Eylul 2026 trasferleri

Evet belli oluyor benim ilk cocugum 5. Gün embriyosu 5. Gün erken gebelik testinde cok silik cıkmıştı gün gün yaptım koyulaşmıştı. Ama bugün 5. Günüm malesef silikte olsa bi şey cıkmadı o yüzden umutsuzluğa kapıldım
Daha erken, umitsiz olma. Belkide test yeterince hassas degil, yada gec tutundu bebek. Idrara bhcg hemen gecmiyor. Kendine zaman ver.
Ben henuz test yapmadim ama yarin sabah yapmayi planliyorum.

Daha erken, umitsiz olma. Belkide test yeterince hassas degil, yada gec tutundu bebek. Idrara bhcg hemen gecmiyor. Kendine zaman ver.
Ben henuz test yapmadim ama yarin sabah yapmayi planliyorum.
Sabah tekrarlayacağım bende inşallah pozitif görürüz

Amin inşallah 🥰Nerde tedavi görüyorsunuz kaçıncı gün embriyosu ☺️
5. Gün embriyosu 3. Transferim olacak aslında pekte umudum yok ama Allahtan umut kesilmez Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah , Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum siizz

5. Gün embriyosu 3. Transferim olacak aslında pekte umudum yok ama Allahtan umut kesilmez Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah , Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum siizz
Benimde dördüncü transferim olucak inşallah , pgt li beşinci gün embriyosu benimde 🙏 İstanbul sisli memorial da tedavi görüyorum 🥳

Niye umudunuz yok her başlangıç yeni umut aslında ☺️

merhaba kızlar, benimde 9 eylülde transfer olucak. şuan takviyeler kullanıyorum doktorun verdiği. dondurulmuş transfer olacak. rahim kalınlığı 10 mm idi 3 eylülde. hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahh 🥲

Benimde dördüncü transferim olucak inşallah , pgt li beşinci gün embriyosu benimde 🙏 İstanbul sisli memorial da tedavi görüyorum 🥳
Pgtli yaptırmamıştım ben doktorum gerek görmedi diye ama bir daha olmazsa sıfırdan başladığımda kesin yaptıracağım ilki kimyasal ikincisi 8. Hafta da gelişimi durdu çünkü

Arkadaşlar ilk iki gün biraz kasıklarda sancı vardı şimdi t+3 ve her şey kesildi, Of insan hemen olumsuz olduğunu düşünüyor

Yeni transfer olan arkadaşlarım belirtileriniz neler?

Ben T+2. Günümdeyim
Herhangi bir belirti yok ilk negatif denememde de yoktu
Fakat benim bildiğim bu belirtiler çok kişisel, çoğu ilaçlarla ilgili, sıfır belirtiyle pozitif sonuçlanan gebelikler çok vs
Bunlara takılmamak mı lazım diye düşünüyorum

Ben T+2. Günümdeyim
Herhangi bir belirti yok ilk negatif denememde de yoktu
Fakat benim bildiğim bu belirtiler çok kişisel, çoğu ilaçlarla ilgili, sıfır belirtiyle pozitif sonuçlanan gebelikler çok vs
Bunlara takılmamak mı lazım diye düşünüyorum
Benim de hiç belirtim yok ilaç belirtileri bile yok t+5 teyim inşallah pozitif sonuçlar alırız

Back
X