eylül annelerini bekliyorum :)

isim konusunda uzlaşamıyoruz kayra, aras veya sarp istiyorum ama babamız beğenmiyor. onun söylediklerini ben beğenmiyorum. öyle arada derede kaldık.

güzelmiş aras la sarp canım, eşimde han lı isimleri begenıyo, ben begenmıyorum, emir i begenıyorum ben, en sonunda emirhan olsun dedık ama, değiştirmezsek:).zor muş isimde karar vermek,şimdi guzel gelen ismi 2 ay snra begenmıyosun

merhaba hanımlar,
kan hapı kullanmaya başlayan varmı aranızda. Doktorum henüz bana önermedide

ben de henüz kullanmaya başlamadım ama doktorum uzun zaman önce vermişti..ben kullanamayacağım heralde haplar beni çok kötü yapıyor eleviti bile haftada 1-2 kere alabiliyorum ayrıca benim bulantılarım geçmedi su içsem afedersin çıkarıyorum :( sanırım benim geçmeyecek :(

merhaba hanımlar,
kan hapı kullanmaya başlayan varmı aranızda. Doktorum henüz bana önermedide

merhabalar, benım doktorumda kan tahlıllerıne baktı, ve gerek yok dedı, sadece elevt dıye bı hap kullanıyorum , senın nekdar oldu??

ben de henüz kullanmaya başlamadım ama doktorum uzun zaman önce vermişti..ben kullanamayacağım heralde haplar beni çok kötü yapıyor eleviti bile haftada 1-2 kere alabiliyorum ayrıca benim bulantılarım geçmedi su içsem afedersin çıkarıyorum :( sanırım benim geçmeyecek :(

bende sadece elevit kullanıyorum canım, bulantılarda 19.hfta gectı. ama mesela gecen pazar yıne istifra ettm, artık arada oluyo, senınkıde gecer inşallah yakın zamanda

Back
X