedim, göğüs damarlarım belirginleşmişti falan, tam gününde adet olunca şok olup kalmıştım. Ama bence bu iyiye işaret. Vücut önce hormonu düzenliyor sonra tutunma kolaylaşıyor/ bu bazen 3 ay sürer bazen 1 seneBende bu kadar uzun süre ilk defa oldu ve hala geçmedi. Progesteron düşmüyor diye düşünüp umutlanıyorum![]()
İnşallah vardır ama yoksa bile olması yakın bence çünkü sana hamile sakinliği mutluluğu gelmiş geçen ay bende de o başlamıştıKesinlikle. Perşembe olsun da bi sabah ilk işim test yapmakzaten adet olsun olmasın haftaya salı doktora randevum var. Gebelik varsa da o zaman gitmiş olcam zaten
Ne güzel diyorsun valla inşaAllah güzel sonuçlad alırım ben deNormalden farklıysa bence bu o ay olmasa bile vücudun hazır olmaya başladığını gösterir. Geçen ay inanılmaz meme yanması vardı kesin hamileyim dedim, göğüs damarlarım belirginleşmişti falan, tam gününde adet olunca şok olup kalmıştım. Ama bence bu iyiye işaret. Vücut önce hormonu düzenliyor sonra tutunma kolaylaşıyor/ bu bazen 3 ay sürer bazen 1 sene
Evet bu da var biliyor musun bir sakinlik var bende anlam veremedim kendi kendime düşündüm bunu 3 5 gün önceİnşallah vardır ama yoksa bile olması yakın bence çünkü sana hamile sakinliği mutluluğu gelmiş geçen ay bende de o başlamıştı
Bence buraya üye olmak bile o sürece girmektir. Hayatımıza çekiyoruz ve sonunda oluyor. Çoğunlukla böyle. Biz de çoğunluktan olduğumuzu kabul edelim elbette :)Ne güzel diyorsun valla inşaAllah güzel sonuçlad alırım ben de![]()
Senin döngün baya kısaymış şuan mesajları okuyunca hatırladımKesinlikle. Perşembe olsun da bi sabah ilk işim test yapmakzaten adet olsun olmasın haftaya salı doktora randevum var. Gebelik varsa da o zaman gitmiş olcam zaten
Senin ilk bebek mi canımBence buraya üye olmak bile o sürece girmektir. Hayatımıza çekiyoruz ve sonunda oluyor. Çoğunlukla böyle. Biz de çoğunluktan olduğumuzu kabul edelim elbette :)
Evet ilk. 33 yaşına gireceğim biraz geç bile kaldım gibii. Ondan bayağı istedimSenin ilk bebek mi canım