• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Merhaba Bende 2. Asilama mı oldum pcos hastasiyim bugün 7. Günümdü ve bende hic belirti olmadi kasik agrısı dahil sadece asilama cok zor gecri aglaya aglaya oldum . Ama onun sknrasinda yokmus gibi hissediyorum ilk asilamamda hislerim cokth belirtilerimde klomen ve ovitrelle kullanmistim belki ilac yan etkisidir bu ay femera ve ovitrelle + inofolic combi kullanmaya basladim. Ve bu ay hic belirtim yok 2. Asilamada sans artiyo diyolar ama belirtisi olmadan hamile oldugunu ogrenen oldu mu.
20 eylül de ovitrelle vuruldum dünden önceki gün sefaf akıntı oldu bugünde göğüs hassasiyeti var bi heyecanlandım umutlandım inşallah vardır inşallah bu ay bekleyen herkesin vardır

Belki senin ağrı eşiğin yüksektir,bir de genç olabilirsin,bunların hepsi etken. İlla bir şey jisedeceksin diye de birşey yok. İçini ferah tut.
Geçen ayda oldum ama gebelik oluşmadı artık şöyle düşünüyorum hiç bir belirti yoksa o zaman gebelikte yoktur diye evet haklısınız dediğiniz gibi olabilir

Herkese merhabalar, bende 24 eylül çarşamba günü iğnemi oldum bu 2.iğnem geçen ay olmadı bu ay bakalım kısmetse olur inşallah öncelikle evlat isteyen herkese rabbim nasip etsin.arkadaşlar şunı merak ediyorum bende iğneden sonra hiçbir belirti olmuyor hafif karın ağrısı dışında ne gögüs hassasiyeti nede mide bulantısı sizlerin belirtilerine bakıyorum acaba diyorum benimki mi normal değik yada sizin bahsettiğiniz bu yaşadığınız belirtiler psikolojik mi benimki hiç belirti görünmemesi normal mi
Bende 24 Eylül de oldum. Göğüs ucu hassasiyeti 2 gün sonra oldu ama çok hafif. Bende halsizlik ve uyku yaptı. Kasık ağrısı olmadı ama batma oldu 2 gün sonra. Hafif seyretti bunlarda. Tek sıkıntı ettiğim şey çok uyku yapmış olması idi.

Bende 24 Eylül de oldum. Göğüs ucu hassasiyeti 2 gün sonra oldu ama çok hafif. Bende halsizlik ve uyku yaptı. Kasık ağrısı olmadı ama batma oldu 2 gün sonra. Hafif seyretti bunlarda. Tek sıkıntı ettiğim şey çok uyku yapmış olması idi.
İnanın bende hiç biri olmadı bende bir anormallik var

Ah bu gözler burada ne mucizeler okudu bir bilsen. Seninkini de okuruz inşallah 🧚‍♀️
Çok teşekkür ediyorum
Olacak diye bir şart yok. Benim ilk gebeligimde hiç mide bulantısı vs olmadı. Belirtin de yoktu. Demek istediğim olması yan etki gibi bişey. İllaki olacak diye bir durum yok.
Bende 5 ay önce düşük yaptım 1.5 aylıktı hamile olduğumu gün içinde unutuyordum haklısınız

Olacak diye bir şart yok. Benim ilk gebeligimde hiç mide bulantısı vs olmadı. Belirtin de yoktu. Demek istediğim olması yan etki gibi bişey. İllaki olacak diye bir durum yok.
Haklısınız bende 5 ay önce düşük yaptım 1.5 aylıktı gün içinde hamile olduğumu unutuyordum

Kızlar 18 Eylül çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13.gün sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı sizce var mı

Eklentiler

• IMG_1395.webp
    IMG_1395.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_1394.webp
    IMG_1394.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar 18 Eylül çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13.gün sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Var gibi görünüyor. Testin markası nedir? Yarın testi tekrar edin yada bugün kan verin. inşAllah tutunmuştur bebeğin 🥰🥰🥰

Back
X