• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım biz morfoloji için 3. 4 ay kadar proxsed plas kullandık fayda etmedi. Bizde ise yaramadi yani. Sonra başka bir doktora gittik istanbuldaysan önerebilirim. Promen k, diye bir ilaç verdi oda proxsed gibi toz halinde sabah akşam suya katıp kullandı eşim. Birde keçi boynuzu pekmezi kullandık aylardır. Kabak çekirdeği ve bol findik fıstık ceviz yedi eşim. Her gece hiç aksatmadan. Bunlar bize vesile oldu. Inşallah faydalı olabilir herkese
Şuan eşim de promen k kullanıyor sevindim bunu duyduğuma ;) diğerlerini de yapıyoruz bakalım kısmet..teşekkür ederim balım cevabın için..

Amin inşallah canım en büyük isteğim o başka istediğim herşeyi unuttum valla aman olmasın ne olacak diyorum artık herşeye evladım olsun istiyorum evet bende sonlara doğru sabredemiyorum ya kırmızı yada negatif görüyorum inşallah sen görmezsin mutlu haberi alırsın canım
canım ne yaptın merak ettim hayırlı haberler var mi

benimde aklıma geldin sen yazmişsın :)
:) adet olmadım daha canım dün olmam gerekiyordu ama benim hep geçtiği için test yapmadım negatif görmek istemiyorum çünkü artık demin bir yerde video gördüm karbonat testi ile ilgili yaptım ama işte doğru değil gibi geliyor bana çünkü acayip kabardı bir sürü baloncuk çıktı üstü de köpük köpük oldu

:) adet olmadım daha canım dün olmam gerekiyordu ama benim hep geçtiği için test yapmadım negatif görmek istemiyorum çünkü artık demin bir yerde video gördüm karbonat testi ile ilgili yaptım ama işte doğru değil gibi geliyor bana çünkü acayip kabardı bir sürü baloncuk çıktı üstü de köpük köpük oldu
Dedigimgibi bende cikti

Hayırlı olsun bu arada canım ne kadardır istiyordun sen sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ALLAH inşallah keşke bende de doğru çıksa akşam eşim elince onda deneyecem onda da aynı olursa doğru değil olmazsa doğru :)))

Amin canim ben bir yillik evliyim 7-8 aydir dusunuyorduk tedaviye gerek kalmadan oldu

Hayırlı olsun bu arada canım ne kadardır istiyordun sen sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ALLAH inşallah keşke bende de doğru çıksa akşam eşim elince onda deneyecem onda da aynı olursa doğru değil olmazsa doğru :)))
Canım karbonat idrarda var olan asit ten dolayı kabariyor ona inanma. Sen bir test yap benim adete iki gün kala çıktı. Varsa çıkıyor hiç yanilmadi iki senedir kullanıyorum bu testleri.

Back
X