- Emoji Skoru
- 2.370
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de bunlara doktor diyoruzKızlar sol kasığımda ağrı var biraz bir doktora sordum kendimi açıkladım adam bana git psikolojik tedavi al yazdı
Merhabaa. İyi çok şükürrr sen nasılsın?Merhabalar kızlar nasılsınız ? Okuduğum kadarıyla herkes iyi gibi hafiften bulantısı başlayanlar var sanırım inşallah bu kısımları çabucak atlatırız
Çok üzücü yaşadığınız şey kafaya takmamaya çalışın bebeğiniz için5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu
Ayy amin canımm Allah hepimize müjdeler nasip etmiş olsunİnşAllah gebelik vardırr. Yarın bida yapp ya da sonraki güün![]()
Gözle görünen bir şey yoktu canım sonradan böyle oldu hep aynı testi kullandığım için şaşırdım hayatımda böyle bi şey başıma gelmemişti hiç5 dk öncesinde nasıldı canım çizgi çıkmış mıydı şuan pozitif duruyor
Hocam benden önce siz alın belli ki mesleğinizde yetersizlik hissi sizi hırçınlaştırmış deseydin mal insan5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu

sen ne yaptın canım regl yarın mıydı normalde?
Biz de bunlara doktor diyoruz
Hocam benden önce siz alın belli ki mesleğinizde yetersizlik hissi sizi hırçınlaştırmış deseydin
Deli mi ne ya çok sinir oldum yorumalrda da herkese yargı dağıtıyor demekki sorunlu bir insan neyse kızlar kendi doktoruma yazdım kanaman yoksa normal telaş yapma dediÇok üzücü yaşadığınız şey kafaya takmamaya çalışın bebeğiniz içinbazı doktorlar çok anlayışsız….
Merhaba canım ben biraz daha iyiyim çok şükür sen nasılsın maalesef başladı bulantılarMerhabalar kızlar nasılsınız ? Okuduğum kadarıyla herkes iyi gibi hafiften bulantısı başlayanlar var sanırım inşallah bu kısımları çabucak atlatırız
Kızlar sol kasığımda ağrı var biraz bir doktora sordum kendimi açıkladım adam bana git psikolojik tedavi al yazdı
Canım istemsizce güldüm5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu
Bugün canım yeni bir döngüye merhaba dicez napalım. Rabbim her isteyene nasip etsin. Ve bence sen hamilesin.sen ne yaptın canım regl yarın mıydı normalde?
AminnnAyy amin canımm Allah hepimize müjdeler nasip etmiş olsun![]()
6 ocak 74 mu cikti sizinde benim hic bi tedavi olmadi daha bu ayda olmasaydi baslicaktik yarin tekrar vericem bakalim 600 lerde cikmasi gerekiyo herhalde yarin saglikliysa insallahSon günümüz aynıymış benim 9 unda 112 çıktı ama aşılama oldım ben 27 aralıkta
in aliriz guzel saglikli sonuclariBenim 110 çıktı 9 ocakta, yarın 300 üstü çıkması gerekiyor benim de
mesaj olarak atmamıştımSiz bana yazmış mıydınız bilgileri
Aa ne zaman gideceksin doktora bende 5+3üm şuanCanım istemsizce güldümHaklı ama doğru yazmış yani
bence hepimiz psikolojik destek almalıyız çünkü bu süreç zor ve kaygılı geçiyor malesef
5+3 üm bugün itibariyle daha kese ve kalp atışına gitmedim. Şuan ben neyim ne yaşıyorum hamile miyim belirtim de yok diye geçiriyorum günlerimi. Tek bildiğim Beta hcg değerim yani. Bir de tüp bebek ile pozitif sonuç aldım ekstra yerde miyim gökte mi belli değil.
Aaa deli mi acaba kendi bence bir psikoloğa görünsün5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu