• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Son günümüz aynıymış benim 9 unda 112 çıktı ama aşılama oldım ben 27 aralıkta
6 ocak 74 mu cikti sizinde benim hic bi tedavi olmadi daha bu ayda olmasaydi baslicaktik yarin tekrar vericem bakalim 600 lerde cikmasi gerekiyo herhalde yarin saglikliysa insallah

Kızlar lütfen cevap verin korkuyorum. Dün doktor kontrolümde kese gözükmemişti henüz. Dün gece hafif kahve açık renk akıntım oldu silince gelen. Bu sabah biraz daha artmış. Kırmızı değil kesinlikle, koyu kahve de değil ama çok korktum. Yaşayan var mı acaba aynı şeyi?

Kızlar benim tsh 5.50 çıkmıştı doktoruma yazdım oda bana tiroitok yüksek çıkmış gebelikte bebekte zeka geriliği yapıyor hemen dahiliyeye görün demiş korktum ya başına gelen varmı? İlaçla hallolur dimi kötü düşünmiyim
Selam benim de 5.35 çıktı çarşamba günü gideceğim. Doktor çok telaş yapma şu an erken 10 gün içinde ilaca başlarsın dedi. Çok karşılaştığımız bir şey dedi

Kızlar lütfen cevap verin korkuyorum. Dün doktor kontrolümde kese gözükmemişti henüz. Dün gece hafif kahve açık renk akıntım oldu silince gelen. Bu sabah biraz daha artmış. Kırmızı değil kesinlikle, koyu kahve de değil ama çok korktum. Yaşayan var mı acaba aynı şeyi?
Doktorunun numarası varsa bir sor istersen canım benim kanamam oldu iğneye başlattı

Doktorunun numarası varsa bir sor istersen canım benim kanamam oldu iğneye başlattı
Maalesef numarası yok canım, biraz bekleyeceğim devam ederse acile gideceğim. Ancak acildeki doktor ulaşabilirmiş doktora… bir de özele gidiyoruz. Böyle olacaksa belki doktor değiştirmeyi bile düşünebilirim ☹️

5+2’yim ama belirtim yok, sizlerde belirti var mı? Kese ve kalp için 7. Haftada çağırdı doktorum (tüp bebek)

Ay kızlar ben test yaptım :110: biliyorum 5dk sonrası geçersiz ama 15/20 dk sonra bu hale gelmiş normalde benim asla böyle bi şey başıma gelmedi aynı markayı kullanıyorum hep. Su tuttum idrar damlatılan kısma iz gidecek mi diye ama gitmedi. Böyle olup çok gebeliğini öğrenen çok olmuş sizin yorum nedir? 🫠 Bat 14/15 Ocak

Eklentiler

• IMG_9654.webp
    IMG_9654.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 26
5+2’yim ama belirtim yok, sizlerde belirti var mı? Kese ve kalp için 7. Haftada çağırdı doktorum (tüp bebek)
Merhaba, ben de tüp bebekle 5+1im. Belirtilerim genel olarak az, sadece inanılmaz mayışma modundayım 🫠
Kese muayenem 6+2de olacak.

Sıkıntı yok gebelik sürecinde çok fazla oluyor foşur foşur kırmızı kan yoksa sorun yok sağlıkla al kucağına canım 💓

Merhaba, ben de tüp bebekle 5+1im. Belirtilerim genel olarak az, sadece inanılmaz mayışma modundayım 🫠
Kese muayenem 6+2de olacak.
Bende de sadece yorgunluk var ama insan endişe ediyor acaba belirti mi olması gerekli diye :)

Maalesef numarası yok canım, biraz bekleyeceğim devam ederse acile gideceğim. Ancak acildeki doktor ulaşabilirmiş doktora… bir de özele gidiyoruz. Böyle olacaksa belki doktor değiştirmeyi bile düşünebilirim ☹️
Genelde ilk haftalarda numara vermiyorlar şuan nasıl oldun devam ediyor mu

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bende 5+3üm göğüs hassasiyeti mide bulantısı var sadece 4+5te keseyi gördük 6+0 da kalp atışı için gideceğim ama illa belirti olmak zorunda değil 1-2 hafta sonra da bulantılar başlar

Ay kızlar ben test yaptım :110: biliyorum 5dk sonrası geçersiz ama 15/20 dk sonra bu hale gelmiş normalde benim asla böyle bi şey başıma gelmedi aynı markayı kullanıyorum hep. Su tuttum idrar damlatılan kısma iz gidecek mi diye ama gitmedi. Böyle olup çok gebeliğini öğrenen çok olmuş sizin yorum nedir? 🫠 Bat 14/15 Ocak
5 dk öncesinde nasıldı canım çizgi çıkmış mıydı şuan pozitif duruyor

Merhaba kızlar 🌸
Bat günümde beta değerim 695 cıktı 2 gün sonra 2404 , 3 gün sonra da 10.050 çıktı. Değerin Bu kadar hızlı çıkması normal mi. Doktora 17 sinde gidicem. Bugün son adet tarihime göre 4+6 . Daha beta baktırmayı düşünmüyorum

Merhaba kızlar 🌸
Bat günümde beta değerim 695 cıktı 2 gün sonra 2404 , 3 gün sonra da 10.050 çıktı. Değerin Bu kadar hızlı çıkması normal mi. Doktora 17 sinde gidicem. Bugün son adet tarihime göre 4+6 . Daha beta baktırmayı düşünmüyorum
Hayırlı olsun canım baya artmış ikiz olabilir mi acaba diye düşündüm

Teşekkür ederim canım. Böyle bir şeyse aşırı şaşırırım 🙈 değerler yüksek olunca kötü bir durum mu var acaba dedim
Tam tersi iyi olduğunu gösteriyor kese kesin görünür şuan

İnşAllah gebelik vardırr. Yarın bida yapp ya da sonraki güün 🤗🫶

Back
X