Eylul 2026 trasferleri

Kahvaltı hazırla bulaşık yıka evi topla derken düşünmeye fırsatım olmuyor. Ara ara buraya bakıyorum işte bir de. Bugün 4. Günüm hiç belirti yok bir de
Valla benımde fazla yok ılk ıkı gun daha agrılarım falan vardı oda yok ıyı bıseymı kotu bıseymı bılmıyorum

Kızlar napıyosunuz nasıl gecıyo gunlerınızzz🤍
kızlar selam, bugün test günümdü. 5. gün embriyosu 255 ile öğrendik. sizlere de umut olması adına yazıyorum. umarım hepimiz pozitif hayırlı haberleri alırız, sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur 🫶🏻

Gercekten ya cokk sıkıldım sureklı evde olmaktan ve yatmaktan belırtılerde bı gelıyo bı gıdıyo gıdınce acaba tutmadımı dıye korkuyorım ya
Aynı durumdayım mesela şimdi hiç yok ama gece kaşık ağrısı
kızlar selam, bugün test günümdü. 5. gün embriyosu 255 ile öğrendik. sizlere de umut olması adına yazıyorum. umarım hepimiz pozitif hayırlı haberleri alırız, sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur 🫶🏻
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🤲 🌸 belirtileriniz var mıydı peki ?

Hayırlı olsun ınsallah darısı basımıza belırtı falan varmıydı pgtlı embrıyomuydu acaba

Benimki alt sınır 7mm le oldu
Benim 7 mm olduğu zaman dr um, aslında şimdi de uygun ama ben biraz daha artsın istiyorum dedi. Yaşım 36 o yüzden mi bilemiyorum. Belki de kafasında bir gün vardı ve o gün yapmayı bekledi. Yani 7 de oluyormuş Dert etme olur mu? Bana da hsg çekmedi, pgt yapmadı kan sulandırıcı vermedi. Napalım önce allaha sonra dr lara güvenmekten başka çaremiz yok

Benim 7 mm olduğu zaman dr um, aslında şimdi de uygun ama ben biraz daha artsın istiyorum dedi. Yaşım 36 o yüzden mi bilemiyorum. Belki de kafasında bir gün vardı ve o gün yapmayı bekledi. Yani 7 de oluyormuş Dert etme olur mu? Bana da hsg çekmedi, pgt yapmadı kan sulandırıcı vermedi. Napalım önce allaha sonra dr lara güvenmekten başka çaremiz yok
Bana histereskopi yapıldı daha önce geçirdiğim operasyonlardan dolayı rahim hasarlı ve incelik problemi oluştu 3 çizgi görünümü vardi belkide o yüzden cesaret etti transferi yaptı ama bilmiyorum Rabbim büyük nasip edecekse olur yoksa ne yapsak boş kader arkadaşım 🙏🥹

Bide kan sulandırıcı neden vermedi hiç verilmeyen duymadım ben

Back
X