- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Belirtiler bu kadar erken başlamaz benceCnm bata kaç gün var senin benim de kasık ağrım cok yumurtlama gününden beri birde göğüs ucum yara olmuş gibi sizliyor acaba hamilemiyim benim bata 5 gün var
10 gün var bende gögüs belirtisi yok malesef suan sol bacağım cok ağrıyor bide akşam üzeri türk kahvesi yapıcaktim kokusu cok iğrenc geldi hayvan pisligi gibi hatta eşime koklattım normal kahve dedi:) )ins belirtdir bunlar gögüsle ilgili seyler genelde hamişslik oluyor:)Cnm bata kaç gün var senin benim de kasık ağrım cok yumurtlama gününden beri birde göğüs ucum yara olmuş gibi sizliyor acaba hamilemiyim benim bata 5 gün var
5 gün kala hamilelik öğrenen arkdaslarim var ve bunlarin içinde gögüs acısı sızlamasi çekenler de dahil kisiden kisiye degisir bence bu durumBelirtiler bu kadar erken başlamaz bence
Test yaptınmı
Yapmaya devam et canım daha 8. Gününmüş inşallah yakalıcanKızlar sizce hangisi koyu
Ay cnm inşallah oledir yüz üstü yatamiyorm belimde agri sol kasikta ağrı arada bulanti ve göğüslerm çok hassaslasti bakalım inşallah hamileyizdir tatlim10 gün var bende gögüs belirtisi yok malesef suan sol bacağım cok ağrıyor bide akşam üzeri türk kahvesi yapıcaktim kokusu cok iğrenc geldi hayvan pisligi gibi hatta eşime koklattım normal kahve dedi:) )ins belirtdir bunlar gögüsle ilgili seyler genelde hamişslik oluyor:)
Hic umudum yok antibiotik kullandım üstüne soguk algınlıgı oldum hala ilac iciyorum olmicagini bildigimden böle rahatım:) ins sende vardirAy cnm inşallah oledir yüz üstü yatamiyorm belimde agri sol kasikta ağrı arada bulanti ve göğüslerm çok hassaslasti bakalım inşallah hamileyizdir tatlim
Hayır yapmadm erken diye dusunuyorm test icin bata 5 gün var.ama hic bir adetimde bole ağrım fwlan olmadı hayırlısi Allahtan inşallahBelirtiler bu kadar erken başlamaz bence
Test yaptınmı
Cnm çok fazla ilaç alma yinede sen belki vardır Allah büyükHic umudum yok antibiotik kullandım üstüne soguk algınlıgı oldum hala ilac iciyorum olmicagini bildigimden böle rahatım:) ins sende vardir
İnşallahHayır yapmadm erken diye dusunuyorm test icin bata 5 gün var.ama hic bir adetimde bole ağrım fwlan olmadı hayırlısi Allahtan inşallah
Bata 10 kala erkilermi bilmiyorumki soguk algınlıgı ilacı 1-2 güne bırakırım en kötüCnm çok fazla ilaç alma yinede sen belki vardır Allah büyük
Tam bilmiom ama etkileyebilir belki sıvı tüket meyve ye bol bol öle geçiştir cnmBata 10 kala erkilermi bilmiyorumki soguk algınlıgı ilacı 1-2 güne bırakırım en kötü
Bel ağrısı sende de mi varTam bilmiom ama etkileyebilir belki sıvı tüket meyve ye bol bol öle geçiştir cnm
Evt yumurtlama olduğu günden beri var geçmediBel ağrısı sende de mi var
Öyle yapayim bari boğazlarım cok acıyor ve agrıyordu yutkunup uyuyamıyordum ateşde vardi o kısmı atlattım neyseki meyve yapim bariTam bilmiom ama etkileyebilir belki sıvı tüket meyve ye bol bol öle geçiştir cnm
Bende de bel ağrısı vardı şimdi biraz hafifledi neden acaba olur bu bel ağrısıEvt yumurtlama olduğu günden beri var geçmedi
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinÖyle yapayim bari boğazlarım cok acıyor ve agrıyordu yutkunup uyuyamıyordum ateşde vardi o kısmı atlattım neyseki meyve yapim bari
Valla ben genlde hamile olanlarda duydum bebek yerleşmeye çalışınca kasikta ağrı ve belde ağrı yapiomus Hayır olsun inşallah bizimkilerdeBende de bel ağrısı vardı şimdi biraz hafifledi neden acaba olur bu bel ağrısı
Ay inşallah canım yaValla ben genlde hamile olanlarda duydum bebek yerleşmeye çalışınca kasikta ağrı ve belde ağrı yapiomus Hayır olsun inşallah bizimkilerde
Amin bu ay ins bekleyenlerin son bekleyisi okur hepimiz kavusuruz bebeklerimizeÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
AminnnAmin bu ay ins bekleyenlerin son bekleyisi okur hepimiz kavusuruz bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?