- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
şekercim şimdi okudum yazıklarını ne söylenir bilemedim ama kanım dondu bence bir arkadaşın da dediği gibi mutlaka hukuki süreci düşünmelisin bunu fark etmeyebilirdin ya da bu senin kadar uyanık olmayan birine de olabilirdi bence işin bu yönü de düşünülmeli sanki bir de ben de istanbuldayım burası neresi çok merak ettim en azından bizimle paylaş ve tekrar geçmiş olsun gerçekten çok geçmiş olsun
söylencek tek bir şey var allah hepinizi korusun böylesi bir testten hukuki süreci kaldıracak bünyem kalmadı bunu yapan kadın çok üzgündü neredeyse felç geçirecekti spiral taktırırken üzüntüden kafamı okşayıp duruyordu gerçekten insanlık hali ama olmaması gereken bir durum allah hepimizi korusun şu an hamilelik için gün sayacakken spiralin sıkıntısına bu yaşadıklarımın sıkıntısı tuz biber oluyor
canım hayırlısı olsun şimdiden inşallah tüp bebekte olsun yüzün güler.neden yumurtalık rezervin düşün anlayamadım sebebi ne?öpüyorum seni sıkma canını
erken menepoz görüyorlar tatlım şu an 32 yaşındayım aama yumurtalık rezervim malesef 42 gibiymiş
neden kendini suçluyorsun güzel arkadaşım bu senin suçun mu ki senin cezan olsun ortada cezalık bir durum olacaksa bu sana değil onlara olmalı
insanın içinde volkanlar patlarken her türlü olasılığı düşünüyor. Neden ben diyor ve sorguluyor malesef canım
burpcuğum buna gerçekten inanamıyorum yaa o hemşire ve dr.ları benim bile buradan boğasım geldi ama elden ne gelir ama sen yinede iyiki farketmişsin canım ya.ya farketmeseydin inanılır gibi değil yaa allahım neler oluyo artık ben bile şüphe duymaya başladım inanki yaşadığın bu olay yenilir yutulur cinsten değil canım bende istanbulda bir merkeze gidiyorum bu dediğin hangi merkez olur ya belki aynı merkezdeyizdir insan düşünmeden edemiyo insanın içine bi kurt düşmeye görsün
sakın benim başıma geldi diye sizin de başınıza gelecek endişesi duymayın ne olur sadece tam paket açma aşamasında tekrar göz atın yeter tabi paketlenme aşamasınıda bilemeyiz ama doktorlarınıza sonrası bir dna testi yaptıracağınızı bu konuda hassas olduğunuzu belirtin ben doktoruma belirttmiştim ama şehir dışına çıktı allah sizi korrusun demekkten başka bir şeyt gelmiyor elimden