• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı aşılama olacaklar buraya lütfen ☺️

Benim de 2 gündür çok yoğun regl sancılarım var. Dün aşılamanın 9. günü Ovitrellenin 11. gününde test yaptm iğne etkisi geçmiş mi diye hala geçmemiş. Cumaya kadar bekleyecem bakalım

Regl sancım dahada artıyor her geçen gün kasıklarım baya kötü anlamadım neden bu kadar ağrıdığını 😞 sanmıyorum hamilelik böyle ağrı hissettirsin.
Aslında siz bi doktora mı gitseniz ya, bu kadar ağrı normal değil. Ohss olabilir, veya başka bir şey.. Allah korusun sağlığınızı riske atmayın

Aslında siz bi doktora mı gitseniz ya, bu kadar ağrı normal değil. Ohss olabilir, veya başka bir şey.. Allah korusun sağlığınızı riske atmayın
Evet o da geliyor aklıma acaba öyle birşey mi oldu ama anlamadım belim kasığım ara ara rahatlıyor bazen artıyor. Şuan hafifledi mesela ama regliden birkaç gün önce de böyle olur benim bide ilaçlar falan hormonları etkiledi illaki onlarda yaparmış böyle ağrı

Kızlar bir de cuma akşamı 9. Günümde yani çok minik açık pembe bi damla geldi peçeteye silince sonra bida gelmedi ama ondan birkaç saat önce ilişki olmuştu ben ona bağladım açıkçası ama tutunma olabilir mi bu kadar erken? İşlem sonrası orası hassas olduğu için de öyle pembelik gelebilirmiş. Bide regl ağrım eklenince hiç tutunmaya yoramadım.

Kızlar bir de cuma akşamı 9. Günümde yani çok minik açık pembe bi damla geldi peçeteye silince sonra bida gelmedi ama ondan birkaç saat önce ilişki olmuştu ben ona bağladım açıkçası ama tutunma olabilir mi bu kadar erken? İşlem sonrası orası hassas olduğu için de öyle pembelik gelebilirmiş. Bide regl ağrım eklenince hiç tutunmaya yoramadım.
Bence bebeşin sana tutunmya çalışıyor ay çok heycanlandım yarın kan ver bence ❤️🥰

Bence bebeşin sana tutunmya çalışıyor ay çok heycanlandım yarın kan ver bence ❤️🥰
İnşallah canım 😍 hepimiz güzel haberler alalım Allah’ın izniyle bi yanım acaba tutunma mı diyor bi yanımda aynı regl olcak gibi 😂 garanti olsun diye 14. Günü bekleyeceğim en azından regl olmazsam birkaç gün daha umudum olur hemen negatif görüp üzülmeyim

Bende az önce test yaptım iğnenin etkisi geçmişmi diye tek çizgi çıktı erken gebelik testiyle yaptım. bu gün 7 ci günü çatlatmanın aşılamanın 5 ci günü. Bu kadar erken gitmesi normal mi acaba iğne etkisinin. 6 gün geçmiş yani daha 7 bile değil. Ağrım sızım yok ama ev taşıdım aşılamadan 1 gün sonra o yüzden ev işleri yaptım biraz belimde ağrı var oda her zaman oluyor yorulduğumda.

İnşallah canım 😍 hepimiz güzel haberler alalım Allah’ın izniyle bi yanım acaba tutunma mı diyor bi yanımda aynı regl olcak gibi 😂 garanti olsun diye 14. Günü bekleyeceğim en azından regl olmazsam birkaç gün daha umudum olur hemen negatif görüp üzülmeyim
İnşallah tutunmadır 😍 Çok heyecanlı biran önce geçsin zaman istiyorum

Bende az önce test yaptım iğnenin etkisi geçmişmi diye tek çizgi çıktı erken gebelik testiyle yaptım. bu gün 7 ci günü çatlatmanın aşılamanın 5 ci günü. Bu kadar erken gitmesi normal mi acaba iğne etkisinin. 6 gün geçmiş yani daha 7 bile değil. Ağrım sızım yok ama ev taşıdım aşılamadan 1 gün sonra o yüzden ev işleri yaptım biraz belimde ağrı var oda her zaman oluyor yorulduğumda.

İnşallah tutunmadır 😍 Çok heyecanlı biran önce geçsin zaman istiyorum
Herkesin vücudunun verdiği tepki farklıymış canım belki sende çabuk atılmıştır vücuttan. İnşallah bebişlerimiz bizimledir bakalım bu aşılamada olmazsa artık bi ay dinlenip tüp bebek araştıracağım bende. Bel ağrısı bende de oluyor hep yorulduğumda daha çok oluyor. Hayırlısı hakkımızda 🙏

İnşallah canım bugün ben öyleyim sanki her an adet olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyo 🤦🏼‍♀️ galiba ben eleniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar sağlıklı evlatlarınızı kucagınıza alın inşallah

İnşallah canım bugün ben öyleyim sanki her an adet olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyo 🤦🏼‍♀️ galiba ben eleniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar sağlıklı evlatlarınızı kucagınıza alın inşallah
Dur bakalım bende öyleyim ama hemen eleniyorum demeyelim regl olana kadar umut devam sırf negatifi görmemek için test yapmıyorum zaten 😂

Ben dün yaptım aslında boştu iğne etkisi de geçmişti ama erken gebelik testine erken bir tarih olduğu yazıyordu bilmiyorum artık takdir Allah’ın

Yok canım bende 6. Günü test yaptım iğnenin etkisinin geçip geçmediğini anlamak için. Çünkü gebe isem yalancı bir çift çizgi görmek istemedim. Benim de tek çizgi çıktı. Daha sonucum belli değil. Perşembe günü kan vereceğim bende

Benim baya kanamam var kızlar. Umudum çok kırıldı. Hafta sonu doktoruma da yazdım. Testi bekleyelim belki yerleşmedir ama takip et kanamanı dedi. Günden güne kanamam artıyor. İlaçta kullanmaya devam ediyorum ama kist kanaması mı, yerleşme kanaması mı anlamadığım için perşembeyi bekleyeceğim bakalım. Hayırlısı hepimiz için 🙏

Herkesin vücudunun verdiği tepki farklıymış canım belki sende çabuk atılmıştır vücuttan. İnşallah bebişlerimiz bizimledir bakalım bu aşılamada olmazsa artık bi ay dinlenip tüp bebek araştıracağım bende. Bel ağrısı bende de oluyor hep yorulduğumda daha çok oluyor. Hayırlısı hakkımızda 🙏
İnşallah güzel haber verirsin bize bu ay hiç gerek kalmaz tüp bebeğe 🤲 oldu ki bu ay bende negatif olursa tüp bebekten önce şu katil hücre felan testlerine baktıracağım. Bence her kesin tüp bebek öncesi yaptırması gereken bir test. Keşke devlet hastaneleri de yapsaydı

Back
X