- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Benimde yumurtlamadan 5 gun sonra dedigin gibi vajinada batma sanci fln oldu hamile olabilirsin. Bide kizlar su ovulasyon testlerine guvenin. Normalde silik ciktigi halinden koyu cikmaya basladiysa hamilesinizKızlar merhana benden 2 gündür açık kahverengi koyu sarı seklinde bazen jelimsi bazen akıskan akıntı geliyor ve şancı var ara ara orada. yumurtalama günü adetime göre 5 gün önceydi ve onu değerlendirdik sizce ne olabilir? bu arada adete 9 gün var
Peki siz bunu yaşadıktan sonra hamile miydiniz acaba inşallah olur yaaBenimde yumurtlamadan 5 gun sonra dedigin gibi vajinada batma sanci fln oldu hamile olabilirsin. Bide kizlar su ovulasyon testlerine guvenin. Normalde silik ciktigi halinden koyu cikmaya basladiysa hamilesiniz
İnşallah bende iki gün üst üste sağ tarafimda bıçak saplanıyor gibi sancılar vardı bat 12 sabırsızlıkla beklemedeyim goguslerde fark yok karın altimda şişkinlik hissediyorum.İnsallah bu gruptaki herks bu ay hamile kalır herkesin yüzü güler cnm
Evet canim daha dun ogrendim bendePeki siz bunu yaşadıktan sonra hamile miydiniz acaba inşallah olur yaa
Insallah bana da kismet olur canmEvet canim daha dun ogrendim bende
Aminnnnnn en icten dualarimlakizlar dua edin banada hamisler ozellikle allahim bizlerede nasip etsin bata 8 gun kasiklarim kopuo ozellikle geceleri su gbi akinti oluo ara ara insallah hepimiz yazariz hamileyiimm die buraya
canim ne durumdasin 18 eylul batlar hayrlisi sabirsizlaniorum akinti var bndeHiç bilmiom ki cnm ya ne zman yapalim
Ne kdr suredir var bu akinti. Benimde oyleydi. Sonra yarim gun icinde kesildi. Diger belirtilerde ayniydi seninleYa benim bu kanamam çok acaip kızlar ya böyle koyu kahve gibi ve az kanamam geliyo ama kasık ve bel ağrım çok fazla batmalarım çok fazla acaba tam sokulmeşi için ne yapsam yoksa bukadarmi gelir
3 gundurNe kdr suredir var bu akinti. Benimde oyleydi. Sonra yarim gun icinde kesildi. Diger belirtilerde ayniydi seninle
Test yaptım bugün cnm hamile değilim çıktı ama ben bekleyeceğim ama üzüldümCnm belki 1.2 gün kala çıkabilir kanda ama tam bilmiyorm inşallah hamilesin dir tatlım
Sen bi test yapsana. 3 gunde adetinin sokulmesi gerekirdi. Bata kac gun var3 gundur
Cnm bndé dün ovu testi yaptm çok silik cikti hamile degilm bndé heralde 8.9 gün var bata bakalım hayırlısı AllahtanTest yaptım bugün cnm hamile değilim çıktı ama ben bekleyeceğim ama üzüldüm
Incir kuru yaptiysan prolaktin artmis olabilir prolaktini yuksek olanlara incir kuru iyi gelmiyor canim malesef:/kizlar olur insallah bu ay bat 18 eylul ama bnm goguslerimde acayip buyudu bsey anlamadim nedir bu boyle eger hamileysem 2h4 gunluk olurum boyle bsey yasayan varmi yoksa yumurtlamadanmi oluo bu büyüme goguslerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?