Eylül ayı aşılama yaptıracak olanlar

Kızlar aşılama devlette ne kadar özelde ne kadar yaptıranlar bilgi verebilir mi acaba?

Erkeklere kalırsa yandık zaten
yasın kactı senın ?
ben ıkı aşılama oldum
tüp e gecılecek
tıp fakultesınde sıraya gireceğim 5 ayda sıra gelıyormus:)
inşallah ıkıncıde guzel haberı alırsın
Ben 28 yaşındayım sen? Anladım canımm Peki 5.aya kadar aşılama denesen bir iki defa olmaz mı? Belki tutar canım o zamana kadar belli mi olur. İnsallah canımm cümlemiz alalım

Ben 28 yaşındayım sen? Anladım canımm Peki 5.aya kadar aşılama denesen bir iki defa olmaz mı? Belki tutar canım o zamana kadar belli mi olur. İnsallah canımm cümlemiz alalım
Ben 37 yim
Asılamadan çok ümitli
Değilim ya tutan kişi sayısı cok az
Belki denerim özelde
Ben suanda fakülteye gidiyorum ücretsiz yapılıyor uygulamalar

Ben ilaclara sadece 165 tl verdim iki paket karindan igne kalem seklinde birde catlatma ignesi ayrica folik asit 39.5 tl odedim doktor onerisiyle okadr hastaneye para vermiyosun zaten ilk dene ve cocuk olmadigi icin yoksa masrafli biraz

Evwt ilk asilamam olucak. Yarin kontrolum var insallah pazartesi asilama yapilacak.tabi yeterli buyuklukte yumurta olusmussa hayirlisi heyecanla ve stresle bekliyorm
inş senden iyi haberler duyarız cnm

Merhaba hanımlar bugun doktora gittim elde tutulan bir yumurtam oluşmuş persembe günü aşılamam yapılacak. Bu ay da olmazsa tüp bebek kesin yapacaz

Merhaba hanımlar bugun doktora gittim elde tutulan bir yumurtam oluşmuş persembe günü aşılamam yapılacak. Bu ay da olmazsa tüp bebek kesin yapacaz
bir en iyisi
canını sıkma
benım ılk asılamamda da bir adetti
ikincide 2 ydi

bir en iyisi
canını sıkma
benım ılk asılamamda da bir adetti
ikincide 2 ydi
Gerçekten mi 1 tane olması niye daha iyi acaba? Canım 1 tane 19x20 mm galiba doktor oyle dedi. Salı gece çatlama iğnesi vuracağım canın persembe günü aşılamam yapılacak

Back
X