• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Dediginiz gibi oldu şimdi ciktim doktorun yanindan progesteron desteklicez dedi iki gun sonra tekrar kan istedi. Vajinal yoldan verdi progesteronu sizede oylemo verilmisti acaba
canım ben tüp bebekle hamile kaldım, günde 4 kez fitil, 1 kez iğne ile progesteron alıyorum .. fayda görürsünüz inşallah

Kızlar ya bana doktor tsh hariç baska tahlil istemedi normalde detaylı hormon kan tahlili vs istemesi gerekmez miydi?

Dediginiz gibi oldu şimdi ciktim doktorun yanindan progesteron desteklicez dedi iki gun sonra tekrar kan istedi. Vajinal yoldan verdi progesteronu sizede oylemo verilmisti acaba
Evet ben hem fitil hem iğne kullanıyorum çok düşük olduğu için

Kızlar ya bana doktor tsh hariç baska tahlil istemedi normalde detaylı hormon kan tahlili vs istemesi gerekmez miydi?
Benim tüm hormonlar vitaminler demir vs hepsine bakıldı normalde özele gidiyorum ama devlette kanları ver dedi öyle yaptım

Benim tüm hormonlar vitaminler demir vs hepsine bakıldı normalde özele gidiyorum ama devlette kanları ver dedi öyle yaptım
Valla bana bitek tsh dedi. Belki kalp atışını duymadan boşuna yaptırmak istememiş de olabilir. Bana da aile hekiminde yaptırabilirsin dedi tahlilleri. Özel muayenehaneye gittim doktora

Valla bana bitek tsh dedi. Belki kalp atışını duymadan boşuna yaptırmak istememiş de olabilir. Bana da aile hekiminde yaptırabilirsin dedi tahlilleri. Özel muayenehaneye gittim doktora
Ekstra ücret çıkmasın diye yapmıyorlar o zaman aile hekiminde yaptır bence

Merhaba kızlar ben de yarın gideceğim doktora devlete gideceğim 1 kere de. Kalp atışı dinlemek zararlı gibi bir video izlemiştim ilk haftalarda siz böyle bir şey duydunuz mu

Merhaba kızlar ben de yarın gideceğim doktora devlete gideceğim 1 kere de. Kalp atışı dinlemek zararlı gibi bir video izlemiştim ilk haftalarda siz böyle bir şey duydunuz mu
Yarın kaç haftalık oluyor canım birde çok kısa dinletiyorlar

Yarın kaç haftalık oluyor canım birde çok kısa dinletiyorlar
Kaç haftalık olduğu biraz karışık sata göre 8 hafta ama 6 hafta daha yeni olmuşttur. Geç döllenme olmuş

Kizlarrr pazartesi kan vericem demistim hatirlayaniniz varsa. Cikti sonucum en son 6 ocakta 74.1 di beta bugun bu sekilde nasil sizce progesteron felan normal mi dersiniz. 🙏🙏
Harika canım değerler maşallah 🧿 progesterone 10+ sağlıklı yumurtalık döllenmiş demek 🦚

Sat 6 Aralık benim ben daha kese için gideceğim gitmedim henüz doktora üç kez beta baktırdım en son 5 Ocak 305 ti öyle siz şanslısınız hemen keseyi görmüşsünüz ne güzel
Canım benim de Sat 6 aralık 💖 ben de perşembe gideceğim keseyi görmek için inşallah görürüz en kısa zamanda

Back
X