Eylul 2026 trasferleri

Allah razi olsun canim insallahh, insallah hepimiz pozitifi duyururuz burdan🤲🏻🤲🏻🤲🏻 tek embriyomu transfer edildi sana çiftmi? Benim 2 tane biri tutmazsa diyeri tutar insallah ama hic bir belirtim yok
Benim 1 Tane transfer edildi 2 yı tasiyamam dedim 🥲 Sürekli adet olcakmisim gibi ağrım var, T+5 te bı kahverengi bulas oldu umarim tutundugu icindir 🥹

Benim 1 Tane transfer edildi 2 yı tasiyamam dedim 🥲 Sürekli adet olcakmisim gibi ağrım var, T+5 te bı kahverengi bulas oldu umarim tutundugu icindir 🥹
Evett insallahh tutunma lekesidir o hadi bakalim afferin ona tutundu annesine insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bende tik yok vallah ara sira minik agri oluyodu ilk 5 gunu sonra durdu göyüslerim hassas ama progesterona basladigimda basladi o yani transferle alakali degil

Merhaba arkadaşlar ben 18 eylülde transfer oldum 4. Gün embiriyosu dün test yaptım negatıftı bugun yaptıgımda ıse cok sılık cızgı cıktı

Hadi hayirlisi ama cok erken görmüssün pozitifi çatlatma ignesi yaptirmadiysan gözün aydin diyebiliriz👏🏻👏🏻
Merhaba arkadaşlar ben 18 eylülde transfer oldum 4. Gün embiriyosu dün test yaptım negatıftı bugun yaptıgımda ıse cok sılık cızgı cıktı

Back
X