yok hiç bir sorun ama işte olmuyo ne yapalım bi kere hamile kaldım 600 e kadar cıktı sonra kanam başladı düşük oldu...takdir ilahi ne yaplım...
arkadaşlar kan yaptırdım bugün yine negatif...ama hala adet olmadım. bende incir kürüyle keçiboynuzuna başladım bugün moralim bozuldu ama iki farklı kişiyle konuştum biri 8 kere biri de 6 kere aşılama yaptırmış 6 kere yaptıranın sebebsiz infertilite ve daha 26 yaşında ikiside tüp bebeğe başlamışlar.bu ay ikinciyi aşılamayı yaptırmaya karar vermiştim onlarla konuşunca vazgeçmiştim fakat aşılamadaki doktor ve hemşireler bir kere daha dene diye ısrar etti zaten rapor yok iğnede kullanmıyorum hapla 200 lira falan gidiyor karar veremedim tüp bebek için şubatı bekliycem mecburen rapor o zaman çıkıyor ama aşılama galiba gerçekten boş yani allahın takdiri ilk tutanda var ama kiminle konuştuysam aynı şeyi söylüyorlar hele bir de özeller ısrarla üst üste yapıyorlar para kazanmak için ben devlete gidiyorum valla o kadar para veremem zaten garantisi yok off kafam karışık ya şubatı bekliycem ya da 200 lira daha çöpe atıcam...