• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

kızlar merhaba, hepinizin cici anneliğini tebrik ediyorum. inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun.

ben tüp bebek tedavisi gördüm. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi, 12.gün beta hcg sonucum 716, 14.gün (9 Ocak Cuma) 2289 çıktı. 15 Ocak'ta kese görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım. inşallah sağlıklı bir şekilde tutunmştur bebiş veya bebişler... sanırım 15'inde keseyi görürüz de, kalp atışını ne zaman duyarız acaba?
7. hafta daha garanti duyulur. 🌸 Doktor söyleyecektir zaten sana da şu gün gel diye. Ben 5. Haftada kese gördüm. 7. Haftada kalp atışı duydum karından. Vajinal daha erken duyulur.

kızlar merhaba, hepinizin cici anneliğini tebrik ediyorum. inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun.

ben tüp bebek tedavisi gördüm. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi, 12.gün beta hcg sonucum 716, 14.gün (9 Ocak Cuma) 2289 çıktı. 15 Ocak'ta kese görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım. inşallah sağlıklı bir şekilde tutunmştur bebiş veya bebişler... sanırım 15'inde keseyi görürüz de, kalp atışını ne zaman duyarız acaba?
Selam, hoşgeldin 🌸
Senin iki embriyo da tutunmuş olabilir gibi geldi beta hcg değerinden ama tabi ki belli olmaz tebrikler :)
Kalp atışı 6,5-7. haftalara doğru hayırlısıyla duyulur inşallah

Ay maşallah 🧿
Benim de tüp bebek ve test günlerim 7-9 ocaktı. Doktorum 19unda çağırdı, belki kalp atışını duyarım diye umuyorum ☺️
Tabii haberler güzel olsun da sonraki hafta tekrar gidilir duymak için.

Kızlar selam. Doktor bana her şeyi yasakladı. Paketli gıdalar, pastörize olmamış sür ürünleri, dışarıda salata yemek yasak, cilt bakımını minimuma indir dedi. Vucuduna sürdüğün her şey şuan bebeğine geçiyor çok dikkatli olacaksın. Cinsel ilişki ilk 12 hafta yok dedi. Günde en az 3 litre su iç dedi 4ü zorla ama geçme dedi.. 🥲 zor bir hedef. Öğün atlama sabah öğle akşam mutlaka yemek ye. Folik asit dışında hiçbir vitamin kullanma çok zor durumda kalırsan parol içebilirsin hasta olursan ya da bai ağrın vs olursa dedi.
Zaten hamileliği öğrenir öğrenmez paketli gıdayı ve pastörize olmamış süt ürünlerini kesmiştim. 12 hafta dişimizi sıkacağız bakalımmm

Hayırlı olsun canım kalp atışı 7.haftada duyulur

7. hafta daha garanti duyulur. 🌸 Doktor söyleyecektir zaten sana da şu gün gel diye. Ben 5. Haftada kese gördüm. 7. Haftada kalp atışı duydum karından. Vajinal daha erken duyulur.
Allah'ım esirgesin :KK200: kalp atışını duymadan çok heveslenmeyeyim diyordum ama betahcg çıkar çıkmaz havalara uçtum, artık çok geç heveslendim bile :D 15ocakta 5.haftanın içinde oluyorum sanırım, doktora gitmeden haftayı bile bilemiyorum tam.. neler neler bekledik, bunu da bekleyeceğiz sabırla :)

Ay maşallah 🧿
Benim de tüp bebek ve test günlerim 7-9 ocaktı. Doktorum 19unda çağırdı, belki kalp atışını duyarım diye umuyorum ☺️
Tabii haberler güzel olsun da sonraki hafta tekrar gidilir duymak için.
aa sizinle aynı ilerleyecek sürecimiz o zaman :KK200: çok keyifli. sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizinki, mutlulukla keyifle geçirelim günlerimizi :dua:

Kızlar selam. Doktor bana her şeyi yasakladı. Paketli gıdalar, pastörize olmamış sür ürünleri, dışarıda salata yemek yasak, cilt bakımını minimuma indir dedi. Vucuduna sürdüğün her şey şuan bebeğine geçiyor çok dikkatli olacaksın. Cinsel ilişki ilk 12 hafta yok dedi. Günde en az 3 litre su iç dedi 4ü zorla ama geçme dedi.. 🥲 zor bir hedef. Öğün atlama sabah öğle akşam mutlaka yemek ye. Folik asit dışında hiçbir vitamin kullanma çok zor durumda kalırsan parol içebilirsin hasta olursan ya da bai ağrın vs olursa dedi.
Zaten hamileliği öğrenir öğrenmez paketli gıdayı ve pastörize olmamış süt ürünlerini kesmiştim. 12 hafta dişimizi sıkacağız bakalımmm
Günaydın canım mesajını yüzümde bakım maskesiyle okudum🫢 ilk defa duydum cilt bakımı yasaklandığını

Bende haftasonu saçıma maske yaptım yapmamak mı lazım acaba 🤔

Cilt bakım ürünlerinin ciddi bir kısmı emilim yoluyla geçebiliyor, zararlı olan çok etken madde var retionol, aha/bha, salisilik asit gibi.
Güneş kreminde de mineral filtreli kullanmamız gerekiyor.

Son düzenleme:
Sorun olmaz bence ya mesela hiç makyajda mı yapmayacağız saç boyamak yasak diye biliyorum sadece
Günlük makyaj yapıyorum ben çok yoğun bir makyaj değil ama işe geliyorum her gün saç boyama da sıkıntı dip bayatırım iki ayda normalde ben ama onu idare edeceğim artık beyaz beyaz saçlarla 🥲😂 Çarşamba doktora gideceğim bakalım ilk kez ne diyecek bakalım dr

aa sizinle aynı ilerleyecek sürecimiz o zaman :KK200: çok keyifli. sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizinki, mutlulukla keyifle geçirelim günlerimizi :dua:
evet öyle gözüküyor <3 benim 5.gün 4aa tek embriyo transferim yapılmıştı.
inşallah her şey yolunda gider bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz, sağlıkla büyütürüz :)

Günlük makyaj yapıyorum ben çok yoğun bir makyaj değil ama işe geliyorum her gün saç boyama da sıkıntı dip bayatırım iki ayda normalde ben ama onu idare edeceğim artık beyaz beyaz saçlarla 🥲😂 Çarşamba doktora gideceğim bakalım ilk kez ne diyecek bakalım dr
Neyseki dip boya yaptırmıyorum geçici sprey boyalar var dibin çıkınca onlardan sürebilirsin kuzenim kullanıyordu hamileliğinin son aylarında ama yinede doktora sormak lazım

Cilt bakım ürünlerinin ciddi bir kısmı emilim yoluyla geçebiliyor, zararlı olan çok etken madde var retionol, aha/bha, salisilik asit gibi.
Güneş kreminde de mineral filtreli kullanmamız gerekiyor.
Güneş kremi araştırmaya başladım son aylarımız yaza denk geliyor

Sorun olmaz bence ya mesela hiç makyajda mı yapmayacağız saç boyamak yasak diye biliyorum sadece
Valla kullandığımız çoğu makyaj malzemesi endokrin bozucu kimyasallar içeriyor malesef. Cilt bakım ürünlerinin de tamamen temiz içeriklisini bulmak lazım. Onun yerine hiç kullanmamak daha iyi sanırım bir süre. Fondoten sürmeyi bıraktım sadece allık yürüyorum. Dudak nemlendiricisi ( %100 doğal olan bir marka kullanıyorum çatlamasın diye) bir de %100 doğal roll on kullanıyorum suanlık 3 ürünle idare edicem. Şampuanımı ve vucut jelimi değiştirdim %100 doğal içerikli ürünler aldım.
Cilt maskesi vs yapma bence sadece temiz içerikli yuz nemlendiricisi veya sivilceye yatkınsan çay ağacı sabunu kullan derim. Temizlemek için ben cay ağacı sabununu kullanıyorum birkaç gündür micellar su bile kullanmıyorum gerek yok 🥲. Çok makyaj yapmayınca temizleyecek bişey de olmuyor 😂😂🙈 özel günlerde gene makyaj yaparım hafif gerçi ama düğün dernek de yok bu aralar.
Güneş kremi açıkcası normalde bahar ve yaz aylarında asla sürmeden çıkmam ama kışın sürmüyorum normalde bb kremimde 50spf var zaten. Suan onu da bıraktığım için (içinde endokrin bozucular var güvenli gelmedi) ttemiz içerikli bi guneş kremim vardı onu kullanacağım..

Bulursanız bizimle de paylaşın. Ben henüz ona bakmadım ama la roche veya avene de bulurum diye düşünüyorum.
La roche ve avene de çok masum değil canım INCI BEuty diye bir uygulama var indirip aradan içeriklerin ne kadarının guvenli olduğunu görebiliyorsun. Ekram goruntusu atrım mesela üsttekilee guneş kremleri 2 markanın..
Ben incia marka guneş kremi almıştım puanı çok daha yuksek ve anne bebek ürünleri markası diye (15 üzeri olması daha iyi) ama şöyle bir sorun var ben vucut için olanı almıştım yüz iöin bulamadım aynı markada. Bembeyaz yapıyor sürünce yapışıp kalıyor gibi malesef kullanımı biraz zor yani. O yuzden çok öneremiycem

Eklentiler

• 1000205257.webp
    1000205257.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000205256.webp
    1000205256.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 23
Allah'ım esirgesin :KK200: kalp atışını duymadan çok heveslenmeyeyim diyordum ama betahcg çıkar çıkmaz havalara uçtum, artık çok geç heveslendim bile :D 15ocakta 5.haftanın içinde oluyorum sanırım, doktora gitmeden haftayı bile bilemiyorum tam.. neler neler bekledik, bunu da bekleyeceğiz sabırla :)
Allah'ın izniyle mübarek 3 aylarda güzel haberlerinin devamı gelsin inşallah :KK200:

Back
X