Allah razı olsun teşekkür ederim insllhŞans demeyelim bunlar nasipse olacak şeyler. Senin için dua ederim tabi. Rabbim tez vakitte en güzel en hayırlı şekliyle bulustursun bizi bebeklerimizle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun teşekkür ederim insllhŞans demeyelim bunlar nasipse olacak şeyler. Senin için dua ederim tabi. Rabbim tez vakitte en güzel en hayırlı şekliyle bulustursun bizi bebeklerimizle
Bende dün akşam 7 de iğnemi vurdum doktor tam olarak ilişki nezman dedi vallahi anlamadımHerkese merhaba hanımlar ben15 Eylül saat 13:00 de iğnemi vuruldum (Ovıtrelle) iğneyi bulmam çok zordu ama buldum bugün tam 1 hafta oldu . İğne günü dahil 3 gün değerlendirdim bugün doktor kontrolüm vardır yumurtanın çatladıgını söyledi . Sizde durumlar nasıl ? Yada çatlatma iğnesi ike hamile kalan arkadaşlarımız varsa yazın umut olun bize iğneden önce 5gün sabah akşam femera kullandım toplamda 4 tane yumurtam gelişmişti çatlamayı da gördüm . İki gündür sadece adet oluyormuşum gibi bir belirtim var
36 saat sonra oluyor ilişki diye biliyorum ben.Bende dün akşam 7 de iğnemi vurdum doktor tam olarak ilişki nezman dedi vallahi anlamadım
Bana iğnenin vurulduğu günde girmemi söyledi ama 36.saat kesin gir dediBende dün akşam 7 de iğnemi vurdum doktor tam olarak ilişki nezman dedi vallahi anlamadım
Bende yoğun adet Ağrısı var yarın 15.günüm sabah test yapacağımİyi geceler kızlar,bir gelişme yaşayan var mı? Benim kasılma,akıntı ve yorgunluk var. 10.günüm
Hayırlısıyla ğozitifi görürsün inşallah,merakla bekliyor olucazBende yoğun adet Ağrısı var yarın 15.günüm sabah test yapacağım
Benim midem eksiyor ağzıma geliyor. İki gündür böyle. Benim gibi olan varmı?İyi geceler kızlar,bir gelişme yaşayan var mı? Benim kasılma,akıntı ve yorgunluk var. 10.günüm
Dua edin banaaHayırlısıyla ğozitifi görürsün inşallah,merakla bekliyor olucaz![]()
Dualarımız seninle,yaptın mı testi?Dua edin banaa![]()
Koskocaman negatifDualarımız seninle,yaptın mı testi?
Üzüldüm,senin güzel haberini bekliyordum heycanla,regli olmazsan hala bir umut vardır. Regli belirtilerin var mı peki?Koskocaman negatif
Dünden beri yoğun adet ağrım var ama normal adet tarihime daha 5gün var iğneden dolayı erkem olabilirim evet dediğin gibi hala bi umut ama bi formda okumuştum 15.gün negatif 18.gebe olduğunu öğrendiğini yazmıştı umut kesilmez dilerim olurÜzüldüm,senin güzel haberini bekliyordum heycanla,regli olmazsan hala bir umut vardır. Regli belirtilerin var mı peki?
Bencede, şuan idrara hcg karışmamış olabilir. Bekleyelim bakalım,testin markası neydi?Dünden beri yoğun adet ağrım var ama normal adet tarihime daha 5gün var iğneden dolayı erkem olabilirim evet dediğin gibi hala bi umut ama bi formda okumuştum 15.gün negatif 18.gebe olduğunu öğrendiğini yazmıştı umut kesilmez dilerim olur.
Bebe tıme diye bir marka canımBencede, şuan idrara hcg karışmamış olabilir. Bekleyelim bakalım,testin markası neydi?
Sende bir gelişme,değişiklik,hissiyat var mı ? İkimizinde iğne günü 18 Eylül :)Bende 18 eylülde vuruldum. 2 gün çok ağrım oldu. Belim, kasıklarım, midem bulandı, uyku dersen öyle… bu sabahta meraktan test yaptım silik çıktı. Bu arada duphaston kullanıyorum.
Merhabalar bugun 14. Gününüz galiba durumunuz nedir test yaptınız mı hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHerkese merhaba hanımlar ben15 Eylül saat 13:00 de iğnemi vuruldum (Ovıtrelle) iğneyi bulmam çok zordu ama buldum bugün tam 1 hafta oldu . İğne günü dahil 3 gün değerlendirdim bugün doktor kontrolüm vardır yumurtanın çatladıgını söyledi . Sizde durumlar nasıl ? Yada çatlatma iğnesi ike hamile kalan arkadaşlarımız varsa yazın umut olun bize iğneden önce 5gün sabah akşam femera kullandım toplamda 4 tane yumurtam gelişmişti çatlamayı da gördüm . İki gündür sadece adet oluyormuşum gibi bir belirtim var