Eylul 2026 trasferleri

Pozitif alan kızlarım nasıl geçiyor günleriniz var mı bi belirti falan
Ben kese muayenesi için cuma ya sıra aldım.bu aralar ateşim çıkıp duruyor progestan iğne göbekten yapıyorum omu yapıyor bilmiyorum.5 haftalık oldum ben

Ben kese muayenesi için cuma ya sıra aldım.bu aralar ateşim çıkıp duruyor progestan iğne göbekten yapıyorum omu yapıyor bilmiyorum.5 haftalık oldum ben
Ay hadi güzel haberler alırsın inşallah bende pazartesi gideceğim 🥹 bi belirtin var mı nasıl gidiyor

Ay hadi güzel haberler alırsın inşallah bende pazartesi gideceğim 🥹 bi belirtin var mı nasıl gidiyor
Arada regl olacakmış gibi kasık ağrılarım var.bir de ayakta çok durunca bel ağrısı oluyor .sizde var mı belirti

Arkadaşlar, yerleşme kanaması yaşayan oldu mu hiç
ben bugun hafiften bi kanama yasadim. Hemşireye tarif ettim yerlesme kanamasi olabilecegini soyledi. Kan sulandiriciya ara verdirdi. Transferim 1eylul. Ilk muayenem yarin olacak. Insallah sorun yoktur.

İyi akşamlar herkese💖 14 Eylül dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. T+7 bugün Regl ağrısı gibi ağrılar ve sabahları bel ağrısı oluyor kanama vs yok sizde nedir durumlar
Benim de 7. Gün regl gibi agrım olmuştu hatta lekelenmem telaş yapmayın çok şükür pozitif inşallah sizlerin de öyle olur

Pozitif alan kızlarım nasıl geçiyor günleriniz var mı bi belirti falan
Gündüz uykulu gece uykusuzluk harici bir belirtim yok şuan sabah 5 e kadar filan uyuyamıyorum ilaçlardan sanırım dengemi bozdu bir de agzımda tuhaf acımtırak bir tat var

ben letu duphaston ilaçlarını kullandığımdan beri reglim düzensiz oldu bi geç bi erken gelmeye başladı ve pıhtılaşma oluştu sizlerde de böyle durumlar oldu mu hiç

ben letu duphaston ilaçlarını kullandığımdan beri reglim düzensiz oldu bi geç bi erken gelmeye başladı ve pıhtılaşma oluştu sizlerde de böyle durumlar oldu mu hiç
Duphaston bana da böyle yaptı. İnşallah gebelik oluşur da adetten kurtuluruz 🥰 son 2 günnn benim için

Merhabalar bende 15 eylül de tranfer oldum, 27 eylül kanda beta hcg yapmam soylendi. Bu arada pozitif sonuç alanlarin gözleri aydin olsun rabbim selametle kucaklarina almayi nasip etsin 🥰🤲🏻

Merhabalar bende 15 eylül de tranfer oldum, 27 eylül kanda beta hcg yapmam soylendi. Bu arada pozitif sonuç alanlarin gözleri aydin olsun rabbim selametle kucaklarina almayi nasip etsin 🥰🤲🏻
Neden 27 Eylül ki bana 25 dediler, kaçıncı gündü embriyonuz

Neden 27 Eylül ki bana 25 dediler, kaçıncı gündü embriyonuz
5. Gün embriyosuydu, ben defalarca transfer yaptirmis biri olaraktan her zaman 12. Günü kan tahlilini yaptirdilar. Sana neden 10. Gün yap dediler acaba🤔 ayyy bendemi 10. Gün yaptirsam acaba😁 oluyosa yapim bugun dayanamayip idrar tahlili yaptim negatif çikti🥹

HA TAMAM ÇOK TEŞEKÜRLER bende rahim filmi yaptırdım çok sancılı ağrılı bi sürecim oldu bundan dolayı rahim çiziği ameliyatından korkuyorum ama herkes yaptır öyle diğer transferini yap diyor
Merhabalar, ben transferden önceki ay rahime çizik attirdim hiç korkulacak bisey yok genel anestezi ile yaptilar. Sonrasinda bi haftaya yakin hafif rahim agrilarin ve hafif kanamalarin oluyor okadar

6 dondurulmuş emriyomvar doktorum gene 2 tane katalım diyor kararsızım acaba 1 tane mi katsam iki tane katınca şans artıyormu bi etki var mı

5. Gün embriyosuydu, ben defalarca transfer yaptirmis biri olaraktan her zaman 12. Günü kan tahlilini yaptirdilar. Sana neden 10. Gün yap dediler acaba🤔 ayyy bendemi 10. Gün yaptirsam acaba😁 oluyosa yapim bugun dayanamayip idrar tahlili yaptim negatif çikti🥹
İnşallah üçpozitife dönerrr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 benimki de 5. Gün rabbim nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

6 dondurulmuş emriyomvar doktorum gene 2 tane katalım diyor kararsızım acaba 1 tane mi katsam iki tane katınca şans artıyormu bi etki var mı
Tekrar opu mü yaptır diyo, pgt ye mı gidecek embriyoalar nedem öyle istediler 🥹

Back
X