- 2 Temmuz 2022
- 488
- 77
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
Merhaba arkadaşlar ilk aşılama deneyimim olck. 11 eylül sat. Doktor doğal bi alılama yapmak istiyor yani ilaç iğne kullanılmıcak benım gibi aşılama yaptıracak ve ya yaptıran var mı ilaçsız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglinizin 1. Günü ne zaman. İlk aşılama süreci mi. Bana sadece vitamin verdi ve ilaçsız yapacağını söylediBende bugün gittim doktora aşılama süreci başlattı doktor menopur 600 ilaç verdi adetimin 2.gunu baslicam kullanmaya bakalım süreç nasıl ilerlicek
Reglinizin 1. Günü ne zaman. İlk aşılama süreci mi. Bana sadece vitamin verdi ve ilaçsız yapacağını söyledi
Reglin 2 günü bugün göbekten iğne yaptım 3 gün yapicam bunu 4 gün yumurta kontrolune gidicem ilk tedavim şehir hastanesinde klomen kullanarak yumurta takibi yapıldı çatlatma ignesi oldum o basarız oldu şimdi aşılamaya üniversite hastanesinde basladm hayirlisi olur inşallahReglinizin 1. Günü ne zaman. İlk aşılama süreci mi. Bana sadece vitamin verdi ve ilaçsız yapacağını söyledi
Size yazılan ilaçları yazmadı doktor. Sadece Yumurta kontrol ediliyo belli bi mm geldiğinde aşılama işlemini yapıcakMerhaba bende pazartesi günü 2. Aşılamayı yaptırdım klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi yapıldı ilaçsız aşılamayı ilk defa duyuyorum. Süreç nasıl oluyor acaba
Merhaba bende ilaçsız aşılama olacağım daha önce 2 kimyasal gebelikle sonçlanan tüp bebek geçmişim var,sadece yumurta takibi yaptı dün ovitrelle vurdum yarında çipli aşılama olacağm sizin süreç nasıl acaba ilaçsz olması benimde kafamı karştrdıdaMerhaba arkadaşlar ilk aşılama deneyimim olck. 11 eylül sat. Doktor doğal bi alılama yapmak istiyor yani ilaç iğne kullanılmıcak benım gibi aşılama yaptıracak ve ya yaptıran var mı ilaçsız
Reglim yeni bitti henüz aşılama kısmına geçmedik. Sadece vitamin kullanıyorum. Tüp bebekten sonra aşılama yapıldığını bilmiyordum.Merhaba bende ilaçsız aşılama olacağım daha önce 2 kimyasal gebelikle sonçlanan tüp bebek geçmişim var,sadece yumurta takibi yaptı dün ovitrelle vurdum yarında çipli aşılama olacağm sizin süreç nasıl acaba ilaçsz olması benimde kafamı karştrdıda
İşlem yapıldı mıMerhaba bende ilaçsız aşılama olacağım daha önce 2 kimyasal gebelikle sonçlanan tüp bebek geçmişim var,sadece yumurta takibi yaptı dün ovitrelle vurdum yarında çipli aşılama olacağm sizin süreç nasıl acaba ilaçsz olması benimde kafamı karştrdıda
Evet yapıldı ama beni çok umutlandrmadı sperm hareketindede sıkıntı var bizde en iyileri seçilip enjekte edildi ama tüp bebekte olmaynca bunada pek şans veremedim.Ben yeniden tüp bebek istemedim diye doktor aşılama yapalm dedi ama oda pek umut vermedi nasip kısmet acabamı dememek için denedkİşlem yapıldı mı
Bende pazartesi ilk aşılamamı yaptım doktor banada doğal yaptı sadece çatlatma iğnesi vuruldumMerhaba arkadaşlar ilk aşılama deneyimim olck. 11 eylül sat. Doktor doğal bi alılama yapmak istiyor yani ilaç iğne kullanılmıcak benım gibi aşılama yaptıracak ve ya yaptıran var mı ilaçsız
Sonucunuz ne olduBende pazartesi ilk aşılamamı yaptım doktor banada doğal yaptı sadece çatlatma iğnesi vuruldum
Sonucunz ne olduEvet yapıldı ama beni çok umutlandrmadı sperm hareketindede sıkıntı var bizde en iyileri seçilip enjekte edildi ama tüp bebekte olmaynca bunada pek şans veremedim.Ben yeniden tüp bebek istemedim diye doktor aşılama yapalm dedi ama oda pek umut vermedi nasip kısmet acabamı dememek için denedk
Canım bugün 12. Gün 3 gün önce regl ağrısı gibi ağrı yaşadım felaketti sonra o ağrı dalgalanıp azaldı bugün komple geçti regl olmazsam test yapıcamSonucunuz ne oldu
Kan vermedim 15 .,gün yani bugün lekelenmeye başladım sökülmedi daha.İdrar testi dün negatifti o yüzden kan vermeyede gitmedimSonucunz ne oldu
Hmm negatifse sökülür o zaman kısmetKan vermedim 15 .,gün yani bugün lekelenmeye başladım sökülmedi daha.İdrar testi dün negatifti o yüzden kan vermeyede gitmedim
Bence bişey olmaz ama yine de doktora sorBen de bugün adetimin 3. günündeyim büyütme iğnesi yazdı doktor bugün başla dedi ama iğne sipariş üzerine geliyormuş yani adetimin 4. günü başlasam acaba bir şey olur mu kızlar bileniniz var mı varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Hadi inşallah. Hiç belirti var mıCanım bugün 12. Gün 3 gün önce regl ağrısı gibi ağrı yaşadım felaketti sonra o ağrı dalgalanıp azaldı bugün komple geçti regl olmazsam test yapıcam