- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
selam nasılsın?İnternet sayfayı açarken pozitif olsun diye dua ettim inşallah bunuda yazacaksın Allah'ın izniyle
transfer oldun mu günün ne zaman=?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam nasılsın?İnternet sayfayı açarken pozitif olsun diye dua ettim inşallah bunuda yazacaksın Allah'ın izniyle
iyiyim canım ne olsun cumaya kontrol var bakalım dr ne diyecek o zaman belli olacak transfer günümselam nasılsın?
transfer oldun mu günün ne zaman=?
hadi hayırlısıiyiyim canım ne olsun cumaya kontrol var bakalım dr ne diyecek o zaman belli olacak transfer günüm
sen nasılsın
en güzelini yapmışsın arkadaşımhadi hayırlısı
iyiyim ben de beklemedeyım :)
5 martta genetik tarama testı yaptırdık eşimle
sonuclar 2 ay içinde cıkacakmıs onu beklıyoruz:)
evet hatta üşengeclık yaptım kac aydır gitmem gerekiyorduen güzelini yapmışsın arkadaşım
ona göre tedavinizi yaptırırsınız
Gittin mi dr a canımiyiyim canım ne olsun cumaya kontrol var bakalım dr ne diyecek o zaman belli olacak transfer günüm
sen nasılsın
Gittim canım Allah'ın izniyle salı veya çarşambaya transfer olacakGittin mi dr a canım
Ay hadi cok sevindimGittim canım Allah'ın izniyle salı veya çarşambaya transfer olacak
Sen nasılsın
Miyonun nerede olduğu önemli ameliyat için her Miyon alınmıyor benim gebeliği önleyici yerde idi seninki neredeymis Dr ne dedi benim 3.5 cm idi iki kapalı ameliyatta 1.7 düşürdüler en son Dr bey tamamını aldı benim Miyon bebeğin tutunacagi yerde idiAy hadi cok sevindim
Gözün aydın:)
İnsallah allahım güzel haberler verir sana
Bennde saclarımda dökülme vardı
Bugun dermatologa gittim
Tedaviye basladım 2 aylık
Ultrsonumda 14x12 mm miyom cıktı.
Sen miyom ameliyatı olmustun değil mi?
Kaç mm ya da cm ise ameliyat yapılıyor bilgin var mi
Hım evet doğru söyluyorsunMiyonun nerede olduğu önemli ameliyat için her Miyon alınmıyor benim gebeliği önleyici yerde idi seninki neredeymis Dr ne dedi benim 3.5 cm idi iki kapalı ameliyatta 1.7 düşürdüler en son Dr bey tamamını aldı benim Miyon bebeğin tutunacagi yerde idi
CANIM OLDUN MU TRANSFERGittim canım Allah'ın izniyle salı veya çarşambaya transfer olacak
Sen nasılsın
Oldu canım dün saat 5 teCANIM OLDUN MU TRANSFER
ay hadi hayırlısıOldu canım dün saat 5 te
Eve dönüyorum şimdi
Darısı sana olsun
12 gün sonra canimay hadi hayırlısı
inşallah güzel sonucları alırız
sonuc kaç gun sonra belli olacak
amin cnm cok sağol
nasılsın kendını nasıl hıssedıyorsun12 gün sonra canim
İyiyim canım az on yürüyüş yaptim iyi geldinasılsın kendını nasıl hıssedıyorsun
az kaldı sonuca:)