Eylul 2026 trasferleri

Bende oldum hayırlı haberler alalım inşallahhhh
Hadi inşallah 🥹🥰benim test tarihim 17 Eylül Seninde öyledir muhtemelen , öncesinde erken gebelik testi falan yapmayacağım direkt kandan ogrenicem nasipse

Ben de dün transfer oldum.17 Eylül test günüm.6.gün pgtli embriyo transfer edildi.6.gün olduğu için embriyolog yüzde 50-52 civarı bir oran verdi.Bakalım inşallah pozitif olur sonuç 🥹Hayırlısı.Dilerim hepimiz en kısa zamanda pozitif haberler alırız 🙏🌸

Merhabalar bende 1 Eylül'de transfer oldum 8.gün bugün ama evde test filan yapmadım 12.gunu kan ver dendi.Belirti pek yok ayakta durunca bel ağrım oluyor sadece oda iğne ve ilaçlardan diye düşünüyorum.

1 eylulde transferli cift 5. Gun embriyosu. 8.gun yani. Sonuc 98
Aynı gün transfer olmuşuz belirtilerin nasıldır göğüs hassasiyetin var mı acaba benim transfer 1 gün kala başlamıştı şişlik ağrı ama sanki biraz hafifledi tutmadı heralde diye düşünüyorum

Selam kızlar benimde 3.trasferim 19 eylül test günüm umarim hepimiz pozitif aliriz sonuçları.. 🥺

2eylul de 5.gun embriyosu Transfer oldum Transfer gunu haric 6.gunde test yaptim negatif moralim alt ust oldu boyle olup pozitif goren varmi ?

2eylul de 5.gun embriyosu Transfer oldum Transfer gunu haric 6.gunde test yaptim negatif moralim alt ust oldu boyle olup pozitif goren varmi ?
Erken bence biraz bnm de belşrtilerim oluca yapayım dedim negatif 3. Gün embriyosu t+7 inşallah pozitife döner

Selamlar, ben de 15 Eylülde transfer olucam inşallah ☺️ transfer ücreti ödediniz mi ? Bize birşey söylenmedi ama merak ettim 😅

Kızlarrr transfer olanlar nasıl gidiyor günleriniz neler yapıyorsunuz

Back
X