Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bata kaç gün var senin benim de kasık ağrım cok yumurtlama gününden beri birde göğüs ucum yara olmuş gibi sizliyor acaba hamilemiyim benim bata 5 gün var
10 gün var bende gögüs belirtisi yok malesef suan sol bacağım cok ağrıyor bide akşam üzeri türk kahvesi yapıcaktim kokusu cok iğrenc geldi hayvan pisligi gibi hatta eşime koklattım normal kahve dedi:) )ins belirtdir bunlar gögüsle ilgili seyler genelde hamişslik oluyor:)

Ay cnm inşallah oledir yüz üstü yatamiyorm belimde agri sol kasikta ağrı arada bulanti ve göğüslerm çok hassaslasti bakalım inşallah hamileyizdir tatlim

Ay cnm inşallah oledir yüz üstü yatamiyorm belimde agri sol kasikta ağrı arada bulanti ve göğüslerm çok hassaslasti bakalım inşallah hamileyizdir tatlim
Hic umudum yok antibiotik kullandım üstüne soguk algınlıgı oldum hala ilac iciyorum olmicagini bildigimden böle rahatım:) ins sende vardir

Bende de bel ağrısı vardı şimdi biraz hafifledi neden acaba olur bu bel ağrısı
Valla ben genlde hamile olanlarda duydum bebek yerleşmeye çalışınca kasikta ağrı ve belde ağrı yapiomus Hayır olsun inşallah bizimkilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…