Eylul 2026 trasferleri

Merhaba benim 1 normal düşüğüm bir de tüp bebekte düşüğüm var ilkinde çok acemiydik ve çok saçma doktorlara denk geldik tüp bebekte vermemişti etrafımda düşük olmayanlarda bile verilmiş ben de doktoruma sordum ben her kişide vermiyorum dedi ama bir zaearı da yok kullanmanın dedi transferden önce pıhtılasmayla ilgili testi de yaptırdım adını unuttum şimdi onda da birşey çıkmadı şuan kullamıyorum istediğim için doktor verdi
Ben de yarın hemşirelere tekrar yazıcam. Dr istememişti ama ben birkaç ay önce genetik bölümünden pıhtılaşma testi istemiştim. Genetik dr u, pıhtılaşma eğilimi yok dedi ama şimdi baktım MTHFR C677T (Heterozigot) yazıyor. Bu durumda metilfolat içeren bir folik asit kullanmam gerekiyormuş. Yapay zekaya göre tabi.

45 bin civarı tutmuştu toplama işlemi için transfer sürecindeki estrofem duphaston filan kadın dogumcuya yazdırıyoruz
Tamamdır cok teşekkür ederim sanırım cok değişken konu bu drdan dra ve kişiden kişiye göre. Başlayalımda inş bakcaz artk. Evet öyle ilaçlar yazıor sonrasında bakalm neler olcak inş güzel plsjn hepimizin süreçleri

Bide kan sulandırıcı neden vermedi hiç verilmeyen duymadım be

Arkadaşlar benim kan testi negatif geldi inşallah bekleyen bütün kardeşlerim sağlıklı pozitifleri görsünler

Ben de yarın hemşirelere tekrar yazıcam. Dr istememişti ama ben birkaç ay önce genetik bölümünden pıhtılaşma testi istemiştim. Genetik dr u, pıhtılaşma eğilimi yok dedi ama şimdi baktım MTHFR C677T (Heterozigot) yazıyor. Bu durumda metilfolat içeren bir folik asit kullanmam gerekiyormuş. Yapay zekaya göre tabi.
Folik asit kullanmıyor musun bir de senmiydin acaba doktorum çok yoğun hemşireler ilgisiz diyen ilgilenmek zorundalar beb birkaç birşeyde carladım bilmeleri gereken birşeydi çünkü ve daha ilgili davrandılar bugün pazar olmasına rağmen hem klinik numarası hem de doktorum kendisi yazmış test sonucumu istemiş aklına takılan herşeyi sor ara

Folik asit kullanmıyor musun bir de senmiydin acaba doktorum çok yoğun hemşireler ilgisiz diyen ilgilenmek zorundalar beb birkaç birşeyde carladım bilmeleri gereken birşeydi çünkü ve daha ilgili davrandılar bugün pazar olmasına rağmen hem klinik numarası hem de doktorum kendisi yazmış test sonucumu istemiş aklına takılan herşeyi sor ara
Folik asit olarak folicede verdi transferden bir hafta önce başladım. Bir şey sormaya çekiniyoruz. Ama yarın arayıp, ben böyle bir test yaptırmıştım , sonuca göre internette böyle yazı okudum, dr a iletir misiniz diycem

Folik asit olarak folicede verdi transferden bir hafta önce başladım. Bir şey sormaya çekiniyoruz. Ama yarın arayıp, ben böyle bir test yaptırmıştım , sonuca göre internette böyle yazı okudum, dr a iletir misiniz diycem
Sor canım sonuçta hizmet almak için o paraları veriyoruz ve işleri bu çekinme hiç inşallah saglıkla ilerler kucağına alırsın alırız 🙏

Back
X