- Emoji Skoru
- 150
- Puanlar
- 18
Off gerçekten çok pahalıbu gidişle en iyisi evde doğurmak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off gerçekten çok pahalıbu gidişle en iyisi evde doğurmak![]()
Tesekkur ederim canim pazartesi vericem tekrar kan bakalim insalalhBeta çok güzel ilerlese de testlerde renk hep böyle olanlar var canım. O yüzden kafanı takma. Olabiliyormuş yanii bu durum. Sen betanı takip ettir düzenli
Gerçekten inanılmaz fiyatlar…Ben de özelde doğum istiyordum ama fiyatlara bak çok değil mii ya? Ki bir de zam gelecek diyorsun. Ne kadar abartı fahiş fiyatlar yaa
Toplanma taşınma işini eşinize bırakın o halletsin siz ufak tefek şeyler harici yapmamaya dikkat edin. Uzanma, kaldırma, toplama iyi gelmeyebilirKızlar ben de ev taşıbma sürecine girdim hamileliği yeni öğrendim ama 1 hafta içinde de ev taşımamız gerekiyor birazda korkuyorum açıkçası
Bi havuz doldurup evde yapmak daha mantıklı gerçektenbu gidişle en iyisi evde doğurmak![]()
Onu yaptıracaklar artık az kaldıbu gidişle en iyisi evde doğurmak![]()
Güzel beta sonuçlarını alcan inşAllah.Tesekkur ederim canim pazartesi vericem tekrar kan bakalim insalalh![]()
Kesinlikle. Bu yıl böyleyse seneye 2 katıdırGerçekten inanılmaz fiyatlar…
ooo hangi hastane o acıbadem memorial falan mı
Ben de özelde doğum istiyordum ama fiyatlara bak çok değil mii ya? Ki bir de zam gelecek diyorsun. Ne kadar abartı fahiş fiyatlar yaa
Yok acıbadem memorial değil, tema hastanesi diye bir yer bakalım inşallah onları aratmaz. Ama onlara da soracağım sırf merakımdan, acaba onlar ne kadar abarttı diye.bu gidişle en iyisi evde doğurmak![]()
Bak bu yıl doğurdum doğurdunKesinlikle. Bu yıl böyleyse seneye 2 katıdır![]()
Hahhahaha tabiki seve seveOff gerçekten çok pahalıcanım sen ebe değil misin hepimizi doğurttur bizede öğretirsin bizde sana yardım ederiz bedavadan konu kapanır kdjfjdl
Ağır kaldırmadığın kendini yormadığın sürece bir şey olmaz diye düşünüyorumKızlar ben de ev taşıbma sürecine girdim hamileliği yeni öğrendim ama 1 hafta içinde de ev taşımamız gerekiyor birazda korkuyorum açıkçası
Suda doğum yapmak isterdim hep çok rahat olduğunu söylüyorlarBi havuz doldurup evde yapmak daha mantıklı gerçekten![]()
O hastaneleri hiç düşünemiyorum o zaman 500k olacak herhalde benim ilk doğumumda arkadaşım bekledi sancılarım başlayınca 8 cm olunca hastaneye gittik girdikten 15 dk sonra doğurdum hastane önlüğü bile giyemedimYok acıbadem memorial değil, tema hastanesi diye bir yer bakalım inşallah onları aratmaz. Ama onlara da soracağım sırf merakımdan, acaba onlar ne kadar abarttı diye.
Evde doğumu ciddi ciddi düşündüm, bu işi çok iyi yapan ekipler var. Ve hatta birileri ile görüştüm, fakat şu an çok erkenmiş. 28. Haftadan sonra risk içermeyen doğumlar için olabilitesi konuşulabilirmiş.
Zaten bu topic daha neler görecek neler hele o doğum vaktine bir gelelim. Evde doğuruyorum diye hastaneye koşanlar, ay hiç belirtim yoktu bir gittin 6 cm açıklık diyenler.
Sen hangi şehirdesin canımKesinlikle. Bu yıl böyleyse seneye 2 katıdır![]()
O kedi buraya gelecek ahahahhBak bu yıl doğurdum doğurdun![]()
Sen hangi şehirdesin canım