- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi trenvagonu
Hadi inşallahBende oldum hayırlı haberler alalım inşallahhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallahBende oldum hayırlı haberler alalım inşallahhhh
Sonucunuz ne oldu ?Ben yarin sabah kan testi vermeye gideceğim, 1eylul 5. Gun transferiyim. Insallah güzel haber alcam, grupta pozitifleri duyurmaya baslayalim. :)
Sonucunz kaç bugün kaçıncı gününüzSonucum pozitif cok şükür
Insallah sizlerden de pozitif sonuclar gelir
Çok şükür maşallah biz de güzel sonuçlar alalım inşaalllahSonucum pozitif cok şükür
Insallah sizlerden de pozitif sonuclar gelir
Aynı gün transfer olmuşuz belirtilerin nasıldır göğüs hassasiyetin var mı acaba benim transfer 1 gün kala başlamıştı şişlik ağrı ama sanki biraz hafifledi tutmadı heralde diye düşünüyorum1 eylulde transferli cift 5. Gun embriyosu. 8.gun yani. Sonuc 98
hayirli olsun cok sevindim1 eylulde transferli cift 5. Gun embriyosu. 8.gun yani. Sonuc 98
Devamı da sağlıkla ilerler umarım.1 eylulde transferli cift 5. Gun embriyosu. 8.gun yani. Sonuc 98
Erken bence biraz bnm de belşrtilerim oluca yapayım dedim negatif 3. Gün embriyosu t+7 inşallah pozitife döner2eylul de 5.gun embriyosu Transfer oldum Transfer gunu haric 6.gunde test yaptim negatif moralim alt ust oldu boyle olup pozitif goren varmi ?
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah1 eylulde transferli cift 5. Gun embriyosu. 8.gun yani. Sonuc 98
Erken bence biraz bnm de belşrtilerim oluca yapayım dedim negatif 3. Gün embriyosu t+7 inşallah pozitife döner
Insallah ya pozitiflerimizi goruruz Allahim yardimcimiz olsunErken bence biraz bnm de belşrtilerim oluca yapayım dedim negatif 3. Gün embriyosu t+7 inşallah pozitife dö
Amin beklemek çok zormuşInsallah ya pozitiflerimizi goruruz Allahim yardimcimiz olsun![]()
Evet canım ödeniyor kırkbeş bin ödedikSelamlar, ben de 15 Eylülde transfer olucam inşallahtransfer ücreti ödediniz mi ? Bize birşey söylenmedi ama merak ettim
![]()