Eylül ayı aşılama yaptıracak olanlar

Kizlar dolapta catlatma ignesi vardi elektrik kesilmis birsey olur mu yaaa icime kurt düştü ne zaman gittigini ve kacta gelecegini bilmiyorum
sanmıyorum dolabın soğukluğu yeter ama buz küpü varsa evde ilacın yanına koy birşy olmaz yada donmuş su şişesi

nasıl yani ne oldu canım

çok geçmiş olsun allah sağlıkla tekrarını nasip etsin
lekenmem vardı zaten hatta cumartesi içime kurt düştü özel hastnaeye gittim 1 hafta istirahat verdi 1 lt serum verdi bayağı kötüydüm gözüm kararıyordu akşamı da kanama oldu iki pıhtı düştü wcde gördüm pazar kan verdim 488 den 271 e düşmüş :(

testten sonra başladım canım ilk günden vermediler .. ikinci şılamada ilk günden isticem
aa bana ılk asılamada da ılk gunden gunde ıkı kere kullan dedıler
ne dıyelım bunda da vardır allahın bir bildiği
moralını yuksek tut lutfen

lekenmem vardı zaten hatta cumartesi içime kurt düştü özel hastnaeye gittim 1 hafta istirahat verdi 1 lt serum verdi bayağı kötüydüm gözüm kararıyordu akşamı da kanama oldu iki pıhtı düştü wcde gördüm pazar kan verdim 488 den 271 e düşmüş :KK43:
canım dr progestran iğne veya hap vermedimi sana lekelenme nedeniyle
sen söylemedin ki lekelenme var diyi yada ben okumadım denk gelmedim yoksa söylerdim
benim oğlumda 5-7 haftalar arası lekelenme oldu kırmızıya bile döndü bir ara ama progestran hap verdi sayısını arttırdı dr oğlum benimle kaldı

canım yaa nasibinde yokmuş demek kuzunun kalmak hayırlısı ne ise rabbim onu yazıyor

aa bana ılk asılamada da ılk gunden gunde ıkı kere kullan dedıler
ne dıyelım bunda da vardır allahın bir bildiği
moralını yuksek tut lutfen
ben arayıp sordum vermiyoruz dediler bu tedavimde isticem direk vermezlerse elimde var direk kullanacam .. moralim yüksek yapacak birşey yok ilk aşılmada hamile kaldım en azından allahın izni ile ikincinde de olur

ben arayıp sordum vermiyoruz dediler bu tedavimde isticem direk vermezlerse elimde var direk kullanacam .. moralim yüksek yapacak birşey yok ilk aşılmada hamile kaldım en azından allahın izni ile ikincinde de olur
evet kullan kıendın
bana 200 luk verdıler sabah ve aksam

Progesteron düşük yapmayi önlemek icin mi? her tedavi sonrasi veriliyor mu? kesin kullanilmali mi? perşembe asilamam yapilcak bende doktoruma danisiyim bakalim asilama sonrasi ne öneriyorlar beni bilgilendirir misiniz ilk kez olucak acemiyim :)

canım dr progestran iğne veya hap vermedimi sana lekelenme nedeniyle
sen söylemedin ki lekelenme var diyi yada ben okumadım denk gelmedim yoksa söylerdim
benim oğlumda 5-7 haftalar arası lekelenme oldu kırmızıya bile döndü bir ara ama progestran hap verdi sayısını arttırdı dr oğlum benimle kaldı

canım yaa nasibinde yokmuş demek kuzunun kalmak hayırlısı ne ise rabbim onu yazıyor
verdi hap verdi sabah akşam 200 mg ama düşeceği varmış düşmüş yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada :(

verdi hap verdi sabah akşam 200 mg ama düşeceği varmış düşmüş yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada :KK43:
o zaman yapacak birşey yok dediğin gibi nasibi yokmuş arkadaşım
rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah
sonuçta hamile kalabildiğini gördün

Progesteron düşük yapmayi önlemek icin mi? her tedavi sonrasi veriliyor mu? kesin kullanilmali mi? perşembe asilamam yapilcak bende doktoruma danisiyim bakalim asilama sonrasi ne öneriyorlar beni bilgilendirir misiniz ilk kez olucak acemiyim :)
evet canım tutunmayı sağlıyor

evet bebeğin tutunması için
bana ıkı asılamamda da verdıler
200 mg lık
sabah bır aksam bır adet uyguladım
hayırlı olsun bu arada ıns guzel sonuclar olur

Back
X