Eylul 2026 trasferleri

Sizin transferiniz benden bir gün önceymiş. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, var mı herhangi bir belirtiniz?
Estrofem progestan fitil ve igne ile kan sulandirici ignem var.
Karnimin derinliklerinde ozellikle saga dogru elektrik carpiyo gibi batma hissi vardi t+2.gunumde. Bide transferin oldugu gun aksam belim boslukta uyumusum gibi tutulmustu. Baska bsy yok. İnşallah tutunuyorlardir :)
Sizde varmi belirti?

Estrofem progestan fitil ve igne ile kan sulandirici ignem var.
Karnimin derinliklerinde ozellikle saga dogru elektrik carpiyo gibi batma hissi vardi t+2.gunumde. Bide transferin oldugu gun aksam belim boslukta uyumusum gibi tutulmustu. Baska bsy yok. İnşallah tutunuyorlardir :)
Sizde varmi belirti?
Kullandığımız ilaçlar hemen hemen aynıymış. Ben fitil kullanmıyorum sadece bir de coraspinim var. Folat ve demiri uzun zamandır kullanıyorum zaten, onlara da devam ediyorum.
Belirtilere gelince benim kasık ağrım transfer gününden beri devam ediyor bir de iki gündür bel, kalça ağrısı eklendi. Kan sulandırıcı iğne yapabiliyormuş böyle bel ağrısı. İlaçlardan dolayı anlayamıyoruz maalesef gerçek belirti mi yoksa ilaç etkisi mi.
İnşallah tutunuyorlardır😊
Beta gününüz hangi gün?

Selam kızlar 🥹 Benim yarın kontrol, çarşamba opu yüksek ihtimalle. Opudan korkuyorum inşallah kolay geçer 🥹 sizlerin nasıl geçmişti? Kaç gün işe gitmemek gerekir acaba

Selam kızlar 🥹 Benim yarın kontrol, çarşamba opu yüksek ihtimalle. Opudan korkuyorum inşallah kolay geçer 🥹 sizlerin nasıl geçmişti? Kaç gün işe gitmemek gerekir acaba
Benden çok değil beş yumurta toplanmasına rağmen iki-üç gün ağrım oldu rahimde opudan sonra. Hatta sedasyon nedeniyle opu günü mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma yaşadım. Bazıları da hiç etkilenmiyor. İlk opunuzsa yaşayıp göreceksiniz sanırım. Kolay geçer umarım.

Benden çok değil beş yumurta toplanmasına rağmen iki-üç gün ağrım oldu rahimde opudan sonra. Hatta sedasyon nedeniyle opu günü mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma yaşadım. Bazıları da hiç etkilenmiyor. İlk opunuzsa yaşayıp göreceksiniz sanırım. Kolay geçer umarım.
Geçmiş olsun size 💐 ilk sedasyonum değil ama ilk opum olacak inşallah kolay olur sağ olun 🙏

Bemin 10 toplanmisti, sedasyon zor gecmedi ama sonrasinda biraz karin agrisi olmuştu. Sanki barsaklarimi üşüttüm de ishal olmusum gibi agridi 1-2 gun. Sonra hormon cekildikce gecti.

Kullandığımız ilaçlar hemen hemen aynıymış. Ben fitil kullanmıyorum sadece bir de coraspinim var. Folat ve demiri uzun zamandır kullanıyorum zaten, onlara da devam ediyorum.
Belirtilere gelince benim kasık ağrım transfer gününden beri devam ediyor bir de iki gündür bel, kalça ağrısı eklendi. Kan sulandırıcı iğne yapabiliyormuş böyle bel ağrısı. İlaçlardan dolayı anlayamıyoruz maalesef gerçek belirti mi yoksa ilaç etkisi mi.
İnşallah tutunuyorlardır😊
Beta gününüz hangi gün?
11eylul. Az kalmis bakalim heyecanla bekliyorum ;)

T+2. Gündeyim regliye benzer sancılar oluyor normal mi? Yaşayan var mı acaba ?

Benim 3 Eylül transfer günüm belirgin bi belirtim yok ayağa kalkınca kasıklarım hafif ağrıyor biraz belim ağrıyor arada o kadar

Benim de 9 Eylül. Erken istediler benden. Nasıl olsa dayanamıyor yapıyorsunuz, bize de bildirirsiniz dediler😁
Aaa, oluyomusmu? Bende yapayim madem erken. Yasadgim yerde kadin dogum yok. Acildede bakilmiyo. Saglik ocagindan baktircam, o da uzun suruyo cikmasi. 9 ve 11 eylulde baktirabilirm. Araya haftasonu girmemis olur

Aaa, oluyomusmu? Bende yapayim madem erken. Yasadgim yerde kadin dogum yok. Acildede bakilmiyo. Saglik ocagindan baktircam, o da uzun suruyo cikmasi. 9 ve 11 eylulde baktirabilirm. Araya haftasonu girmemis olur
Aaa acil niye bakmıyor ki? Tüp bebek hastası olduğunuzu söyleseniz bakarlar herhalde ya. Sağlık ocağında bazen ertesi gün falan çıkıyor sonuç.

Cok kucuk hastane, laboratuvarda bhcg çalışılmıyor diyolar. Onceki tedavimde de baya dil döktüm ama yapamadilar. gerçekten sacma. Acil mudahalelik durum olsa gebelik bakmadan tedavi yapcaklar. Ki cogunlukla herseyi ile sevkediyorlar.
Saglik ocagi hastaneden daha iyi 😁 aile hekimine yaptirim artik

Cok kucuk hastane, laboratuvarda bhcg çalışılmıyor diyolar. Onceki tedavimde de baya dil döktüm ama yapamadilar. gerçekten sacma. Acil mudahalelik durum olsa gebelik bakmadan tedavi yapcaklar. Ki cogunlukla herseyi ile sevkediyorlar.
Saglik ocagi hastaneden daha iyi 😁 aile hekimine yaptirim artik
Aaa anladım o zaman başka çare yok zaten. Geç olsun güç olmasın 😊

Merhaba kizlar. Hepimize saglikli gebelikler diliyorum. Eylül transferleri olarak bu baslikta mi toplansak :) sonrasinda gebeligimizi de, dogumumuzu da, bebeklerimizi de hepbirlikte takip ederiz.

1 eylulde(bugun) transfer oldum.
Insallah hayirlisiyla guzel haber aliriz
Aynı gün transfer olmuşuz. Test yaptınız mı scaba ne durumdasınız?

Evet belli oluyor benim ilk cocugum 5. Gün embriyosu 5. Gün erken gebelik testinde cok silik cıkmıştı gün gün yaptım koyulaşmıştı. Ama bugün 5. Günüm malesef silikte olsa bi şey cıkmadı o yüzden umutsuzluğa kapıldım

Back
X