- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
iyiyim canım şükür kontrol histereskopisi oldu benimdeCanım merhaba nasılsın? Malesef olmadı negatif![]()
üzüldüm arkadaşım rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
şimdi tedavi için ne düşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım şükür kontrol histereskopisi oldu benimdeCanım merhaba nasılsın? Malesef olmadı negatif![]()
SENIN DE IKINCI MI NEGATİF OLDUCanım merhaba nasılsın? Malesef olmadı negatif![]()
Napalım asılama tutma oranı az sanırımdream3416 A anneveoglusu evet kizlar malesef olmadı ikinci aşılamam da
ben bir ay ara vermek istedim çünkü yoruldum artık... insallah adet olunca tüp bebek başlicaz direk kızlar hayırlısı bakalım.
Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Napalım asılama tutma oranı az sanırım
Tutan cok az insan var
Biz de tüp bebek için fakülteye basvurduk
Pzt evrakları teslim edeceğiz
Sanırım 5 ay snr cagırıyorlarmıs
Ara vermekle ii yapmısn
Yıpranıyor insan
Aynenİns hepimiz ii sonuclar alırız
Aa duymadim ki hiçAynenn canım insan yipranıyor. Hayırlısı olsun hepimiz icin. Oylemi canım hadi hayırlısı sevindim adına insallah iyi sonuçlar alırız. Aynen bence de aşılama da başarı cok az
Bu arada internette bugun denk geldi 35 yaş altında olanlara 1 embriyo transferi oluyormus kanun gereği. Sende duydun mu bunu.
Klomene kendi kendine baslamaKizlar birsey sorucam klomen kullananlar varsa doktorunuz kacinci gün kullanmanizi soyledi?
Ben aşılama istemistim aslinda,Doktor klomene basliycaz önümüzdeki ay 3 defa klomenle deniycez sonra aşılama olur falan demisti.nasil bir ciddiyeti var acabaKlomene kendi kendine baslama
Ciddi bir ilaçtır
Bennde bu yola ilk ciktiğimde klomenn basladı drBen aşılama istemistim aslinda,Doktor klomene basliycaz önümüzdeki ay 3 defa klomenle deniycez sonra aşılama olur falan demisti.nasil bir ciddiyeti var acaba
Doktor bi sıkıntı olmadigini soyluyor canim ama olmuyor 4 senedir.bütün tahlillerim tamam.peki bu ilac boyleyse insanlar nasil hamile kaliyo ki bu ilacla?Bennde bu yola ilk ciktiğimde klomenn basladı dr
Ama işe yaramadı
Sizdeki sıkıntı nedir?
Klomenn benim psiklojimi mahvetti
Duygu durumum alt üst oldu
Sürekli
Ağlamalarım mide bulantılarim oldu
Birdaha asla kullanmam dedim ve işe yarayacagını da cok düşünmüyorum o ilacın
Aa duymadim ki hiç
Ben 35 yas üzeri
Oldugum için :)
Sen hangi hastanede yaptıracaksın?
Rahim filmi cekindin mi?Doktor bi sıkıntı olmadigini soyluyor canim ama olmuyor 4 senedir.bütün tahlillerim tamam.peki bu ilac boyleyse insanlar nasil hamile kaliyo ki bu ilacla?
İnş sonuclar iyi olur cnmCanımm ben özelde yaptırmayı düşünüyorum Ankara da
Cekinmistim 2 sene evvel bi sorun yoktu.bir kere hamile kaldim ben ondada kalp atışı durdu.gecen sene ramazan ayinda hamile kalmistim.kurtaj oldum,zaten nolduysa o kurtajdan sonra oldu birdaha hamile kalamadim.doktor lar bir sorun yok diyo ama bilemedim.tekrar rahim filmi cektirmek te korkutuyo beni.bide aciksa hala tüpler bosuna cektirmisim gibi olcak.zaten canimdan can kopmustu cektirirkenRahim filmi cekindin mi?
canım nasılsın görüşemez oldukİnş sonuclar iyi olur cnm
sorma valla aynen:)canım nasılsın görüşemez olduk
iyiyim canım soğuk algınlığı yeni düzeliyorsorma valla aynen:)
iyiyim sen nasılsın?
senin transfere az kaldı :)
benım aklımda ocak ayı dıye kalmıssın :)iyiyim canım soğuk algınlığı yeni düzeliyor
evet şubata az kaldı bir ocak adetinide olsa idim sonra dahada yaklaşacağım
gündemde bir tedavi varmı canım
tıp fakültesinden sıranın gelmesini mi bekliyorsun
aşılama deneyecekmisin 3. kez
canım çok düşünmekte olmama nedeni bu bir gerçekbenım aklımda ocak ayı dıye kalmıssın :)
aşılama denemeyeceğim
aşılama tutma oranı cok az
sen de gördün ilk iki denememe bile pişmanım
keske en basında tüp olayına girseydık
zaten morfoloji sıkıntı olunca aşılama tutmuıyormus
bir arkadasım istanbul medipolde yaptırıyor tüp bebek
ona demısler asılama cok az ıhtımal dıye
ona da 7,5 tl demısler tüp bebek için
18 bine mal oldu herseye para ıstıyorlar dedi
sıra gelmesını beklıyorum evet
2 bucuk aydır bacak agrımla ugrasıyorum
dolu dr a gttım sonuc alamadım canım ona sıkkın bıraz