• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı aşılama olacaklar buraya lütfen ☺️

Kızlar yerleşme kanaması nasıl birşey yani korkmalimiyim bu gün çamaşırimda kahverenginin farkettim affedersiniz öncelikle sizlerle bunu paylaştığım için pecetede ise akıntım pempemsi gibiydi şuan çok tatli tatlı kasik ağrılarım oluyor ama geçiyor

Teşekkür ederim amiin inşallah hepimize ♥️ iğnenin 15. Günü aşılamanın 12. Günü silik gördüm beta yi da aşılamanın 16 günü verdim 121 çıktı
12. Gün benimde aşılamamın Awox testle silik çıktı iğne etkisi değildir dimi 14 gün oldu iğne olalı

Eklentiler

• IMG_8709.webp
    IMG_8709.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 26
Ben 12. Gün akşam verdim < 2.30 çıktı daha da vermedim siz naptınuz
Benim 16. Günü beta 121 çıktı dün de bebiş tanıştık ile kalp atışını duydum Rabbim hepinize inşallah nasip eder. Tek duam şuan sizlersiniz Rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun. Ben sizin değeri sordum az önce telefonda çok erken verilmiş tekrarlamali dedi doktorum da çünkü 16. Gün de 121 ise 12. Gün 2 olması çok normal değerin sizin var gibi hissettim niyeyse tekrar bir beta verin inşallah değeriniz yükselmiştir. Sizin için sizi bekleyen bir sürpriz vardır ❤️❤️

Benim 16. Günü beta 121 çıktı dün de bebiş tanıştık ile kalp atışını duydum Rabbim hepinize inşallah nasip eder. Tek duam şuan sizlersiniz Rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun. Ben sizin değeri sordum az önce telefonda çok erken verilmiş tekrarlamali dedi doktorum da çünkü 16. Gün de 121 ise 12. Gün 2 olması çok normal değerin sizin var gibi hissettim niyeyse tekrar bir beta verin inşallah değeriniz yükselmiştir. Sizin için sizi bekleyen bir sürpriz vardır ❤️❤️
Çok teşekkür ederim🥹 adet olmazsam vereceğim 💕 inşallah sağlıkla doğar yavrunuz 🌸

Sizde ne gibi belirti vadı

Sizde ne gibi belirti vadı
Sadece kasık ağrım vardı ve rahim içinde sanki birşey çekip birkaiyor gibilerdi bu göğüs hassasiyeti yerleşme kanaması filan keseyi gördükten sonra oldu keseyi gördük Bebek yoktu son adet tarihine göre aşılamadan tam bir ay sonra 5+2 de sonra bende kahverengi lekelenme oldu

Benim moralim bozuldu yazmayı bıraktım. Adet oldum kızlar ben. Doktor bu ay kendi kendine dene dedi. Eğer adet olursam ki olacakmışım gibi hissediyorum, 2. Aşılamaya geçeceğiz. Hayırlısı olsun gebelik yaşayanlar için çok sevindim. Umarım rabbim benim gibi herkese nasip eder. Sizin gebelikte bir sorun yok değil mi? Kese boş dediniz ben tam anlayamadım.
Sadece kasık ağrım vardı ve rahim içinde sanki birşey çekip birkaiyor gibilerdi bu göğüs hassasiyeti yerleşme kanaması filan keseyi gördükten sonra oldu keseyi gördük Bebek yoktu son adet tarihine göre aşılamadan tam bir ay sonra 5+2 de sonra bende kahverengi lekelenme oldu

Benim moralim bozuldu yazmayı bıraktım. Adet oldum kızlar ben. Doktor bu ay kendi kendine dene dedi. Eğer adet olursam ki olacakmışım gibi hissediyorum, 2. Aşılamaya geçeceğiz. Hayırlısı olsun gebelik yaşayanlar için çok sevindim. Umarım rabbim benim gibi herkese nasip eder. Sizin gebelikte bir sorun yok değil mi? Kese boş dediniz ben tam anlayamadım.
Aşılamada önce kese daha sonra Bebek sonra da kalp atışında bakıyorlar çok moralim bozulmuştu boş kese görünce 5 gün sonra tekrar gittiğimizde hem bebeği hemde kalp atışını gördük Allah'a şükür şuan çok iyi ilerliyor Rabbim bu duyguları sizlerede nasip etsin inşallah sakın ümidini kaybetme ama şeyi anlayamadım şuan adet oldum mu adet olmayı mi bekliyorsun çünkü arkadaşımda adet oldu sonra ikinci aşılama yapılacaktı gebe olduğunu öğrendi umarım ki böyle güzel haberler gelir senden ❤️

Back
X