- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 37
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.061
Ole diyorm cnm Allah buyuk inşallah olucak bigün sabretmem lazım sadece...Üzülme vardır vakti saati Allah'tan ümit kesilmez
Bnmde 19 eylül bat ama agrilar ve bulantı başladıadet olcam galibaBenimde bat 18 eylül kızlar ama regl geliyorum diyor baş ağrım başladı ve iman tahtası dediğimiz kısım sivilcelendi her reglden önce böyle oluyor
Şu son günler çok zor geçiyor ...Bnmde 19 eylül bat ama agrilar ve bulantı başladıadet olcam galiba
Yine ds umidi kesmeyelim. Sonuçta adet ağrısı çekip adet olcam zannedip hamile olanlarda varBnmde 19 eylül bat ama agrilar ve bulantı başladıadet olcam galiba
Aynen ya geçmio beklemek zor adet olsam bari....Şu son günler çok zor geçiyor ...
Doğru ama cnm nerde ben de o şansYine ds umidi kesmeyelim. Sonuçta adet ağrısı çekip adet olcam zannedip hamile olanlarda var
Olur Canım inşallah olur. Rabbim bu ay senin yüzünü güldürsün inşallahDoğru ama cnm nerde ben de o şans
Belki de daha erkendir ondan çıkmamıştır canım üzme kendiniBat a 9 gün var dayanamyp test yptm sonç negatf
Test yapmak için çok erken benceBat a 9 gün var dayanamyp test yptm sonç negatf
Öylemi diyosun bencede erken ne blym dayanamdm bide bu 5liralk testlerdn üzerinde 1 gün gecikemeden sonra yazıyoTest yapmak için çok erken bence
Çok erken yapmışsın cnm tabiki çıkmazBat a 9 gün var dayanamyp test yptm sonç negatf
Erken gebelik testlerini bile bat'dan 5 gün önce falan yapıyosun sabret :):)Öylemi diyosun bencede erken ne blym dayanamdm bide bu 5liralk testlerdn üzerinde 1 gün gecikemeden sonra yazıyo
Teşekkğr ederim ya içim ferahladı birAz olsun :)Erken gebelik testlerini bile bat'dan 5 gün önce falan yapıyosun sabret :):)
tatlım naptın test yaptın mı merak ettim seniBenim.bat a son 3 kızlar bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?