Eylül ayı aşılama yaptıracak olanlar

dream3416

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
5.857
7.961
118
Herkese merhaba,
Eylül ayında aşılama yaptıracak olan hanımlar.
Burda paylaşımda bulunalım istedim.

Ben temmuz ayında ilk aşılamamı yaptırdım ancak tutmadı.
Şuanda Eylül ayını bekliyorum:=)

merhabalar bende ilk aşılamamı yaptırcam 2 kere iptal oldu birinde rahim 11 cm di tarlusal verdi bugün tekrar gittim kist var dedi kontrol hpı kullanacam erisin diye garantiye almak istedi sizlerdeki problemler neydi ... ben 3 tüp bebek tedavisi gördüm

Benim eşimin sperm hızı sınırda tam olarak cok bir sorun yok dedi doktor lakin bende alamıyorum bir yıldır olmuyor bizim asilama da tutmadi eylülde ikinciyi yapıcaz ins bi sorun olmazsa.
Ocak ayında sayı biraz azdı 60 lilyondu keciboynuzu ile 130 milyon oldu hız için havuc suyu kullandık ama sonrasinda test yapmadik suan ne durumda bilmem en son haziranda yapıldı test
Ama eşim zorlaniyor test vermek istemiyor oyüzden

Kızlar ben asilama olurken hic bir belirti ağrı sizi yoktu suan iğne vurdugum yerin iki parmak aşağısı çok fazla acıyor ağrıyor elinle az bastırinca sanki orda bezelye büyüklüğünde bikaç tane bişeyler var anlamadım sizde bole bişey oldu mu

inş kısa zamanda siz de anne olursunuz
bende problem eşimin ileri hareket azlıgı ve morfolojı azlıgı

benım eşim de sevmiyor test vermeyi ama mecbur napıcaz
zaten diğer tüm süreçlerde biz çekiyoruz sıkıntıyı
hazıranda mı oldun ilk asılamanı

ikinci aşılama için mi?

Ben de bayram tatilinden dolayı bu ayı kaçırdım eylülde aşılama deneyeceğim
Eylül 15 adet tarihim çok fazla şansımın olmadığını biliyorum ama yine de allahtan umut kesilmez diyip denemek istiyorum
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Merhabalar benim de doktorum kesin konuşmadı ama yapicak galiba.bende pko var inşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin

hoşgeldin :)
eylül kacında regl gunun
sizde sorun ne
Hoşbuldum:)

Histeroskopi olduğum için gecikmezse eğer bayramda adet olacağım. Sorun fsh yüksek biraz 7-14 arasında gidio geliyor. Fsh reseptöründe de bi sıkıntı cıktı genetik testte. Onun haricinde eşimde ve bende bi sıkıntı yok çok şükür

İnşallah güzel sonuclar alırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…