• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Sonucu öğrendiğimden beri ağlıyorum henüz net birşey söylenmedi ama kendimi çok kötü hissediyorum
Ağlama ,ağlayalım diye çabalamıyoruz ki biz. Hepimiz bir birimize umut olalım diye burdayız. Ucundan yakaladın,demek ki olacak. İnanıyorum sana. Güzel haberlerini sende paylaşacaksın burada. Ama hep aklım sendeydi bugün 🫶💫🧚‍♀️

Ağlama ,ağlayalım diye çabalamıyoruz ki biz. Hepimiz bir birimize umut olalım diye burdayız. Ucundan yakaladın,demek ki olacak. İnanıyorum sana. Güzel haberlerini sende paylaşacaksın burada. Ama hep aklım sendeydi bugün 🫶💫🧚‍♀️
Bu kadar yaklaşmışken olmaması çok üzücü. Onun dışında da gerçekten yorulduğumu hissediyorum artık.

Henüz net birşey söylenmedi ama moralim gerçekten çok bozuldu

Aynıyız sizinle benım 25 inde vuruldum bat 10 -11 ekım adet olcakmısım gıbı agrım var sadece
Ağrı sürekli değilse gelip gidiyorsa gebelik belirtisi de olabilir bu arada😊temmuz ağustosta klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım o zaman eylülde iğneyi de oldum ama yine olmadı hayırlısı

Ağrı sürekli değilse gelip gidiyorsa gebelik belirtisi de olabilir bu arada😊temmuz ağustosta klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım o zaman eylülde iğneyi de oldum ama yine olmadı hayırlısı
Yok süreklı degıl gelıp gıdıyo ama belırtı aramak istemıyorum ılk ayda boyle olmuştum cunku sonra adet oldum ☺️

Kizlar bende 23 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum bugün iğne haric 11. Gün dün üç tane test yaptım negatifti bu sabah yine yaptım ilk dk da bu şekilde çıktı sizce olma ihtimali var mı tabi beklemedeyim bende

Eklentiler

• 1000007702.webp
    1000007702.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000007701.webp
    1000007701.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 12
Gece adet oldum ben maalesef. Bu ay dr rahim filmini önermişti gebelik olmazsa eğer, bilgisi olan var mı kolay bir işlem mi? Sonrasında denenebilirmiş hemen o ay, umutlar gelecek yumurtlamaya kaldı 🙏

Kizlar bende 23 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum bugün iğne haric 11. Gün dün üç tane test yaptım negatifti bu sabah yine yaptım ilk dk da bu şekilde çıktı sizce olma ihtimali var mı tabi beklemedeyim bende
İlk iğnemde iğne etkisi erken bitmişti bende ama yine de tekrarlarsınız kesin olmuyor herkesde etkisi farklı inşallah doğrudur tabi diyelim

Back
X