Eylül ayı aşılama yaptıracak olanlar

İlk oldu,ama galiba çok fazla aşılamadan mutlu sonuç alan yokmuş☹️Tabi herseyin hayırlısıda

Asilama bana da dusuk ihtimal geliyor, gozlemlerime gore maalesef. 2,'den sonra 3'u yapmayayim diyorum ama 3'te gebe kalanlari gorunce de bir kere daha denesek mi diye dusunuyorum. Sizin sonucunuz belli oldu mu?

Merhaba hanimlar. Ben de 5 senelik evliyim. Ilk 2 sene hic pesine dusmedik, normal diye bekledik. Baktik 2 seneyi geciyoruz, o zaman kafamizi takmaya basladik. Pcoluyum ve cikolata kistim vardi. Kisti ameliyat ile aldirdim. Dun ikinci asilamami oldum.

-Reglin ikinci gunu igneye basladim.
-12 gun gonal-f 100 doz vurdum.
-Yumurtalarimin birisi 22 mm digeri 25 idi. Toplamda 3 yumurtam olustu.
Daha onceki asilamamda ve asilamasiz gonal kullanimimda catlatma ignesi olarak ovitrelle vurmustum. Fakat son kullanimimda catlatmadi yumurtami. Bu sefer doktorum pregnyl kullanmak istedi ama artik uretilmiyormus.
-Choriomon diye bir igne vurdu 2 kutu.
-yumurtalarim biraz buyuk geldigi icin, ertesi gun (24 saat sonra) asilamam gerceklesti.

Uzun zamandir uye olmadan takip ediyorum bu siteyi. Sirf bu basliga yazabilmek icin sonunda uye oldum.

Bu surecler gercekten o kadar zor surecler ki, kalp ve beden cok yoruluyor. Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin.
İnşallah asılamanız olumlu sonuclanır
Ben de pcoluymusum ve bunu daha yeni öğrendim
Temmuzda ilk asılamam olumsuz oldu
Sımdı ikinciyi olacagım birkac güne
Sürec zor evet allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardimcimiz olsun inşallah bende ikinci asilamami oldum.bu süreçtede umudum yok basit bir protokol gibi geliyor bana.yinede Allahim bilir herseyi

İnşallah asılamanız olumlu sonuclanır
Ben de pcoluymusum ve bunu daha yeni öğrendim
Temmuzda ilk asılamam olumsuz oldu
Sımdı ikinciyi olacagım birkac güne
Sürec zor evet allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin, sizinki de kolaylikla gecer ins. Ve guzel haber almak nasip olur ins

Allah yardimcimiz olsun inşallah bende ikinci asilamami oldum.bu süreçtede umudum yok basit bir protokol gibi geliyor bana.yinede Allahim bilir herseyi

Amin, hepimizin. Cok zor vir surec gercekten. Gel-gitler yasiyor insan surekli, tuttu mu, tutmadi mi.. bir tuttugunu dusunup hayallere daliyorsunuz, bir tarafiniz yok ya yine tutmamistir sakin kaptirma kendini diyor. Mutlu haberleri nasip etsin Rabbim hepimize, oyle zor ki.. siz ne gun oldunuz asilamanizi?

Merhaba hanımlar bende bugün çapa tıp fakültesinde aşılama yaptırdım inşallah hepimizinki de tutar
Merhaba canım
Çapadan memnun kaldın mı
Sürec nasıl işledi
En yakın arkadasım da çapaya basvurdu bu ay
Drlar iyiler mi ?
Asılamadan snr ne kadar yattın
İnş güzel sonuclar alırız
Test günün ne zaman

A anneveoglusu selam canım nasılsın?
ben bugun yıne dr a gittim
persembe birdaha gideceğim
sanırım haftasonu asılamam yapılacak

sende durumlar nasıl?

Merhaba hanımlar bende bugün çapa tıp fakültesinde aşılama yaptırdım inşallah hepimizinki de tutar
Merhaba
Hayırlı olsun
Çapadan memnun kaldınız mi
Kaç dakika yattınz uygulamadan snr
Dr lar iyiler miydi?

İnşallah hayırlısı doktorlar çok iyi ilgileniyor. Önce eşlerdeki sorunu bulup ilaca yönlendiryorlar. Mesela eşimde sperm hareketi azdı klomen kullandı 2 ay kadar . Sonra aşılama raporu aldık. Hemen Adetin 2.günü klomen kullanmaya başladım . 5 gün kullandım . Ilaci bıraktıktan sonraki gün yumurta takibi yapıldı. 2 kez gittim . 16mm olunca yumurtalarım cumartesi akşamı igne vurdum. Pazartesi aşılama yapıldı. 20 dakika kadar dinlendim biraz agrı ve lekenme olabilir dedi doktorum. 7 Ekimde test yapcam sonucu hayırlısıyla alcam inşallah

İnşallah hayırlısı doktorlar çok iyi ilgileniyor. Önce eşlerdeki sorunu bulup ilaca yönlendiryorlar. Mesela eşimde sperm hareketi azdı klomen kullandı 2 ay kadar . Sonra aşılama raporu aldık. Hemen Adetin 2.günü klomen kullanmaya başladım . 5 gün kullandım . Ilaci bıraktıktan sonraki gün yumurta takibi yapıldı. 2 kez gittim . 16mm olunca yumurtalarım cumartesi akşamı igne vurdum. Pazartesi aşılama yapıldı. 20 dakika kadar dinlendim biraz agrı ve lekenme olabilir dedi doktorum. 7 Ekimde test yapcam sonucu hayırlısıyla alcam inşallah
Bur da okuduklarima bakinca asilama hep 16-20 araliginda yapiliyor. Benim biri 22 digeri 25ti :) onceki asilamamda da buyuktuler. Doktorum neye gore tercih ediyor acaba bir dahaki sefere soracagim ins.

Bur da okuduklarima bakinca asilama hep 16-20 araliginda yapiliyor. Benim biri 22 digeri 25ti :) onceki asilamamda da buyuktuler. Doktorum neye gore tercih ediyor acaba bir dahaki sefere soracagim ins.
Igne Vurulduktan sonra da biraz daha büyüyup çatlıyor siz nezaman alışılama olcaksınız

anladım canım
inş güzel haberlerini alırız

benim de yarın sanırım son kontrolum olur
yarın belli olur hangi gün olacagım

anladım canım
inş güzel haberlerini alırız
inşallah hayırlısı 2 yıl önce bugün bebegimin kalbinin durduğunu ögrenmiştim ogünü hiç unutamıyorum... 1bucuk 2 yaşlarında cocuk görsem benim kide şimdi boyle olcaktı diyorum gözlerim doluyor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

inşallah hayırlısı 2 yıl önce bugün bebegimin kalbinin durduğunu ögrenmiştim ogünü hiç unutamıyorum... 1bucuk 2 yaşlarında cocuk görsem benim kide şimdi boyle olcaktı diyorum gözlerim doluyor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Üzüldüm canım :(
allahın takdiri işte hepsi , malesef bizim elimizden birsey gelmıyor
allah bu sefer inş yüzünü güldürsün

Back
X