- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
testten sonra başladım canım ilk günden vermediler .. ikinci şılamada ilk günden isticemçok üzüldüm canım
progeston vermıs mıydı dr un asılamadan snr
ben asılama ılk gununden berı onu kullanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testten sonra başladım canım ilk günden vermediler .. ikinci şılamada ilk günden isticemçok üzüldüm canım
progeston vermıs mıydı dr un asılamadan snr
ben asılama ılk gununden berı onu kullanıyorum.
sanmıyorum dolabın soğukluğu yeter ama buz küpü varsa evde ilacın yanına koy birşy olmaz yada donmuş su şişesiKizlar dolapta catlatma ignesi vardi elektrik kesilmis birsey olur mu yaaa icime kurt düştü ne zaman gittigini ve kacta gelecegini bilmiyorum
lekenmem vardı zaten hatta cumartesi içime kurt düştü özel hastnaeye gittim 1 hafta istirahat verdi 1 lt serum verdi bayağı kötüydüm gözüm kararıyordu akşamı da kanama oldu iki pıhtı düştü wcde gördüm pazar kan verdim 488 den 271 e düşmüşnasıl yani ne oldu canım
çok geçmiş olsun allah sağlıkla tekrarını nasip etsin
aa bana ılk asılamada da ılk gunden gunde ıkı kere kullan dedılertestten sonra başladım canım ilk günden vermediler .. ikinci şılamada ilk günden isticem
canım dr progestran iğne veya hap vermedimi sana lekelenme nedeniylelekenmem vardı zaten hatta cumartesi içime kurt düştü özel hastnaeye gittim 1 hafta istirahat verdi 1 lt serum verdi bayağı kötüydüm gözüm kararıyordu akşamı da kanama oldu iki pıhtı düştü wcde gördüm pazar kan verdim 488 den 271 e düşmüş![]()
ben arayıp sordum vermiyoruz dediler bu tedavimde isticem direk vermezlerse elimde var direk kullanacam .. moralim yüksek yapacak birşey yok ilk aşılmada hamile kaldım en azından allahın izni ile ikincinde de oluraa bana ılk asılamada da ılk gunden gunde ıkı kere kullan dedıler
ne dıyelım bunda da vardır allahın bir bildiği
moralını yuksek tut lutfen
evet kullan kıendınben arayıp sordum vermiyoruz dediler bu tedavimde isticem direk vermezlerse elimde var direk kullanacam .. moralim yüksek yapacak birşey yok ilk aşılmada hamile kaldım en azından allahın izni ile ikincinde de olur
verdi hap verdi sabah akşam 200 mg ama düşeceği varmış düşmüş yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyadacanım dr progestran iğne veya hap vermedimi sana lekelenme nedeniyle
sen söylemedin ki lekelenme var diyi yada ben okumadım denk gelmedim yoksa söylerdim
benim oğlumda 5-7 haftalar arası lekelenme oldu kırmızıya bile döndü bir ara ama progestran hap verdi sayısını arttırdı dr oğlum benimle kaldı
canım yaa nasibinde yokmuş demek kuzunun kalmak hayırlısı ne ise rabbim onu yazıyor
o zaman yapacak birşey yok dediğin gibi nasibi yokmuş arkadaşımverdi hap verdi sabah akşam 200 mg ama düşeceği varmış düşmüş yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada![]()
evet canım tutunmayı sağlıyorProgesteron düşük yapmayi önlemek icin mi? her tedavi sonrasi veriliyor mu? kesin kullanilmali mi? perşembe asilamam yapilcak bende doktoruma danisiyim bakalim asilama sonrasi ne öneriyorlar beni bilgilendirir misiniz ilk kez olucak acemiyim :)
evet canım tutunmayı sağlıyor
folik asit kullanıyorsun birde başka birşey yok canımOndan baska birsey veriyorlar mi peki
o bile ayrı bir mutluluk içim rahat o yüzden belki normal yolla bile olur ona bile umudum varo zaman yapacak birşey yok dediğin gibi nasibi yokmuş arkadaşım
rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah
sonuçta hamile kalabildiğini gördün
aşılama sonrası ayda gebe kalınabilir iğnelerin etkisi 2-3 ay sürüyormuşo bile ayrı bir mutluluk içim rahat o yüzden belki normal yolla bile olur ona bile umudum var
bu ay korunacam ondan sonraki ay korunmamaya başlarımaşılama sonrası ayda gebe kalınabilir iğnelerin etkisi 2-3 ay sürüyormuş
evet bebeğin tutunması içinProgesteron düşük yapmayi önlemek icin mi? her tedavi sonrasi veriliyor mu? kesin kullanilmali mi? perşembe asilamam yapilcak bende doktoruma danisiyim bakalim asilama sonrasi ne öneriyorlar beni bilgilendirir misiniz ilk kez olucak acemiyim :)
Çok üzüldüm ya...Düşük yaptım canım![]()
değer düşüyor sıfırlanırsa gerek kalmayacakÇok üzüldüm ya...
İnşallah tekrar nasip eder.
Kürtaj olmadın dimi