- 13 Aralık 2019
- 135
- 95
- 98
- 43
En son değerin ne,baktırdın mı,yazmamışşsın bir şey?kan verdim 6.44 çıktı hamile miyim sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son değerin ne,baktırdın mı,yazmamışşsın bir şey?kan verdim 6.44 çıktı hamile miyim sizce
30 Eylül 6.44En son değerin ne,baktırdın mı,yazmamışşsın bir şey?
Sonucu öğrendiğimden beri ağlıyorum henüz net birşey söylenmedi ama kendimi çok kötü hissediyorumEn son değerin ne,baktırdın mı,yazmamışşsın bir şey?
Yaaaa,dr ne dedi ? Çok erken keşfetmiştin bir de en başında30 Eylül 6.44
1 Ekim 10.49
3 Ekim 9.47 malesef
Pazartesi bakalım dedi, bugün izinliydi zatenYaaaa,dr ne dedi ? Çok erken keşfetmiştin bir de en başında![]()
Ağlama ,ağlayalım diye çabalamıyoruz ki biz. Hepimiz bir birimize umut olalım diye burdayız. Ucundan yakaladın,demek ki olacak. İnanıyorum sana. Güzel haberlerini sende paylaşacaksın burada. Ama hep aklım sendeydi bugünSonucu öğrendiğimden beri ağlıyorum henüz net birşey söylenmedi ama kendimi çok kötü hissediyorum
Bu kadar yaklaşmışken olmaması çok üzücü. Onun dışında da gerçekten yorulduğumu hissediyorum artık.Ağlama ,ağlayalım diye çabalamıyoruz ki biz. Hepimiz bir birimize umut olalım diye burdayız. Ucundan yakaladın,demek ki olacak. İnanıyorum sana. Güzel haberlerini sende paylaşacaksın burada. Ama hep aklım sendeydi bugün![]()
Henüz net birşey söylenmedi ama moralim gerçekten çok bozulduAğlama ,ağlayalım diye çabalamıyoruz ki biz. Hepimiz bir birimize umut olalım diye burdayız. Ucundan yakaladın,demek ki olacak. İnanıyorum sana. Güzel haberlerini sende paylaşacaksın burada. Ama hep aklım sendeydi bugün![]()
Ağrı sürekli değilse gelip gidiyorsa gebelik belirtisi de olabilir bu aradaAynıyız sizinle benım 25 inde vuruldum bat 10 -11 ekım adet olcakmısım gıbı agrım var sadece
Yok süreklı degıl gelıp gıdıyo ama belırtı aramak istemıyorum ılk ayda boyle olmuştum cunku sonra adet oldumAğrı sürekli değilse gelip gidiyorsa gebelik belirtisi de olabilir bu aradatemmuz ağustosta klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım o zaman eylülde iğneyi de oldum ama yine olmadı hayırlısı
Öyle oluyor insan umutlanıyor olmayınca hayal kırıklığı oluyor bende çok yaşadım rabbim hepimize sağlıkla nasip eder inşallahYok süreklı degıl gelıp gıdıyo ama belırtı aramak istemıyorum ılk ayda boyle olmuştum cunku sonra adet oldum![]()
Aminnn inşallah ılk zamn çoklu gebelık testı alır her sabah yapardım sımdı ona bıle cesaretim yok adet geçerse yapıcamÖyle oluyor insan umutlanıyor olmayınca hayal kırıklığı oluyor bende çok yaşadım rabbim hepimize sağlıkla nasip eder inşallah![]()