- 1 Ekim 2024
- 154
- 23
- 13
- 26
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
EvetLaboquick markasını mı kullandınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetLaboquick markasını mı kullandınız
Adetten kaç gün sonra pik yakaladiniz benim şuan 7. Günüm halen silik
16.gunu pik olmuş sonra 18.de çatlamış sonrasında buda yapmadım testlerim lazım olur diye . Adetin 33.gunde adet oldum maalesefAdetten kaç gün sonra pik yakaladiniz benim şuan 7. Günüm halen silik
Bana soruyorsanız eğer 2 güne 1 değerlendirdimSondaki tam ikiside tam koyu olacak . Bence bugün olur siz değerlendirin bugünü silik olunca aslında önemliymiş ben sadece pikte değerlendirmiştim asıl silik olunca ilişki olması lazım. Siz en son ne zmn degerlndirsiniz
Yapmaya devam edin olur inşallah..öğleden sonra 2 saat sıvı tüketmeyin ben saat öğleden sonra 3 gibi yapiyodumAdetten kaç gün sonra pik yakaladiniz benim şuan 7. Günüm halen silik
Evet size sordum . Siliklesmeye başlarsa bırakmayın önemli olan silik oluncaymis . Pik günü ve silik günler mutlaka degerlendirBana soruyorsanız eğer 2 güne 1 değerlendirdim
Kimisi silik olunca değerlendirin diyor kimisi pik günü ve ertesi günü değerlendirin diyor. Karmakarışık olduk.Evet size sordum . Siliklesmeye başlarsa bırakmayın önemli olan silik oluncaymis . Pik günü ve silik günler mutlaka degerlendir
Valla bende ne yapacağımı bilemiyorum ya silik olunca diyolar. Hem pik hem silik . Eşim çok yorgun geliyor eve artık onun canı ne zmn isterse o şekil oluyor ben bazen teklif ediyorum garanti olacak günleri bazen olmuyor bazen oluyor yani aslında herşey nasip kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın taktirdeKimisi silik olunca değerlendirin diyor kimisi pik günü ve ertesi günü değerlendirin diyor. Karmakarışık olduk.Kocaları damızlık olarak kullanıyoruz artık
![]()
Elimden geldiğince hemen hemen hepsinde değerlendirmeye çalıştımEvet size sordum . Siliklesmeye başlarsa bırakmayın önemli olan silik oluncaymis . Pik günü ve silik günler mutlaka degerlendir
Aa ilk defa duydum o nasil oluyo ki ne ise yariyomusTamam ben bide rahme çizik attırdım. Olursa hangisinden olur bilmiyorum akdja
Canim daha pik olmamis gec yumurtlamada olabilir adetlerin duzenli mi seninPik olmayacak sanırım![]()
Düzenli değil canımCanim daha pik olmamis gec yumurtlamada olabilir adetlerin duzenli mi senin
Ben 2 ay arti tech aldim aslinda gayet memnunum harhangi bir hata olmadi ama hamilelik testinde sıkınti oldugu icin bu ay bende baska marka almak istiyorumkızlar hangi marka alalım sizce ovü bende ilk kez kullanıcam
Benim adetten itibaren 14 15 gunler pik oluyor duzenli adetim senin duzensiz oldugu icin yumurtlama donemimde duzensizdir canim gec yumurtlama olabilir icini karartma hemen zor bi surec allah hepimizin yardimcisi olsunDüzenli değil canımsadece bu ay ilaç kullanmadan reglm oldum
Valla hic sorma her duydumu denemeye calisiyorum bende bi amuda kalkmadim kaldiKimisi silik olunca değerlendirin diyor kimisi pik günü ve ertesi günü değerlendirin diyor. Karmakarışık olduk.Kocaları damızlık olarak kullanıyoruz artık
![]()
Amin çiçeğim hayırlısı olsunBenim adetten itibaren 14 15 gunler pik oluyor duzenli adetim senin duzensiz oldugu icin yumurtlama donemimde duzensizdir canim gec yumurtlama olabilir icini karartma hemen zor bi surec allah hepimizin yardimcisi olsun![]()
Sabah akşam imiş baktım şimdi de adetin beşinci günü başla demiş bana daKlomeni bn günde iki kez kullandim doktorum receye yazmıştı . Sizinki günde kaç kez kullanım hakkında bilgi vermedi mi
Ben geçen ay tiroid ilacı başladım değerim beş çıktı bu aydan ümitliydim ama emin değilim bata 2 gün kaldı beş gün varken test yaptım negatif çıktı altı aydır deniyoruz olmaması üzüyor sizin kaç ay olduEvet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimizeben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku
![]()