Eylül ayı bizim ayımız olsun

duygusalannee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
257
125
18
Selam kızlar ağustos çalışmalarına başlayanlar eylül bizim ayımız olacak inşallah...hamilelik haberimizi burdan duyuralım birbirimize:anneadayı:ben şimdiden çok heyecanlıyım klomen kullanacağım bu ay:halay:bakalım ilk aydan hamiş kalabilecekmiyim...
Konuşup sohbet edip aklımıza takılanları birbirimize danışalım...
Şimdiden hepinize kocaman selammm:KK60:

Mrb,calışmalar bizde de başladı:KK49:.Ovulasyon takibine başladum ben de.Hayırlısı olsun inş.Eylülde güzel hbrler alalım

Bişey sorcam ya ben dün kontrole gitmiştim ameliyattan sonra adet oldum kontrlm vardı doktor sol tarafta bir adet 20 mm yumurtan oluşmuş çatlamamış dedi ama bugün ilişki olmadı malesf kaçırdım hamile kalma ihtimalini sanırım demi :-(

Selam kızlar ağustos çalışmalarına başlayanlar eylül bizim ayımız olacak inşallah...hamilelik haberimizi burdan duyuralım birbirimize:anneadayı:ben şimdiden çok heyecanlıyım klomen kullanacağım bu ay:halay:bakalım ilk aydan hamiş kalabilecekmiyim...
Konuşup sohbet edip aklımıza takılanları birbirimize danışalım...
Şimdiden hepinize kocaman selammm:KK60:
Mrb cnm Bnm de klomende ikinci ayım :) inş seninki ilkinde tutar :) çatlatma iğnesi de olmuştum ama tutmadı nasip değilmiş :) ptesi kontrolüm var bakalım kaç mm olmuş yumoşlar :)

Bişey sorcam ya ben dün kontrole gitmiştim ameliyattan sonra adet oldum kontrlm vardı doktor sol tarafta bir adet 20 mm yumurtan oluşmuş çatlamamış dedi ama bugün ilişki olmadı malesf kaçırdım hamile kalma ihtimalini sanırım demi :-(
Belki bugün çatlamamıştır kaçırmamışsındır belli olmaz :)

Yarında dene cnm rabbim nasip ederse neden olmasın belki çatlamadı he
Mrb cnm Bnm de klomende ikinci ayım :) inş seninki ilkinde tutar :) çatlatma iğnesi de olmuştum ama tutmadı nasip değilmiş :) ptesi kontrolüm var bakalım kaç mm olmuş yumoşlar :)
Canım inşallah seninde bu ay tutar ben bu aydan cok ümitliyim bak gör coğumuz hamile haberlerimizi vercez inşallah..bu ayki bütün gelişmelerimizi paylaşalım çok heyecanlıyım

Yarında deneyim ben dediğin gibi rabbim ol desin yeterki ama inşallah çatlamamış tir bi umut devam edeyim çalışmalara:-)
Canım inşallah seninde bu ay tutar ben bu aydan cok ümitliyim bak gör coğumuz hamile haberlerimizi vercez inşallah..bu ayki bütün gelişmelerimizi paylaşalım çok heyecanlıyım

İnş inş :) iğneden sonraki süreç çok zor geçiyo ya Allah sabır versin hepimize :) sen başladın mı klomene Cnm

Merhaba kizlaarrrr benim de yumurtlama testine göre 12 13 ağustosta pozitif gördüm. 11 Ağustos ve 13 ağustosu degerlendirdim.gun aşırı yaptık bakalım hep.. bu ay ikinci denememiz.genelde 35 günde bir adet oluyorum. Yani bat 27 Ağustos gibi görünüyor..RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNSAALLAH :dua:

İnşallah ya denemeye devam edeyim ozamn olmazsa da Hayrlisi değilmiş Dicem yapcak bişey yok :)
Aynen öyle ümidini kesmek yok aşkım..biz isteyelim rabbim en güzel zamanda nasip edicektir..sen denemelere devam et.. adet olurken hamile kalanı bile biliyorum seninkide olur..allah yardımcımız olsun..
İnş inş :) iğneden sonraki süreç çok zor geçiyo ya Allah sabır versin hepimize :) sen başladın mı klomene Cnm
Adetimin 2. Günü bugün 5. Günü başlıycam cnm ama çok heyecanlıyım:) 5+2 de yumurta kontrolü için gidicem..ben 9 aydır istiyorum cnm yumurtlamam zayıfmış meğer bu ay öğrendim:(

Back
X