• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅
Merhaba kızlar Bat 18 Eylül bende inşallah bura Uğur getirir hepimize 😍

Ben geçen ay tiroid ilacı başladım değerim beş çıktı bu aydan ümitliydim ama emin değilim bata 2 gün kaldı beş gün varken test yaptım negatif çıktı altı aydır deniyoruz olmaması üzüyor sizin kaç ay oldu
Troid bende de var benim de 5 cikti henuz ilaca baslamadim aldim ama unutuyorum surekli icmeyi 6 ay oldu bizde deniyoruz iste daha erken yapmissin ama 5 gun kala cikmayabiliyo en iyisi adet gecikince yapmak yoksa insan daha cok yipraniyo sabredebilsek keske 😊

Hanilar ben şimdi Dr dan ciktim 2 yumurtan car dedi 23 mm endometrium 9.5 mm dedi. Kendisi çatlar mi acaba dedi çatlamak üzere dedi ama garanti olması için doğal olarak ne yapabilirim havuç da yok bu mevsim de. Bu arada ovulasyon testlerim pik olmasa da yakin cikiyordu demek ki tam yumurtlama olmamış. Eve gidince tekrar deneyeceğim. Teatlerim de şu şekil de.

Eklentiler

• 20250828_163052.webp
    20250828_163052.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 100
Hanilar ben şimdi Dr dan ciktim 2 yumurtan car dedi 23 mm endometrium 9.5 mm dedi. Kendisi çatlar mi acaba dedi çatlamak üzere dedi ama garanti olması için doğal olarak ne yapabilirim havuç da yok bu mevsim de. Bu arada ovulasyon testlerim pik olmasa da yakin cikiyordu demek ki tam yumurtlama olmamış. Eve gidince tekrar deneyeceğim. Teatlerim de şu şekil de.
Avakado muz yaban mersini de oluyor diye biliyorum

Arkadadaşlar bir sorum olacak, daha öncesinde birden çok farklı doktora göründüm hiçbir sorun yok dediler amh değerim 3 ile 3,5 arasında hormon testlerim normal adetim düzenli vs.
Fakat 2 yıldır korunmasız devam ediyoruz. Hiç gebelik elde edemedim. Fakat hçbir zaman tarihlere dikkat etmedik. şimdi gebelık düşünüyorum. Hiç denk gelmemiş olması olabilir mi ?

Bu ay dönemi takip edip ilk defa gün aşırı ya da her gün denedik, bu durumu yaşayan var mı ? Ya da çevresinde olan

Arkadadaşlar bir sorum olacak, daha öncesinde birden çok farklı doktora göründüm hiçbir sorun yok dediler amh değerim 3 ile 3,5 arasında hormon testlerim normal adetim düzenli vs.
Fakat 2 yıldır korunmasız devam ediyoruz. Hiç gebelik elde edemedim. Fakat hçbir zaman tarihlere dikkat etmedik. şimdi gebelık düşünüyorum. Hiç denk gelmemiş olması olabilir mi ?

Bu ay dönemi takip edip ilk defa gün aşırı ya da her gün denedik, bu durumu yaşayan var mı ? Ya da çevresinde olan
Rahim filmi cekildin mi ?

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅
Benimde bat 24 Eylül. Şuan reglim bitince İbrahim saraçoğlunun incir kürüne başlıycam eşimede keçi boynuzu kürü yapcam. Folik asit kullanıyorum zaten ekstra takviye olarak magnezyum alıyorum. Evet diyeceklerim bu kadar 🤣🤣🤣

Kızlar Awox testte negatif çıkıyor ama içinde silik gibi çizgi var adetime 2 gün kaldı ihtimal var mı sizde görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_7321.webp
    IMG_7321.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 96
Evet bana iki defa yaptı ilaç kullandım geçti. Şuan var mı yok mu bilmiyorum temmuzda Yasmin kullandim sonra gitmedim kontrole
Yaaa o zaman ne anladık biz bu ilaçtan ki inşallah olmaz bir şey yaa inşallah bu ay nasip olur hepimize gebelik de uğraşmayız şöyle şeylerle

Back
X