Hayır gecikmem yok. Pazar günü bat. Yarın da test yapcam sabah dua et lütfen pozitifi göreyimAdetin gecikmemiş miydi canım senin? İdrar testi falan yapmadın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır gecikmem yok. Pazar günü bat. Yarın da test yapcam sabah dua et lütfen pozitifi göreyimAdetin gecikmemiş miydi canım senin? İdrar testi falan yapmadın mı
edacım@kumrukus33 naptın gittin mi doktora dün betam 2700 lerdeydi inşallah senib de güzel artış vardır
2000 civarında görülüyor canım bildiğim kadarıylaKese en erken beta kaçlarda gözükür?
Genelde 1500-2000 arası görünür benim 1613 ile görüldüKese en erken beta kaçlarda gözükür?
Biz 1496 ile göremedik dün, yarın gideceğizGenelde 1500-2000 arası görünür benim 1613 ile görüldü
Karından mı baktı vajinal mıBiz 1496 ile göremedik dün, yarın gideceğiz
Karından baktı. Gebelik parlaklığı oluşmuş dış gebelik gibi durmuyor dediKarından mı baktı vajinal mı
Merhaba beta kaçla gördünüz acaba♥hayırlı olsunKızlar bu sabah keseyi vajinal ultrason ile gördüm haftaya kalp atışı için çağırdı karından görünmedi niyeyse kesesi 7 mm imiş küçük diye herhalde 5+2 bugün
O zaman normal vajinal baksa kesin görürdü ama yarın görünürKarından baktı. Gebelik parlaklığı oluşmuş dış gebelik gibi durmuyor dedi
Gerek duymadı herhalde. Öyle umuyorummO zaman normal vajinal baksa kesin görürdü ama yarın görünür
Evet görmese vajinal bakalım diye teklif ederdiGerek duymadı herhalde. Öyle umuyorumm![]()
Sizi çok iyi anlıyorum bende eylülde kimyasal yaşadım 50 değerini görünce umutlandım. Kimyasal geçmişim olmadıgı için düşünemedimSelam guzel anneler
Ben agustosta hamile kalmıştım,eylülde kimyasala döndü.Şuan sanırım 4,5 haftalık hamileyim
Bat 1ocaktı birgün önce kan verdim
31aralık beta 405
2 ocak beta 908
yarında vereceğim çünkü önceki gebelikte betayı kontrol etmediğim için sıkuntılı bir surec olmustu.
Umarım hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız![]()
Salı günü kontrolüm inşallah heyecanla bekliyorumedacımyarın randevumm inşallah görürüz keseyi bebeği mutlaka yazacagım sen naptın nasılsın
Hemen endişe etme sakin kal haber ver bize deKızlar benim yine kanamam oldu bu sefer pıhtılı yoğun şimdi hastaneye gidiyoruz
Çok teşekkür ederim ama bende bilmiyorum ki pazartesi sağlık ocağında kan verdim <1000 çıktı bin üstü ama kaç bilmiyorum tahminime göre 1500 2000 arası idiMerhaba beta kaçla gördünüz acaba♥hayırlı olsun
Merhaba kızlar sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız inşallah hepimiz alırızbenim bat 16 Ocak kasıklarda batma var sürekli daha test falan yapmadım erken diye.. sizce ne zaman test yapayım erken gebelik testi var elimde ama üzülmek istemiyorum
![]()
10 tane hızlı test var 1 Ocak yumurtlama günü gösteriyordu batmalar fazla olunca erken mi yumurtladım dedim. Erken yapıp üzülmekte istemiyorum ama insan merak ediyorElinizde kaç test var? Bence ayın 10'unda başlayıp 2 günde bir yapın. Varsa çıkacaktır