• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Valla ya bende yumurtlamadan 1 gun oncesini degerlendirdim hic belirti yok 19 bat benim az kaldi gerci belirti oldu zamanda negatifti 😅😅
Ahahhaha aynen oyle onceki ay dedim kesin hamileykm göğüs hassasiyeti kasik agrisi bulantim bile olmustu yani negatif bu ayda bel agrim haric bi belirtim yok iki gun sonra regli gunum gogus hassasiyeti yada dolgunluk yok kesin olurdu sancim o gun sökülürken baslardi simdiden basladi bel agrim hic olmazdi yumurtlamadan beri var artik ne olucaksa olsun 😂

adet gecikmemim 1. günü bugün normalde test kapalıyken tek çizgiydi burada hep böyle açılmış testler görüyordum bi açayım içini nasılmış diye baktım böyle köşede bir çizgi var bu ne oluyor acaba pozitif mi yoksa o çizgi geride kaldığı için mi çıkmış
1000034479.webp

adet gecikmemim 1. günü bugün normalde test kapalıyken tek çizgiydi burada hep böyle açılmış testler görüyordum bi açayım içini nasılmış diye baktım böyle köşede bir çizgi var bu ne oluyor acaba pozitif mi yoksa o çizgi geride kaldığı için mi çıkmış
Eki Görüntüle 3643478
Bence testi tekrarla kuruma çizgisine benziyor

Ahahhaha aynen oyle onceki ay dedim kesin hamileykm göğüs hassasiyeti kasik agrisi bulantim bile olmustu yani negatif bu ayda bel agrim haric bi belirtim yok iki gun sonra regli gunum gogus hassasiyeti yada dolgunluk yok kesin olurdu sancim o gun sökülürken baslardi simdiden basladi bel agrim hic olmazdi yumurtlamadan beri var artik ne olucaksa olsun 😂
Valla ya boyle beklemesi cok zor oluyor gercekten tutup tutmadigi hemen belli olsa keske 😅 5 gun kaldi hic birsey yok bende de adet olurkende bisey hisetmem ayni yani

Back
X