Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yumurtlamadan 5 gun sonra dedigin gibi vajinada batma sanci fln oldu hamile olabilirsin. Bide kizlar su ovulasyon testlerine guvenin. Normalde silik ciktigi halinden koyu cikmaya basladiysa hamilesiniz

Benimde yumurtlamadan 5 gun sonra dedigin gibi vajinada batma sanci fln oldu hamile olabilirsin. Bide kizlar su ovulasyon testlerine guvenin. Normalde silik ciktigi halinden koyu cikmaya basladiysa hamilesiniz
Peki siz bunu yaşadıktan sonra hamile miydiniz acaba inşallah olur yaa

kizlar dua edin banada hamisler ozellikle allahim bizlerede nasip etsin bata 8 gun kasiklarim kopuo ozellikle geceleri su gbi akinti oluo ara ara insallah hepimiz yazariz hamileyiimm die buraya

kizlar sizden bir riicam var esim kıl donmesi oldu bunu ne gecirir acaba cok aci cekio

Selam kızlar bende geldim aranıza. Benim bat 14eylül. 1 haftadır mide bulantısı mide ağrısı karın ve bel ağrısı çekiyorum. Hasta gibi hissediyorum kendimi yorgunmuşum gibi uyuyorum sürekli. Normalde çok akıntım olmaz ama ovulasyon günümden beri akıntım devam ediyo. Sık idrara çıkıyorum. İdrarım da koku var. 3aydır folik asit içiyorum. Vitaminin etkisinden de bu koku olabilir. Göğüslerim de çok ağrı var. Dokunamıyorum bile. Bukadar şeyin sonucu ya hamileyim yada üşüttüm. Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı hepimizin başına. Bize de dua edin

Son düzenleme:
Ya benim bu kanamam çok acaip kızlar ya böyle koyu kahve gibi ve az kanamam geliyo ama kasık ve bel ağrım çok fazla batmalarım çok fazla acaba tam sokulmeşi için ne yapsam yoksa bukadarmi gelir

Ya benim bu kanamam çok acaip kızlar ya böyle koyu kahve gibi ve az kanamam geliyo ama kasık ve bel ağrım çok fazla batmalarım çok fazla acaba tam sokulmeşi için ne yapsam yoksa bukadarmi gelir
Ne kdr suredir var bu akinti. Benimde oyleydi. Sonra yarim gun icinde kesildi. Diger belirtilerde ayniydi seninle

kizlar olur insallah bu ay bat 18 eylul ama bnm goguslerimde acayip buyudu bsey anlamadim nedir bu boyle eger hamileysem 2h4 gunluk olurum boyle bsey yasayan varmi yoksa yumurtlamadanmi oluo bu büyüme goguslerde
Incir kuru yaptiysan prolaktin artmis olabilir prolaktini yuksek olanlara incir kuru iyi gelmiyor canim malesef:/

insallah yukselmemistir kuzucum ya bakmadan yaptm bat 18 eylul 21ne randevu aldim gebelikte olabilr insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…