• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı aşılama olacaklar buraya lütfen ☺️

Ben sadece Gonal f 75 doz kullandım , ilk aşılamam da bende kullanmıştım o ilaçları şimdi sadece progrstan fitil kullanıyorum umarım olumlu sonuçlar alırız rabbim sesimizi duysun emeklerimizi boşa çıkarmasın bu ay karnımız kucağımızı doldursun inşallah zaman asla geçmiyo umarım beklediğimiz güzel sonuçları alırız
Ayy umarım canım amin inşallah biliyorum ben rabbim kararlamıştır ol der olur inşallah tez zamanda güzel haber alalım 😍

İnşallah canım bendede esimdede hiçbir sıkıntı yok inşallah olur belki tedavisiz olur bu sefer
Bizde de öyle ilk çocuğum kendiliğinden oldu dört yıldır korunmuyoruz hiç sorunumuz da yok ama rabbimin taktiri tabi , hiç canını sıkma rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sana , seni yormicak bahtı kaderi güzel bir evlat verecek inşallah inan buna ❤️🌸

Hahah ben çalışıyorum allahtan bi şekilde gün geçiyor ama işlerime odaklanamıyorum hiç gün saymaktan kendimi dinlemekten 😂 böyle olmaz bu iş biraz rahatlayabilsek keşke
Ah yine siz çalışıyormusunuz ne güzel gün boyu dört duvar ve iki kanepe arasında mekik döşeyip insanlar ne yazmış diye okumaktan birde onda bu şuna bu belirti varmış bende niye yok diye sıyırmak üzereyim 😂😂😂😂😂😂

Ah yine siz çalışıyormusunuz ne güzel gün boyu dört duvar ve iki kanepe arasında mekik döşeyip insanlar ne yazmış diye okumaktan birde onda bu şuna bu belirti varmış bende niye yok diye sıyırmak üzereyim 😂😂😂😂😂😂
Benim artık okuyacak farklı bir yerim kalmadı hepsini okudum neredeyse arada chat gbtyle konuşuyorum allahtan o var 😂😂

selam kızçeler ben de ctesi aşılama oldum ilk iki gün bişeyim yoktu sonra göğüslerim inanılmaz hassaslaştı ve çok fazla kasık ağrım var çekilme gibi sağda. 22 mm di sağda ve solda çok büyük vardı çoğul gebelik riski olacağı için ertelenecekti ama ertelemediler. bu 2. aşılamam birincisini kendi çalıştığım hastanede yaptırdım geçen sene temmuzda. klomenle olduğu için saymıyor ege üniversitesi. ilk aşılamada da aynı belirtiler vardı. ama onda günaşırı ilişki önermişti bu sefer ilişki kesinlikle yasak ve progestan fitil kullanıyorum. 26sında kan testi yaptırıcam bakalımmm sonuçlar nasıl olcak inşallah tutmuştur hepimizin 🙏

Karın kasılmalarınız oluyor mu hala, ara sıra batması olan var mı? Yarın 1 hafta oluyor benim aşılamanı
Karın kasılmalarınız oluyor mu hala, ara sıra batması olan var mı? Yarın 1 hafta oluyor benim aşılamanın.
merhaba canım bende hiç bir belirti yok sadece dün gece sıcak basmaya başladı ama okuduğum başlıklarda bu belirtilerin olması normalmiş inşallah bebişin tutunmaya çalışıyordur 🌸❤️

hadi bakalım çok güzel geçer inşallah sizinde yarın 🙏❤️
İnşallah❤️ geldim şimdi hastaneye çok heyecan yaptım ilk defa yapılacak. Bende 4 senelik evliyim. Sebepsiz infertilite denildi. Her şey çok iyi diyor doktorlar çok güzel ama 4 senede 1 kere bile gebelik oluşmadı. İnşallah bu sefer tutar

İnşallah❤️ geldim şimdi hastaneye çok heyecan yaptım ilk defa yapılacak. Bende 4 senelik evliyim. Sebepsiz infertilite denildi. Her şey çok iyi diyor doktorlar çok güzel ama 4 senede 1 kere bile gebelik oluşmadı. İnşallah bu sefer tutar
İnşallah hayırlısıyla çok güzel geçsin 🥰 Allah’ın izniyle güzel haberler alalım 🙏 bende de durum aynı maalesef sebepsiz diyor doktor ama hiç gebelik oluşmadı şimdiye kadar umarım olur bu sefer

İnşallah hayırlısıyla çok güzel geçsin 🥰 Allah’ın izniyle güzel haberler alalım 🙏 bende de durum aynı maalesef sebepsiz diyor doktor ama hiç gebelik oluşmadı şimdiye kadar umarım olur bu sefer
İnşallah canım bugün bir heves kalktım iğnenin etkisiyle çift çizgi görüp mutlu olayım diye test yaptım şansımdan test bozuk çıktı değil çift çizgi tek çizgi bile çıkmadı 😂😂😂 ay inşallah hepimiz bu ay çift çizgi görürüz Hürrem gibi gebeyim ben diye ortada gezeriz (ALLAH’ım çokça amin )🌸❤️

İnşallah canım bugün bir heves kalktım iğnenin etkisiyle çift çizgi görüp mutlu olayım diye test yaptım şansımdan test bozuk çıktı değil çift çizgi tek çizgi bile çıkmadı 😂😂😂 ay inşallah hepimiz bu ay çift çizgi görürüz Hürrem gibi gebeyim ben diye ortada gezeriz (ALLAH’ım çokça amin )🌸❤️
Amin amin amin inşallah canım 😍 şansımıza gerçekten 😂😂😂 çift diye umarken tek bile göremedin mi neyse gerçek çift çizgili göreceğiz bu ay inşallah inanıyorum ❤️

Bu 3. Asilamam 2. Tuttu düşük oldu buda tutmadi malesefki
Sizinle aynı şeyi yaşamışız. 1. Aşılamam tutmadı. 2 tutmuş düşük oldu. 3. aşılamamı oldum bekliyorum bende negatif olursa bır süre ara verecem olmazsa tüp bebek deneyecem. Sizde canınızı sıkmayın geçen aye yıkıldım resmen ama hayırlısı sabretmekten başka çaremiz yok😔😔❣️

Sizinle aynı şeyi yaşamışız. 1. Aşılamam tutmadı. 2 tutmuş düşük oldu. 3. aşılamamı oldum bekliyorum bende negatif olursa bır süre ara verecem olmazsa tüp bebek deneyecem. Sizde canınızı sıkmayın geçen aye yıkıldım resmen ama hayırlısı sabretmekten başka çaremiz yok😔😔❣️
Aynen öyle alanda Allah verende o yüzden artık o kadar üzülmüyorum çünkü Allah versede alabilir nasip kısmet inşallah 🤲

Aynen öyle alanda Allah verende o yüzden artık o kadar üzülmüyorum çünkü Allah versede alabilir nasip kısmet inşallah 🤲
İnşAllah Rabbim en kısa zamanda bize de güzel duyguları tattırır. Bu arada siz çip li aşılama denemiş miydiniz

Back
X