• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Kızlar sol kasığımda ağrı var biraz bir doktora sordum kendimi açıkladım adam bana git psikolojik tedavi al yazdı

5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu

Merhabalar kızlar nasılsınız ? Okuduğum kadarıyla herkes iyi gibi hafiften bulantısı başlayanlar var sanırım inşallah bu kısımları çabucak atlatırız

5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu
Çok üzücü yaşadığınız şey kafaya takmamaya çalışın bebeğiniz için ☹️ bazı doktorlar çok anlayışsız….

Hocam benden önce siz alın belli ki mesleğinizde yetersizlik hissi sizi hırçınlaştırmış deseydin mal insan :sinirli:

Biz de bunlara doktor diyoruz
Hocam benden önce siz alın belli ki mesleğinizde yetersizlik hissi sizi hırçınlaştırmış deseydin
Çok üzücü yaşadığınız şey kafaya takmamaya çalışın bebeğiniz için ☹️ bazı doktorlar çok anlayışsız….
Deli mi ne ya çok sinir oldum yorumalrda da herkese yargı dağıtıyor demekki sorunlu bir insan neyse kızlar kendi doktoruma yazdım kanaman yoksa normal telaş yapma dedi

Merhabalar kızlar nasılsınız ? Okuduğum kadarıyla herkes iyi gibi hafiften bulantısı başlayanlar var sanırım inşallah bu kısımları çabucak atlatırız
Merhaba canım ben biraz daha iyiyim çok şükür sen nasılsın maalesef başladı bulantılar 😩

Kızlar sol kasığımda ağrı var biraz bir doktora sordum kendimi açıkladım adam bana git psikolojik tedavi al yazdı
Canım istemsizce güldüm 🤭 Haklı ama doğru yazmış yani 😂 bence hepimiz psikolojik destek almalıyız çünkü bu süreç zor ve kaygılı geçiyor malesef😅 5+3 üm bugün itibariyle daha kese ve kalp atışına gitmedim. Şuan ben neyim ne yaşıyorum hamile miyim belirtim de yok diye geçiriyorum günlerimi. Tek bildiğim Beta hcg değerim yani. Bir de tüp bebek ile pozitif sonuç aldım ekstra yerde miyim gökte mi belli değil.

Son günümüz aynıymış benim 9 unda 112 çıktı ama aşılama oldım ben 27 aralıkta
6 ocak 74 mu cikti sizinde benim hic bi tedavi olmadi daha bu ayda olmasaydi baslicaktik yarin tekrar vericem bakalim 600 lerde cikmasi gerekiyo herhalde yarin saglikliysa insallah
Benim 110 çıktı 9 ocakta, yarın 300 üstü çıkması gerekiyor benim de
in aliriz guzel saglikli sonuclari 🙏

Canım istemsizce güldüm 🤭 Haklı ama doğru yazmış yani 😂 bence hepimiz psikolojik destek almalıyız çünkü bu süreç zor ve kaygılı geçiyor malesef😅 5+3 üm bugün itibariyle daha kese ve kalp atışına gitmedim. Şuan ben neyim ne yaşıyorum hamile miyim belirtim de yok diye geçiriyorum günlerimi. Tek bildiğim Beta hcg değerim yani. Bir de tüp bebek ile pozitif sonuç aldım ekstra yerde miyim gökte mi belli değil.
Aa ne zaman gideceksin doktora bende 5+3üm şuan

Aaa deli mi acaba kendi bence bir psikoloğa görünsün

Back
X