- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Evet canım Yarın bu saatlere öğrenmiş oluruz Burada ezan okunuyor Rabbimden diliyorum Ben dahil isteyen arkadaşlarıma hepimize sağlıklı hayırlı Salih evlatlar nasip eylesin kimseyi hüsrana uğratmasınselam
test gunun yarın değil mi
Amin insallah cuma saati duan kabul olsunEvet canım Yarın bu saatlere öğrenmiş oluruz Burada ezan okunuyor Rabbimden diliyorum Ben dahil isteyen arkadaşlarıma hepimize sağlıklı hayırlı Salih evlatlar nasip eylesin kimseyi hüsrana uğratmasın
Sonucu öğrendin mi canımEvet canım Yarın bu saatlere öğrenmiş oluruz Burada ezan okunuyor Rabbimden diliyorum Ben dahil isteyen arkadaşlarıma hepimize sağlıklı hayırlı Salih evlatlar nasip eylesin kimseyi hüsrana uğratmasın
Evet pozitif şükür sağlıkla gelişir kese ve kalp atışını da duyarimSonucu öğrendin mi canım
İns güzeldir merak ettimseni
Ay cok sevindimEvet pozitif şükür sağlıkla gelişir kese ve kalp atışını da duyarim
Darısı sana olsun inşallah
canım nasılsın,Evet canım Yarın bu saatlere öğrenmiş oluruz Burada ezan okunuyor Rabbimden diliyorum Ben dahil isteyen arkadaşlarıma hepimize sağlıklı hayırlı Salih evlatlar nasip eylesin kimseyi hüsrana uğratmasın
canım ben bebişi kaybettim düşük oldu senin haberin yok sanırımcanım nasılsın,
hamilelik nasıl gidiyor ne kadar oldu bebiş
hersey yolunda umarım
beni de bugun fakulteden aradılar, sıram gelmiş adetın 20. gunu cagırdılar
neden 20. günü çağırdılar anlamadım seni kacıncı gun cagırmslardı
ya kusura bakma inan çok üzüldümcanım ben bebişi kaybettim düşük oldu senin haberin yok sanırım
adet olmayı bekliyorum. 20 günü transfer de olur ama sende önce yumurta toplama olmalı oda adetin 2. günü başlanır sanarım ilaca başlayıp o gittikten sonraki ilk adetinle senin işlemler başlayacak hayırlı olsun şimdiden soruların olursa bilgim ölçüsünde hep yanındayım canım
canım ne kusuru Rabbimin takdiri artık doğal süreçte bekleyeceğimya kusura bakma inan çok üzüldümbilseydım sormazdım inan allahın takdiri işte birsey yapamıyoruz
çok özür dilerim sebep olarak birsey belirttiler mi peki.canım ne kusuru Rabbimin takdiri artık doğal süreçte bekleyeceğim
sonuçta ben ilerde pişman olmamak için bu sürece girmiştim kendi adıma
miyon gebe kalmama engeldi bu süreçte ondan kurtuldum artık nasipte varsa görürüz bebişi
canım sebep olarak birşey söylenmedi nasip olmadı işte bende üstüne düşmedim nasipte yokmuş artıkçok özür dilerim sebep olarak birsey belirttiler mi peki.
inşallah kendiliğinden kalırsın dualarım seninle olacak .
inşallah bakalım allah nasip ederse olacak .inşallah öyle olur hepimiz içincanım sebep olarak birşey söylenmedi nasip olmadı işte bende üstüne düşmedim nasipte yokmuş artık
önümüze bakacağım allah razı olsun sende çok bekledin rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah birbirimize güzel haberler verelim inşallah
eczaneye ya da doktoruna sorsunkızlarr ne soracağım size, bir arkadaşıma dru bu gece vurulmak üzere 2 adet 250 lik ovitrelle vermiş, telaştan ne konuşulduğunu unutmuş, bana sordu bilgin var mı diye, ben de bilmediğim için size sormak aklıma geldi, ikisini de bu gece mi vuracak? 36 saat sonra aşılama yapılacakmış.aynı anda 2 tane ovitrelle vuran var mı aranızda? benden haber bekliyor cevabınıza göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?