• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı haberler alırım inşallah, test almaya gönderdim eşimi😄
Inşallah 🤲 Taş düşürüyorum dediginizde beta hcg bakılmamıştı değil mi??? Ovulasyonda piki ne zaman görmüştünüz ve hangi günleri degerlendirdiniz?

Yok canm benm ıkıncı cocuk olacak ılkınde pko luydm baya şeyler dendm 6 ay sonra gebe kaldm , şimdi de kşst var ve agrı yapıyo 3 ay oluyo bugün bakalm var mı 😬 ilknde hiç belirtm olmadı bunda sürekli belirti aryr
Hadi inşşşş bilgi ver olurmu bnde çatlatma iğnesi vuruldum 27 sinde bkliyoruz

Hadi inşşşş bilgi ver olurmu bnde çatlatma iğnesi vuruldum 27 sinde bkliyoruz
Tamam inşallh 😊 benim ilk ovulasyon ve düzenli ilişki , sogan kürü , uyguladm . bunda da yıne aynı sıstem uyguluyrm bu ay bıde hacamat yaptrdm . ilk iki ay akışına bıraktm ama bende kolay hamilelik olmuyo malesef ugras lazm 😂 eşim bıktı artık 😂😂

Inşallah 🤲 Taş düşürüyorum dediginizde beta hcg bakılmamıştı değil mi??? Ovulasyonda piki ne zaman görmüştünüz ve hangi günleri degerlendirdiniz?
Taşı düşürdüğümü görmesem kesin hamilelik belirtisi der test yapardım canım ama umudumu kesmiştim onu görünce🤭 20’sinde piki gördüm 21 hala pikti 19-20-22’sini değerlendirdik

Gunaydn kızlar hamile olan arkadaslr hayırlı olsun öncelikle 😊beklemk ne zormuş ya bat gununu , 9 eylul brnm bat ama test yapsam mı dıyrm çok merak edyrm eşimde diyo ne acelen var zaten olsa çıkar dıyo 🤭🙄 bıde erken gebelil testı burada bulamdm eczsnede neden yok ki 5 eczane var bıde 😬 normal testte cıkar mı şimdiden 🤭
Canim daha 5 gun var en azindan 3 gun daha bekle

Taşı düşürdüğümü görmesem kesin hamilelik belirtisi der test yapardım canım ama umudumu kesmiştim onu görünce🤭 20’sinde piki gördüm 21 hala pikti 19-20-22’sini değerlendirdik
Pik ne demek oluyor canım🤔Ben hiç ovü testi yapmadımdaa

Arkadaşlar bata 3 gün var normal gebelik testi yaptım böyle ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bi bakar mısınız şoktayım şuan

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 86
Pik ne demek oluyor canım🤔Ben hiç ovü testi yapmadımdaa
Ovulasyon testinde test çizgisi (T) kontrol çizgisiyle (C) aynı ya da daha koyu olduğunda pik oluyor canım yani yumurtladın demek oluyor, sonraki 36saat içinde yumurta çatlıyor ve t silinmeye başlıyor. En verimli zamanlar bu günler oluyor😊

Back
X