- 19 Aralık 2023
- 36
- 10
- 8
- 28
- Konu Sahibi pitircikhanim
Nasılsın canım yolunda mı herşeySizde nasıl kızlar durumlar 5. Gün bel ve kasıkta bende de hafif sızlamalar vardı bugün 9. Gün regl sancıları başladı baya korkuyorum tuvalete gitmeye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canım yolunda mı herşeySizde nasıl kızlar durumlar 5. Gün bel ve kasıkta bende de hafif sızlamalar vardı bugün 9. Gün regl sancıları başladı baya korkuyorum tuvalete gitmeye![]()
Regl sancım dahada artıyor her geçen gün kasıklarım baya kötü anlamadım neden bu kadar ağrıdığınıNasılsın canım yolunda mı herşey
Ne zaman test yapıcaktın canım senle yakın tarihlerimizRegl sancım dahada artıyor her geçen gün kasıklarım baya kötü anlamadım neden bu kadar ağrıdığınısanmıyorum hamilelik böyle ağrı hissettirsin.
Aslında siz bi doktora mı gitseniz ya, bu kadar ağrı normal değil. Ohss olabilir, veya başka bir şey.. Allah korusun sağlığınızı riske atmayınRegl sancım dahada artıyor her geçen gün kasıklarım baya kötü anlamadım neden bu kadar ağrıdığınısanmıyorum hamilelik böyle ağrı hissettirsin.
Canım bugün 11. Günüm normalde başlardım test yapmaya ama içimden gelmiyor regl olcam diye 14 gün sonra kan ver demişti doktor 25 inde veririm.Ne zaman test yapıcaktın canım senle yakın tarihlerimiz
Evet o da geliyor aklıma acaba öyle birşey mi oldu ama anlamadım belim kasığım ara ara rahatlıyor bazen artıyor. Şuan hafifledi mesela ama regliden birkaç gün önce de böyle olur benim bide ilaçlar falan hormonları etkiledi illaki onlarda yaparmış böyle ağrıAslında siz bi doktora mı gitseniz ya, bu kadar ağrı normal değil. Ohss olabilir, veya başka bir şey.. Allah korusun sağlığınızı riske atmayın
Belki yerleşme sancısıdırRegl sancım dahada artıyor her geçen gün kasıklarım baya kötü anlamadım neden bu kadar ağrıdığınısanmıyorum hamilelik böyle ağrı hissettirsin.
Bence bebeşin sana tutunmya çalışıyor ay çok heycanlandım yarın kan ver benceKızlar bir de cuma akşamı 9. Günümde yani çok minik açık pembe bi damla geldi peçeteye silince sonra bida gelmedi ama ondan birkaç saat önce ilişki olmuştu ben ona bağladım açıkçası ama tutunma olabilir mi bu kadar erken? İşlem sonrası orası hassas olduğu için de öyle pembelik gelebilirmiş. Bide regl ağrım eklenince hiç tutunmaya yoramadım.
İnşallah canımBence bebeşin sana tutunmya çalışıyor ay çok heycanlandım yarın kan ver bence![]()
İnşallah tutunmadırİnşallah canımhepimiz güzel haberler alalım Allah’ın izniyle bi yanım acaba tutunma mı diyor bi yanımda aynı regl olcak gibi
garanti olsun diye 14. Günü bekleyeceğim en azından regl olmazsam birkaç gün daha umudum olur hemen negatif görüp üzülmeyim
Bende az önce test yaptım iğnenin etkisi geçmişmi diye tek çizgi çıktı erken gebelik testiyle yaptım. bu gün 7 ci günü çatlatmanın aşılamanın 5 ci günü. Bu kadar erken gitmesi normal mi acaba iğne etkisinin. 6 gün geçmiş yani daha 7 bile değil. Ağrım sızım yok ama ev taşıdım aşılamadan 1 gün sonra o yüzden ev işleri yaptım biraz belimde ağrı var oda her zaman oluyor yorulduğumda.
Herkesin vücudunun verdiği tepki farklıymış canım belki sende çabuk atılmıştır vücuttan. İnşallah bebişlerimiz bizimledir bakalım bu aşılamada olmazsa artık bi ay dinlenip tüp bebek araştıracağım bende. Bel ağrısı bende de oluyor hep yorulduğumda daha çok oluyor. Hayırlısı hakkımızdaİnşallah tutunmadırÇok heyecanlı biran önce geçsin zaman istiyorum
İnşallah canım bugün ben öyleyim sanki her an adet olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyoİnşallah canımhepimiz güzel haberler alalım Allah’ın izniyle bi yanım acaba tutunma mı diyor bi yanımda aynı regl olcak gibi
garanti olsun diye 14. Günü bekleyeceğim en azından regl olmazsam birkaç gün daha umudum olur hemen negatif görüp üzülmeyim
Dur bakalım bende öyleyim ama hemen eleniyorum demeyelim regl olana kadar umut devam sırf negatifi görmemek için test yapmıyorum zatenİnşallah canım bugün ben öyleyim sanki her an adet olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyogaliba ben eleniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar sağlıklı evlatlarınızı kucagınıza alın inşallah
Yok canım bende 6. Günü test yaptım iğnenin etkisinin geçip geçmediğini anlamak için. Çünkü gebe isem yalancı bir çift çizgi görmek istemedim. Benim de tek çizgi çıktı. Daha sonucum belli değil. Perşembe günü kan vereceğim bendeBende az önce test yaptım iğnenin etkisi geçmişmi diye tek çizgi çıktı erken gebelik testiyle yaptım. bu gün 7 ci günü çatlatmanın aşılamanın 5 ci günü. Bu kadar erken gitmesi normal mi acaba iğne etkisinin. 6 gün geçmiş yani daha 7 bile değil. Ağrım sızım yok ama ev taşıdım aşılamadan 1 gün sonra o yüzden ev işleri yaptım biraz belimde ağrı var oda her zaman oluyor yorulduğumda.
İnşallah güzel haber verirsin bize bu ay hiç gerek kalmaz tüp bebeğeHerkesin vücudunun verdiği tepki farklıymış canım belki sende çabuk atılmıştır vücuttan. İnşallah bebişlerimiz bizimledir bakalım bu aşılamada olmazsa artık bi ay dinlenip tüp bebek araştıracağım bende. Bel ağrısı bende de oluyor hep yorulduğumda daha çok oluyor. Hayırlısı hakkımızda![]()