Eylül ayı 2025 gebelik isteyenler

1eylulmeselesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
7
3
1
30
Merhabalar

1 Eylül sat. Şuan adetime 3 gün var. Karın ağrısı yaşıyorum ama bu ay değişik belirtilerde yaşadım sanki. Benimle birlikte bu ay gebelik bekleyen arkadaşlarla konuşup birbirimize destek olmak için bu konuyu açmak istedim :)

Sonucun isteidigin gibidir inşallah test yaptın mı? Bende yumurtlamadan sonraki 3 veya 4. günlerimdeyim hic bitmeyen sol kasık ve akinti var göğüs hassasiyetimde hep var normalde bunlar ovulasyondan sonra biterdi bir umutlandım değil sanirim bat 8 ekim

Merhaba. Ne durumdasınız regl oldunuz mu?
Benim de şu an 2-3 gün var ama yerleşme kanaması dahil tüm belirtileri yaşadım. İdrar testlerim hala negatif görünüyor.

Maalesef regl oldum cumartesi günü bugün 3.günüm. İnsan umutlanıyor ya. Bütün belirtileri vücut yaşatıyor psikolojik olarak etkileniyoruz. inşallah siz güzel haber alırsınız.

Merhaba. Ne durumdasınız regl oldunuz mu?
Benim de şu an 2-3 gün var ama yerleşme kanaması dahil tüm belirtileri yaşadım. İdrar testlerim hala negatif görünüyor.
Evet oldum yerleşme kanaması yaşadıysanız inşallah pozitifi de görürsünüz. Acele etmeyin. Test de yapmayın şuan bence kendinizi üzersiniz. Gecikme yaşayın sonra yapın inşallah güzel haberi alırsınız

20 eylülde ovitrelle vuruldum bugun dokuzuncu gun bıraz umutluyum bıraz değilim heyecanda var ınsallah vardır

Maalesef regl oldum cumartesi günü bugün 3.günüm. İnsan umutlanıyor ya. Bütün belirtileri vücut yaşatıyor psikolojik olarak etkileniyoruz. inşallah siz güzel haber alırsınız.
Üzülmeyin lütfen İnşalah yeni yil gelmeden güzel haberler alırız
Bende sürekli kendini hatırlatan kasik agrisi bel ağrısı var hsg sonrasi iki tüpüm açıldığı için umutlanıyorum aslinda yoksa çok geçtim bu yoldan en dibi görüp umudumu kaybetmemeyi bile ogrendim ki zor bir evredir "nasip artık" evresidir.

Çok amin inşallah inşallah
Bizim 8.ay oldu 1 yıla yaklaşırken insan hem stres oluyor hem de heyecanlanıyor. Evet ne yapılırsa yapılsın nasipten öteye gidilmiyor.

Çok amin inşallah inşallah
Bizim 8.ay oldu 1 yıla yaklaşırken insan hem stres oluyor hem de heyecanlanıyor. Evet ne yapılırsa yapılsın nasipten öteye gidilmiyor.
Ekim ayında güzel haberler alırsın inşallah bende bu ay olursa yazacagim bir haftam kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…