- Emoji Skoru
- 485
- Puanlar
- 18
Evet ben de o yüzden senelerdir heves ederimSuda doğum yapmak isterdim hep çok rahat olduğunu söylüyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de o yüzden senelerdir heves ederimSuda doğum yapmak isterdim hep çok rahat olduğunu söylüyorlar![]()
Canım büyük ihtimal endokrine yönlendirir veya kendi düşmesi için ilaç verir ilaçla ve kontrolle düzelirKızlar yeni açtığım konuya bakar mısınız![]()
ilk haftalar adet ağrısı gibi oluyor sonra geçiyor doktor iyi dediyse bir sorun yoktur o zaman
Pardon perşembe gece 11de 670ti, yanlış yazmışımKızlar bu sabah doktora gittim, beta değerim 1480 geldiCumartesi gece 11deki 670ti. Çok güzel yükselmiş çok mutluyum. Ancak 1480 beta ile kese gözükmedi. Zaten bakmadan önce doktorum uyardı gözükmeme ihtimali yüksek stres yapma diye. Bu haberi o kadar bekledim ve o kadar en teslim olduğum anda oldu ki, büyük bi huzurla, güven ve teslimiyetle bekliyorum şu an her adımı
![]()
Bazen 1000 üstü bazen 1500 değerleri ile kese gözüküyor bu ne ya bağlı bilen var mı? Doktorun cihazı ile ilgili de olabilir mi?Minicik bir kese var canım daha çok küçük
Nerden bakabilirim siteyi çözemedim kusura bakmayınKızlar yeni açtığım konuya bakar mısınız![]()
Hem doktorun cihazı hemde döllenme zamanından dolayıBazen 1000 üstü bazen 1500 değerleri ile kese gözüküyor bu ne ya bağlı bilen var mı? Doktorun cihazı ile ilgili de olabilir mi?
Yeni bebişinin de kokularını almayı sağlıkla nasip etsin RabbimKızlar kızımın küçüklüklerini çıkardım hala mis gibi yenidoğan kokuyor kokuyu alınca bi tuhaf oldum özlemişim![]()
Amin hepimize inşallahYeni bebişinin de kokularını almayı sağlıkla nasip etsin Rabbimbenim bir tanıdığım var çocuğunun küçüklüğüne dair çoğu şeyde ağlar
![]()
Valla o duyguyu olmadığı için anlayamıyorum çok ama eminim dediğin kadar vardır. İnanır mısın ben daha 3 4 aya kadar deli gibi bebek isteyenlere de anlam veremeezdim. Nasıl bu kadar çok isteyebiliyorlar ben ne zaman böyle isticem falan diyordum. Ama hadi yapalım dedikten sonra hevesi sevgisi girdi yüreğime. Yeni yeni anlayabiliyorum artık insanların bebek isteğini, sevgisiniAmin hepimize inşallah2.de insan daha tuhaf oluyormuş
Bazı Şehir hastahanelerinde de var bir bak istersen canım ama suda doğumun bazı sıkıntıları olabiliyor çok iyi araştırıp karar vermeni isterim..Evet ben de o yüzden senelerdir heves ederimher şey yolunda giderse ve bilen bir doktorla anlaşabilirsem deneyeceğim.
Psikolojik olarak hazır olduğunda anlıyorsun gerçekten bende evlenmeden önce çocuk istemiyorum diyordum bıktım artık bebeklerden diyordum kendi çocuğun olunca öyle olmuyormuşValla o duyguyu olmadığı için anlayamıyorum çok ama eminim dediğin kadar vardır. İnanır mısın ben daha 3 4 aya kadar deli gibi bebek isteyenlere de anlam veremeezdim. Nasıl bu kadar çok isteyebiliyorlar ben ne zaman böyle isticem falan diyordum. Ama hadi yapalım dedikten sonra hevesi sevgisi girdi yüreğime. Yeni yeni anlayabiliyorum artık insanların bebek isteğini, sevgisini![]()
İnşallah nasip olmuş olsun yaValla o duyguyu olmadığı için anlayamıyorum çok ama eminim dediğin kadar vardır. İnanır mısın ben daha 3 4 aya kadar deli gibi bebek isteyenlere de anlam veremeezdim. Nasıl bu kadar çok isteyebiliyorlar ben ne zaman böyle isticem falan diyordum. Ama hadi yapalım dedikten sonra hevesi sevgisi girdi yüreğime. Yeni yeni anlayabiliyorum artık insanların bebek isteğini, sevgisini![]()
Evet İstanbul’daki şehir hastanelerinde duymuştum Acıbadem fulyada 1 oyuncunun suda doğumuna girmiştim ay ismini unuttum kadının pınar bişeydi sanki birden öyle aklıma geldiBazı Şehir hastahanelerinde de var bir bak istersen canım ama suda doğumun bazı sıkıntıları olabiliyor çok iyi araştırıp karar vermeni isterim..
Ya medyada çok kabartılan bi şey ama enfeksiyon riski olabiliyor bebekte su yutma ciğere kaçma annede kontrolsüz kanama olabiliyor yırtık dikişEvet İstanbul’daki şehir hastanelerinde duymuştum Acıbadem fulyada 1 oyuncunun suda doğumuna girmiştim ay ismini unuttum kadının pınar bişeydi sanki birden öyle aklıma geldigüzel geçmişti diye hatırlıyorum
Ebenin örekesi var çok rahat gerçekten ama hiçbir yerde yok 1-2 kez ınstagramda görmüştüm ama ben hiç karşılaşmadım çatal başlı başına ilkel bir şeyYa medyada çok kabartılan bi şey ama enfeksiyon riski olabiliyor bebekte su yutma ciğere kaçma annede kontrolsüz kanama olabiliyor yırtık dikiş
eşin doğması vs hepsi sıkıntı olabilecek şeyler
Ama ben çatalda doğuma da karşıyım hiç konforlu değil fizik kurallarına aykırı bi kere insan yere çömelmek istiyor öreke miydi o alet ne güzel bi şeymiş kadınlara zulüm bu çatal denen şey![]()