- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
inş bu sefer güzel hberlerını alırız cnmBende dün doktora gittim tekrar aşılama yapılcak klomene başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş bu sefer güzel hberlerını alırız cnmBende dün doktora gittim tekrar aşılama yapılcak klomene başladım
naber nasılsınnaşılama sonrası ayda gebe kalınabilir iğnelerin etkisi 2-3 ay sürüyormuş
iyiyim şükür canım adet oldum sonundanaber nasılsınn
hadi hayırlısıiyiyim şükür canım adet oldum sonunda
temizleneyim miyon alınacak ondan sonra transferi bekliyorum
sen nasılsın haber var mı
güzel haberlerini alalım inşallahhadi hayırlısı
haber yok test gunum cuma ıste beklıyorum
erken gebelık testı aldım onunla yapacagım
kan vermeyecegım bu sefer
Gözün aydın canım insallah herşey yoluna girer transferin de sağlıkla tutunur sanaiyiyim şükür canım adet oldum sonunda
temizleneyim miyon alınacak ondan sonra transferi bekliyorum
sen nasılsın haber var mı
inşallah ya bakalım belki yarın yaparım testGözün aydın canım insallah herşey yoluna girer transferin de sağlıkla tutunur sana
dream3416 canım seni de merak ediyorum insallah güzel haberler verirsin bize umut okursun
allah razı olsun arkadaşım sen ne yaptın tedavi işiniGözün aydın canım insallah herşey yoluna girer transferin de sağlıkla tutunur sana
dream3416 canım seni de merak ediyorum insallah güzel haberler verirsin bize umut okursun
Ayy hadi hayırlısı heycanlandım :)))inşallah ya bakalım belki yarın yaparım test![]()
Vallahi canımm benim bu ay kaldı işte 2 hafta sonda adet günüm. Aşılama yaparız yine herhalde eşim pek tüp bebekten yana degil hayırlısı bakalım canımallah razı olsun arkadaşım sen ne yaptın tedavi işini
hayırlısı olsun arkadaşım zamanı gelince herşey oluyor benim eşimde 3-4 yıl önce tüp bebek deseydim yanaşmazdı benim yaş sıkıştırınca koşa koşa koştu tüp bebeğeVallahi canımm benim bu ay kaldı işte 2 hafta sonda adet günüm. Aşılama yaparız yine herhalde eşim pek tüp bebekten yana degil hayırlısı bakalım canım
canım bekle derim 14. günü öyle ay az kaldı az sabırbugün aşılamamın 12. gunu
preduktor ile test yapsam cıkar mı ki
çatlıycam zaman gecmıyor bana![]()
CIKANLAR OLUYORMUS AMA :)canım bekle derim 14. günü öyle ay az kaldı az sabır
Test yaptın miCIKANLAR OLUYORMUS AMA :)
Yok yapmadım canımTest yaptın mi![]()
canım yap kurtul o zaman inşallah inşallah burda büyük sevinç yaşarızYok yapmadım canım
asıl test gunum yarın
netten preduktor aldım erken gosterenlerden
geldı suanda ama tırsıyorum![]()
tamam öğleden snr yapıcam :) haber verırımcanım yap kurtul o zaman inşallah inşallah burda büyük sevinç yaşarız
yaptım sımdı negatif cıktıcanım yap kurtul o zaman inşallah inşallah burda büyük sevinç yaşarız
yapma canım yaa ne deyim üzüldüm vallahiyaptım sımdı negatif cıktı
bekleyemedım yarını
bir gunde bırsey fark etmez sanırım
olmuyor işte